icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 noo tak to by bola aka parada skoda ze je to len sen hm.robila som testik neviem tusim taky isty ako vcera uvidim ked uschne 🙂

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no ja som mavala okolo 64, potom som brala necele dva roky antikoncepciu. po jej skonceni 72 kg a teraz takto. no co uz narobime. hlavne,ze nas nasi drahi maju radi 🙂 a ze sme zdrave 🙂

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no to hej. mne uz sa poslednu dobu sniva vselico a vsetko take zive sny. ale aj tak to zobudenie s tym pocitom ze nase dievcatko sa bude volat dominika, je najkrajsie 🙂 rovnaky? no mozno zosilnie ked uschne, aj mne tak zosilel 🙂

su_san
1. jún 2012

@moni1007 takže dominička na obzore 🙂 a pre chlapčeka by ste čo dali???

moni1007
1. jún 2012

@su_san to mame vybrane Lukas. ale tak tiez su tam aj ine varianty,ale toto sa mi paci a vam sa ake pacia?

su_san
1. jún 2012

@mistisa hnusné hormóny, tak ti pokazili postavu...ale hlavne je to veľká záťaž pre organizmus...som raz dakde čítala, že ženy s PCO majú vraj problém s nadváhou, zvýšeným ochlpením, majú veľa testosterónu...že sú to všetko dôsledky tej choroby...možno by ti pomohlo trošku dať dole, vraj už 5kg telu pomôže...

su_san
1. jún 2012

@moni1007 my sme už dávno rozhodnutí, mia alebo alex...idem na večeru, už nás volali, potom sa vrátim 🙂

moni1007
1. jún 2012

@su_san tak moj by si vedel hned vybrat, ale ja som taka nerozhodna. mala som vybrane viacere dievcenske mena, skoro vsetky na S. Sara, Sandra, Silvia, Sofia, Laura a Natalia a Kristina a chlapcenske som mala vybrane Lukas, David, Patrik. a nakoniec to bude Dominika a Lukas 😀 😀 😀 tak dobru chut 🙂

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no su to hnusoby hm ☹ no co uz . no mne sa strasne paci pre dievcatko natalia natalka to je take chutne meno 🙂 uvidime moj mm chcel aby bolo dievcatko po mne ze miška ale mne sa paci natalka 🙂

su_san
1. jún 2012

@moni1007 už je po chuti, bolo to bléé....akože pečeň mám síce rada, ale táto bola blééééé a ešte to bolo aj úplne že neslané a neskutočne studené....takže mňamka ako vyšitá 😀 😀 😀

mistisa
1. jún 2012

@su_san no presne tak hnusoby jedny.ved ano hm ono aj som uz zhodila a ani som sa nenazdala a bolo to naspat ☹ hm no uvidime idem na dietu asi 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉

su_san
1. jún 2012

@mistisa Natálka je tiež pekné...len ja som mala jednu spolužiačku a s tou sa mi to meno spája a preto by som nedala už také...alebo sa mi hrozne páčila dakedy Veronika, ale mala som takú kolegyňu čo sa tak volala a bola to beštia, tak zase to padlo...mne sa jednoducho s tým menom nesmú spájať žiadne negatívne spomienky...ak Pán Boh dopraje, tak nám sa narodí mia alebo alex 🙂 🙂 🙂

su_san
1. jún 2012

@su_san inak, tiež pekné mená...a to lukas alebo lukáš alebo lucas????

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no to som ti vravela,zue mne sa tiez natalka paci. a pre chlapca by ste ake chceli?

moni1007
1. jún 2012

@su_san no dala by som si 😀 no vsak ako nemocnicne jedlo 😀 co si cakala 😀

moni1007
1. jún 2012

@su_san najskor som myslela Lucas,ale potom sme sa rozhodli pre Lukaš 🙂

mistisa
1. jún 2012

@su_san no ake pekne mena jej super 🙂 kamarat ma alexa syna pekne meno vola ho alechandro perfektne mu to sekne chachacha 😀 😀 pekne mena a mia je tiez krasne 🙂

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 ano ano 🙂 no chlapca chceme Ján to ma moj mm sen ze by chcel aby sa syncek volal janko po jeho tatinkovi 🙂 tak som mu slubila ze to je pekne meno a ze urcite syncek bude janko 🙂 a on povedal ze tym padom si mozem povedat ake meno chcem pre dievcatko a umna uz je na 99 percent rozhodnute ak sa mi nieco nezapaci v nemocnici ako kamaratke isla tam ze sa bude vola lenka a ked porodila tak sa narodila Sarah 🙂 😀 😀 😀

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no vlastne ano to si my spominala. no to som uz velakrat pocula v po porode zeny casto zmenili mena. no vsak ako ja teraz dominika nebola v plane a teraz je na prvom mieste 😀 😀 😀 ako som spominala ta natalka je pekna,ale nepaci sa mi ked ju volaju nataľa.

mel84
1. jún 2012

@su_san dakujem, mne uz je dnes ovela lepsie 🙂 ale ty sa mi drz.. kaslat na vsetky problemy, to najdolezitejsie mas v brusku a vsetko ostatne sa casom poriesi, hoci sa ti to zda momentalne tragicke..neboj, dobre bude 😉

anait
1. jún 2012

Jéj o menách sa bavíte...ja to v kuse mením, ako nenormálna stále nad tým premýšľam...prešla od skalopevného rozhodnutia Karin/Kristián k Viktória/Patrik a včera sa mi už zdalo, že je to úplne trápne a tak teraz mám Terezka/Dominik, ale už som si tým Dominikom zase nie istá 😀 a tak si tu žijem 😀

moni1007
1. jún 2012

@anait no to mi uplne mna pripomina. cim viac som si tie mena opakovala, tym sa mi zdali horsie. mas tam aj mena co sa aj mne pacili 🙂

anait
1. jún 2012

Mne sa páči Sára a Anabela a aj Amálka je hrozne chutné, ale všetky mi boli radikálne zamietnuté 😠 a s chalanskými totálny problém, ale mm t vrdí, že to nemám riešiť, lebo on chce dievča, tak bude dievča 😀

moni1007
1. jún 2012

@anait aj moj chce dievca. sranda, som si myslela,ze chlapi chcu chalanov. 😀 no ak si neciitala moje prispevky,tak ja mam uz vybrane Lukaš a Dominika 🙂

anait
1. jún 2012

@moni1007 Dominika je veľmi pekné, len sa mi zdá, že ich je trochu veľa okolo mňa, tak ma to trochu odrádza...Lukáš sa mi spája s negatívnym, ale kedysi sa mi to veľmi páčilo 🙂

moni1007
1. jún 2012

@anait no ja som povodne vyberala tak,aby sme ich v rodine este nemali a aby boli vhodne nielen pre babatko ale aj pre dospeleho a tie ako budu to dieta s takym menom volat, napr paci sa mi Patrik,ale viem ze by ho vsetci volali Pato,tak kvoli tomu by som ho nedala . a mala som vybrane rozne dievcenske,ale Dominika tam nebola. to som sa minule zobudila s tym pocitim,ze chcem dievca Dominiku. a Lukaš, to bolo z tych chlapcenskych na prvom mieste.

su_san
1. jún 2012

@moni1007 u mňa boli dakedy ťažkým favoritom Viktória a Patrik...potom tam kus tá Veronika šarapatila a teraz už je to isté (viac-menej) 😀 😀 😀

su_san
1. jún 2012

@mistisa inak ocino môjho drahého a volal Alexander...ja som to netušila...a raz dávno sme boli na cintoríne a tam som si to všimla a som mu povedala, že aká náhoda, že chcem Alexa a že aj jeho ocino sa tak volal

moni1007
1. jún 2012

@su_san akurat som pisala,ze sa mi Patrik pacilo,ale ked mne sa nepaci ked volaju Pato a takto som zlikvidovala viacero mien a tiez som brala do uvahy ci uz take mena v rodine su, ci budu vhodne nielen pre dieta ale aj pre dospeleho a ci sa hodia k priezvisku. a Veronika sa mi tiez paci, to mam birmovne 🙂

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no to ani mne veru radsej nataly to je krajsie 🙂 no uvidime zatial vedie natalka a vsetko sa moze zmenit mozno ma tak ovplyvni mm ze bude Michaela po mne 🙂 ale to nechcem 🙂 asi neviem 🙂 😀 😀 😀 vidis uz vaham 🙂