icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
2. jún 2012

@franzziska no problém je v tom,že ja by som naozaj mala dat najmenej 8kg dolu a budem sa cítit lepšie. Ale nebojte kočky aj to raz príde 😉

svintekova
2. jún 2012

@mistisa ahoj mojka u mna to nie sú hormony ale sladkosti 😔

mattuliatko30
2. jún 2012

ahojte..baby..kde ste všetky?? 🙂) ako si užívate sobotnajšie popoludnie??..ja varím segedín..na zajtra... 😉 😉

kikaneu
2. jún 2012

ahojte 🙂 no ako? ja som si pred chvíľou konečne sadla.....varila som a teraz mi ide práčka, umývačka a ešte bábovka sa mi pečie a bude hotovo 🙂 už sa na ňu teším aj s kávou 🙂

anait
2. jún 2012

23DC, ovulácia furt nebola, zato menštruácia už začína pomaly útočiť...myslíte, že ešte mám testovať? môže byť aj cez ms?

franzziska
2. jún 2012

@svintekova hej ja si to tiez hovorim 😉 😉

moni1007
2. jún 2012

@svintekova tak ja som dnes 16 DC, s muzikom snazilkujeme http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02. a preco si myslis, ze nic z toho, aby si nebola neprekvapena
@mattuliatko30 no kukni grafik. prilozim aj testik dnesny. myslim,ze uz ho mozem povazovat za pozitivny, lebo som pred jeho urobenim pila, ale uz som strasne potrebovala ist na wc. a este nie je uiplne suchy a v skutocnosti je trolinku silnejsi. nie, este nemaj ovu, este potiahni,to uz by bol riadne kratky cyklus 😒
@mistisa @zuzanka9999

moni1007
2. jún 2012

@mattuliatko30 no my sme boli pozriet na jeepy a terenaky ako jazdia, ale vraj minuly rok to bolo lepsie, mna sa nezdal dnes nejaky extra program. boli sme tam s nasimi a zajtra tam chceme zobrat krstna 🙂

melisaaa
2. jún 2012

@kikaneu ahoj, no aká bola bábovečka, ty si šikulka, robíš chúťky, ale zajtra bude aj u nas babovka, si ma inšpirovala 🙂

melisaaa
2. jún 2012

@mistisa super, bude ovu 🙂 🙂 🙂

svintekova
2. jún 2012

@moni1007 mojka držím palce 😉 . Nemám žiadne tehu príznaky ☹

mattuliatko30
2. jún 2012

@moni1007 super testík..tak to s mm stihneete 😉 aj ja už mám testík celkom pekný...nie úplne..ale pekne je vidieť čiarka...tak asi bude ovu zase skoro

moni1007
2. jún 2012

@svintekova dakujem. ale tak ktovie. budem na teba mysliet a drzat palce 🙂

moni1007
2. jún 2012

@mattuliatko30 no my uz istime 2 dni, tak snad sa zadari. doteraz co si vsimam som mala ovu na lavej strane, teraz ma picha najma prava, tak snad bude uspesnejsia ako lava 🙂
tak predsa tak skoro. to musi byt strasne unavne mavat takto po sebe mrchu ☹ ale zas mozte castejsie snazilkovat 🙂

svintekova
2. jún 2012

@moni1007 dakujem, no dám vo štvrtok vediet čo a ako 😉

kikaneu
2. jún 2012

@melisaaa perfektná 🙂 ja si vždy poviem, že keď to vyberiem z rúry, tak odfotím, ale vždy zabudnem, a teraz už nie je celá, takže nefotím 🙂 ale sprav aj ty, fakt skvelá, mňam....keby som si nedala záväzok, že takto večer už nebudem jesť, tak by som si z nej ešte ukrojila 🙂

melisaaa
2. jún 2012

@kikaneu no aj ja sa chystám zhodiť nejake to kilečko, tak ak nebude tehu tak sa ide chudnúť, aspoň 5 kíl by som chcela dať dole 😀

kikaneu
2. jún 2012

@melisaaa ja 10 😀 a už začínam 🙂 sa teším, od pondelka cvičím, už mi je fajn, tak si myslím, že môžem....uvidím, no dúfam, že ma nič nebude bolieť

melisaaa
2. jún 2012

@kikaneu som rada, že si "ok", tak ti prajem pevnú vôľu, fuha, 10 to je dosť,ale dá sa. keď sa chce, to už ťa nebude vidno, keď dáš 10 kg dole 😀

kikaneu
2. jún 2012

@melisaaa ďakujem 🙂 ale čosi, mám toho na sebe dosť....nejak sa mi to počas posledného ročníka na výške nalepilo a samo to dole nejde, tak tým kilám idem dať zbohom, pomôžem im cvičením a pravidlenou stravou s menšími porciami 🙂 už sa teším, keď si zas budem môcť obliecť svoje obľúbené veci 🙂 a jasné, že sa dá, už sa mi to raz podarilo 🙂 ešte pred maturitou 😉

anait
2. jún 2012

Baby prosím vás sleduje tu niektorá krčok maternice? Alebo nejaký link, kde je to tak podrobnejšie popísané...akože viem, že pri ovulácii má byť mäkký, malý a otvorený, ale zaujíma ma aký má byť pred a počas menštruácie...taký istý, či ako? 🙂

adriana_13
3. jún 2012

Ešte 3 týždne a budeme oddychovať a pláži..... všetci traja 🙂

fifitko25
3. jún 2012

@adriana_13 a kam sa chystáte,?? My tento rok nejdeme nikam, uz sme boli v marci 😀 a asi by som sa aj trochu bala ďaleko cestovať v tomto stave 😅

adriana_13
3. jún 2012

@fifitko25 my ideme len do Bulharska a let trva 45 minút takže to pežijeme 😉 a nemám ani žiadne problémy zatial...

lusinda1989
3. jún 2012

@adriana_13 my ideme asi do egypta alebo tunisu a tiez sa nebojim v 16tt som letela do UK takze sa vobec nebojim naopak si myslim ze more a slnko nam dodaju len a len vela endorfinu 🙂

adriana_13
3. jún 2012

@lusinda1989 len na opalovanie treba dat pozor...inak sa tešííím

lusinda1989
3. jún 2012

@adriana_13 ved ako ej samozrejme ze sa nebudem vypekat na priamom slnku na obed 😀

adriana_13
3. jún 2012

@lusinda1989 ja len áno a poobede a cez obed budem pod daždnikom 🙂

lusinda1989
3. jún 2012

@adriana_13 j aked na priamom slnku tak jedine asi vo vode a po 16,00 hod 😀

adriana_13
3. jún 2012

@lusinda1989 jj a uzevraj je dobe si zakrývat brusko