Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte..baby..kde ste všetky?? 🙂) ako si užívate sobotnajšie popoludnie??..ja varím segedín..na zajtra... 😉 😉
ahojte 🙂 no ako? ja som si pred chvíľou konečne sadla.....varila som a teraz mi ide práčka, umývačka a ešte bábovka sa mi pečie a bude hotovo 🙂 už sa na ňu teším aj s kávou 🙂
23DC, ovulácia furt nebola, zato menštruácia už začína pomaly útočiť...myslíte, že ešte mám testovať? môže byť aj cez ms?
@svintekova tak ja som dnes 16 DC, s muzikom snazilkujeme http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02. a preco si myslis, ze nic z toho, aby si nebola neprekvapena
@mattuliatko30 no kukni grafik. prilozim aj testik dnesny. myslim,ze uz ho mozem povazovat za pozitivny, lebo som pred jeho urobenim pila, ale uz som strasne potrebovala ist na wc. a este nie je uiplne suchy a v skutocnosti je trolinku silnejsi. nie, este nemaj ovu, este potiahni,to uz by bol riadne kratky cyklus 😒
@mistisa @zuzanka9999
@mattuliatko30 no my sme boli pozriet na jeepy a terenaky ako jazdia, ale vraj minuly rok to bolo lepsie, mna sa nezdal dnes nejaky extra program. boli sme tam s nasimi a zajtra tam chceme zobrat krstna 🙂
@moni1007 super testík..tak to s mm stihneete 😉 aj ja už mám testík celkom pekný...nie úplne..ale pekne je vidieť čiarka...tak asi bude ovu zase skoro
@mattuliatko30 no my uz istime 2 dni, tak snad sa zadari. doteraz co si vsimam som mala ovu na lavej strane, teraz ma picha najma prava, tak snad bude uspesnejsia ako lava 🙂
tak predsa tak skoro. to musi byt strasne unavne mavat takto po sebe mrchu ☹ ale zas mozte castejsie snazilkovat 🙂
@melisaaa ďakujem 🙂 ale čosi, mám toho na sebe dosť....nejak sa mi to počas posledného ročníka na výške nalepilo a samo to dole nejde, tak tým kilám idem dať zbohom, pomôžem im cvičením a pravidlenou stravou s menšími porciami 🙂 už sa teším, keď si zas budem môcť obliecť svoje obľúbené veci 🙂 a jasné, že sa dá, už sa mi to raz podarilo 🙂 ešte pred maturitou 😉
Baby prosím vás sleduje tu niektorá krčok maternice? Alebo nejaký link, kde je to tak podrobnejšie popísané...akože viem, že pri ovulácii má byť mäkký, malý a otvorený, ale zaujíma ma aký má byť pred a počas menštruácie...taký istý, či ako? 🙂
@adriana_13 a kam sa chystáte,?? My tento rok nejdeme nikam, uz sme boli v marci 😀 a asi by som sa aj trochu bala ďaleko cestovať v tomto stave 😅
@fifitko25 my ideme len do Bulharska a let trva 45 minút takže to pežijeme 😉 a nemám ani žiadne problémy zatial...
@adriana_13 my ideme asi do egypta alebo tunisu a tiez sa nebojim v 16tt som letela do UK takze sa vobec nebojim naopak si myslim ze more a slnko nam dodaju len a len vela endorfinu 🙂
@adriana_13 ved ako ej samozrejme ze sa nebudem vypekat na priamom slnku na obed 😀

@franzziska no problém je v tom,že ja by som naozaj mala dat najmenej 8kg dolu a budem sa cítit lepšie. Ale nebojte kočky aj to raz príde 😉