Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 no cauko moja no som stastnaaaaaa, bola som u toho doktora kukol ma a mam vajka, folikuly OK a dal mi lieky kt. spustia ovulaciu ale mozem ich zacat brat az 1DC ta ete si pockam dva tyzdne na prvy den cyklu a povedal ze mi zacnu foliky akoby strielat a malo by sa nam podarit otehotniet do styroch mesiacov. ak sa to nepodari tak ma posle dalej tzn. na laparoskopiu ci mam priechodne vajickovody. som stastnaaaaa najviac ze sa konecne nieco riesi. tak dufam ze dalsi cyklus sa nam to podari.🙂)))))) co idete robit cez vikend?
@zuzanka9999 no vidis supeeeeeeeeeeer. tesim sa s tebou. cez vikend? neviem. dnes sme boli na nakupy, kupovala som krstnatam a neterke klobuciky a satku a muzik si tiez nieco kupil a chceli sme ist do ziliny na vystupenia ale ked je tak skaredo,tak nejdeme. cez vikend netusim co budeme robit a vy?
@moni1007 ved ano 🙂 pekne to je 🙂 ale je aj vyhoda ked vies skor ze si mozes co to pokupit bo
@moni1007 dnesnej dobe sa neda vsetko kupovat po porode to nemas sancu nakupit vsetko z jednych penazi bohuzial ☹ povodne sa hovori ze by si nemala nic kupovat kym nie je dieta na svete ale da sa to? ved by si musela mat 2000 eur minimalne bokom aj kocik posti
@moni1007 u vecicky plienky vsetko kdeze fu 😠 😠 😠 😠 😠
@moni1007 nooo my ideme zajtra na svadbu al som zvedava ako to kamosi co sa beru zorganizuju lebo oni maju mat obrad vonku a je dost skaredo a dnes casto prsalo u nas. no uvidime🙂 ps: asi v zivote sa nebudem tak tesit na mrhu ako tento cyklus🙂 oki moja idem ja off bo ideme do kina zajtra sa ozvem a dakujem za podporu 🙂
@mistisa @zuzanka9999 ja viem,ze to este neni pozitivne ale aj tak sa chcem pochvalit. blizi sa k pozitivnemu, nie?prvy je vcerajsi. druhy dnes naobed a treti pred chvilou robeny
@moni1007 micka ovulka sa blizi podla mna to stihnete super nacasovanie;))))))
@zuzanka9999 ze? supis. aj bolesti sa stupnuju. uz ma dost silno krize bolia 😝 joj, ked uz sa nam to vydarilo zorganizovat tak snad to bude aj uspesne snazilkovanie. ved sa mi zda,ze stasticko stoji pri nas 🙂

@su_san to je super sa aj potesil mm ze? to je taka pocta pre chlapov aj moj mm chce po tatinovi.mm uz tiez tatina nema tak mi povedal ze by ho to strasne moc potesilo 🙂 no uvidime chlapec je isty ale ci ostaneme pri natalke netusim 😀 chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀