Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 tak super....som fakt zvedavá..ako to všetko u teba dopadne..držím palčeky..ja som mala dnes s mm debatu..tak je možné..že časom povolí...🙂 dúfam,že to je na dobrej ceste..ale aj tak možno až tak o rok a viac
@mattuliatko30 no tak to som aj ja zvedava, hlavne po tom ako som si myslela,ze cez ovu ani spolu nebudeme a teraz len snazilkujeme, esteze nas to aj bavi. vsetko je v rukach Bozich 🙂 no vidis, tak fajne. nakoniec uz o chvilku budete snazilkovat. 🙂 ti nasi by nam aj modre z neba zniesli 🙂
@mattuliatko30 ajoj mojka 🙂 no co klesla si este? ako si na tom ja som tu enbola dva dni teraz tak neviem nic a nestiham vas docitavat 🙂 nemam ani tolko casu hm.ja testik pojdem este len robit 🙂 grafik mam takto neviem uz http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 😒 😒
@svintekova no u mna z casti tiez chachahca 🙂 no ale zacalo to tymi hormonmi 😀 😀 😀 ale vazne 🙂 🙂 nebola som tu vcera tak az teraz sa snazim vas docitat ale to aby som mala tri cernosky co by citali somnou tolko ste pocarbali 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@moni1007 jeeee miciiiii bude ovu 🙂 aj ja chcem taky testik u mna je to dake divoke ☹ aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... testik este len idem robit hm 😒 😒 a ako mojka inak ? co je tu nove ? ved som tu nebola dva dni a je tu toho akoby som tu nebola tyzden 🙂
@mistisa no testik bol vcera supis. myslela som,ze dnes uz stupnem,ale nestupla som. ale myslim, ze najneskor zajtra by uz ovu mohla byt podla testu, lebo do 48 hodin od pozitivneho testu by mala byt ovu. no mojka, my budeme asi fakt spolu ovulkovat. stale sa cca nasledujeme, ked som ja nestupla,tak ani ty 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 som zvedava na tvoj dnesny testik 😒 ako si sa mala na chate? ja som tu tiez riadne nebola.
@mistisa ja tiez uz len relaxujem. dnes mame krasny den za sebou,ale som vystavena. dnes sme boli s krstnam pozriet tie terenne auta.potom si bol v meste poskakat na nafukovacom hrade, bol tam aj program pre deti. potom v dalsom meste cez ktore sme prechadzali sme boli na hojdackach, pieskovisku, smyklavke. claptali sme sa vo fontane 😀 a vcera sme boli na tie terenne auta a u nasich.
no moja, zajtra uz stupnime , nech uz sa nam oznaci ovu a budeme blizsie k tehu testovaniu 🙂
@moni1007 no to ste mali vesely program tusim hm pekne pekne 🙂 no veru nebavi ma to bo neviem co nic sa nehybe hm ☹ uvidime snad uz stupneme a posnazilkujeme poriadno a bude oki🙂 bo dnes asi snazilkovanie pojde bokom mm je tak hotovy chudak chachacha ze asi bude snazilkovanie az zajtra 🙂 🙂 🙂 som ja len zvedava ako dopadneme hm. 😅 😅 😅
ahote bambulky.. tak pomaly koncim moj prvy cyclus s clostilom...podla sona mi ovulka prebehla na 16DC( fertility mi ju oznacil az na 18DC)..ale bol tam folik len 16mm co praskol... ostatne dva 25mm a 20mm zrejme uz nepraskli... emoticon ..tak uvidime ci z toho mrnusa nieco bude... hmm co myslite... je vhopny aj takyto malicky na oplodnenie?.-
@azzura moja...to už máš mrchu??? 😒 tak ale tento cyklus to snáď už vyjde...a foliky budú krásne...a zadarí sa.
@mistisa ajoj mojka...tak ja testík..ovu pozitívny...čiaročka je už pekná ako kontrolná...tak uvidím zajtra....ak stúpnem..idem už hore a ovu bude
@moni1007 ajoj moja..tak ja už tak zase bude ovu skoro...dnes pozitívny testík...uvidím ešte aký bude zajtra...ači vyskočím...tak dúfam,že do 14teho nestihmem mrchovať..kým pôjdem ku dokimu

@adriana_13 tak ked planujem byt v tieni tak je podla mna zbytocne si zakryvat brusko... ale ved uvidime ako to vsetko dopadne 🙂