Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa hnusné hormóny, tak ti pokazili postavu...ale hlavne je to veľká záťaž pre organizmus...som raz dakde čítala, že ženy s PCO majú vraj problém s nadváhou, zvýšeným ochlpením, majú veľa testosterónu...že sú to všetko dôsledky tej choroby...možno by ti pomohlo trošku dať dole, vraj už 5kg telu pomôže...
@su_san tak moj by si vedel hned vybrat, ale ja som taka nerozhodna. mala som vybrane viacere dievcenske mena, skoro vsetky na S. Sara, Sandra, Silvia, Sofia, Laura a Natalia a Kristina a chlapcenske som mala vybrane Lukas, David, Patrik. a nakoniec to bude Dominika a Lukas 😀 😀 😀 tak dobru chut 🙂
@mistisa Natálka je tiež pekné...len ja som mala jednu spolužiačku a s tou sa mi to meno spája a preto by som nedala už také...alebo sa mi hrozne páčila dakedy Veronika, ale mala som takú kolegyňu čo sa tak volala a bola to beštia, tak zase to padlo...mne sa jednoducho s tým menom nesmú spájať žiadne negatívne spomienky...ak Pán Boh dopraje, tak nám sa narodí mia alebo alex 🙂 🙂 🙂
@moni1007 ano ano 🙂 no chlapca chceme Ján to ma moj mm sen ze by chcel aby sa syncek volal janko po jeho tatinkovi 🙂 tak som mu slubila ze to je pekne meno a ze urcite syncek bude janko 🙂 a on povedal ze tym padom si mozem povedat ake meno chcem pre dievcatko a umna uz je na 99 percent rozhodnute ak sa mi nieco nezapaci v nemocnici ako kamaratke isla tam ze sa bude vola lenka a ked porodila tak sa narodila Sarah 🙂 😀 😀 😀
Jéj o menách sa bavíte...ja to v kuse mením, ako nenormálna stále nad tým premýšľam...prešla od skalopevného rozhodnutia Karin/Kristián k Viktória/Patrik a včera sa mi už zdalo, že je to úplne trápne a tak teraz mám Terezka/Dominik, ale už som si tým Dominikom zase nie istá 😀 a tak si tu žijem 😀
Mne sa páči Sára a Anabela a aj Amálka je hrozne chutné, ale všetky mi boli radikálne zamietnuté 😠 a s chalanskými totálny problém, ale mm t vrdí, že to nemám riešiť, lebo on chce dievča, tak bude dievča 😀
@anait no ja som povodne vyberala tak,aby sme ich v rodine este nemali a aby boli vhodne nielen pre babatko ale aj pre dospeleho a tie ako budu to dieta s takym menom volat, napr paci sa mi Patrik,ale viem ze by ho vsetci volali Pato,tak kvoli tomu by som ho nedala . a mala som vybrane rozne dievcenske,ale Dominika tam nebola. to som sa minule zobudila s tym pocitim,ze chcem dievca Dominiku. a Lukaš, to bolo z tych chlapcenskych na prvom mieste.
@su_san akurat som pisala,ze sa mi Patrik pacilo,ale ked mne sa nepaci ked volaju Pato a takto som zlikvidovala viacero mien a tiez som brala do uvahy ci uz take mena v rodine su, ci budu vhodne nielen pre dieta ale aj pre dospeleho a ci sa hodia k priezvisku. a Veronika sa mi tiez paci, to mam birmovne 🙂

@moni1007 noo tak to by bola aka parada skoda ze je to len sen hm.robila som testik neviem tusim taky isty ako vcera uvidim ked uschne 🙂