icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
7. dec 2011

@momamo predvcerom sme snazilkovali, vcera ee, dali sme pauzu, ale dneska skusime 😉 😉 😉 a ty ako? kedy sa testnes?

delideli
7. dec 2011

@momamo : preeesne, mam to uplne tak isto..taky nejaky tusacik,ale snazim sa ho potlacat,vravim si-zasa si len hahovaras,potom budes sklamana..normalne mavam cyklus tak 27-29 dnovy,ale posledny som mala len 25dnovy..takze teoreticky by som este mala vyckat mozno aj do pondelka..neviem..uvidim ako sa budem citi a ci ma nejaka svinucha neprijemne nezaskoci..
@lucecita : dufam, ze budu 🙂 uz aby to bolo..ale bojim sa..

delideli
7. dec 2011

@nativanativa : drzim palce,nech este drzi ..🙂a ako sa citis?

nativanativa
7. dec 2011

@delideli no vcera som sa prezrala , bolo mi zle , ale inak v pohode , dnes zatial ani krce necitim , len ma prsia bolia , hmatala som si krcok a je dost nehmatatelny , vysoko polozeny ... tak neviem 😲 😲 😲

momamo
7. dec 2011

@lucecita neviem kedy... ale asi pockam do piatku .. aj ked neviem ci to vydrzim ..🙂))) tak vela stastia prajem

momamo
7. dec 2011

@delideli a nic ti ani neni ako pred mrchou?? ani podbrusko ani nic ..??? mne je nejako blbo od rana ako ma naplo ...

momamo
7. dec 2011

@nativanativa ahoj ale uz si teraz niekedy aj krce citila.. alebo take pobolievanie ako pred mrchou??

alyce
7. dec 2011

@momamo Ahoj, takze ty dnes 13DC a ja 12DC? To by ti uz mamatest 10 rano urcite ukazal. Ale asi by to uz ranny moc nebol, co?

nativanativa
7. dec 2011

@momamo no nic moc , zatial , mozno sa to rozbehne , ale som zase hladna 😅 😅 😅

momamo
7. dec 2011

@alyce ahoj ... mozno aj hej ale stale sa este nechcem testovat pockam do piatku ... a ty ako ako sa citis..??? 😉 🙂

momamo
7. dec 2011

@nativanativa iba prsia?? 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo no ja som dnes rano sla na zachod, s tym, ze ked sadnem, tak to zo mna pojde a nic. Ale pocity mam ako na MS, myslim, ze dojde. Este teoreticky do zajtra moze, potom uz bude po termine 🙂 Tak tebe bolo rano zle? Urcite by ti teraz uz test ukazal...

vardzikova
7. dec 2011

@jorgie tak odvahu som nabrala dnes rano ☹ ale nič 😢 takže snažilkujeme dalej ved to bol zatiaľ prvý pokus takže dufam že dalšie sa vydaria ☹

vardzikova
7. dec 2011

@zelovocka ahoj, tak dnes som si rano urobila tehu test lebo už som to napatie nemohla vydržať ale 😢 neboli tam // ☹ tak musime viac zabrať 😖 😢

vardzikova
7. dec 2011

@spula22 no nič testik som si urobila ale nevyšiel podľa mojich predstav 😖 😢

nativanativa
7. dec 2011

@momamo no iba prsia ..... takze mne jahody urcite dojdu 😉

vardzikova
7. dec 2011

@momamo no tak ja som tu odvahu nabrala dnes rano ale 😢 nevyšlo to podľa mojich predstav ☹

vardzikova
7. dec 2011

@lucecita moja urobila som si tehu test 😢 😢 😢 ale bol nega ☹ ☹ ☹

momamo
7. dec 2011

@alyce nhooo sedim za pc a zrazu ulne na vracanie tak som bezala k umyvadlo aj ma 2 x natiahlo a potom nic..Neviem aj mna stale boli ako pred ms, aj vcera vecer som si myslela ze prisla, lebo som mala uplne pocit akoby zo mna ,,vysplechla" 😀 ale to bol vytok .. Ja uz fakt neviem ...

vardzikova
7. dec 2011

Baby tak vyhlasujem že na prvy pokus mi to nevyšlo 😖 dnes som si rano urobila tehu test a bol negativny 😢 😢 tak musime viac zabrať aj ked mam pociť že viac to už nejde 😠

momamo
7. dec 2011

@vardzikova ahoj a aky test mamatest 10..??? Neboj mojka este to nic nemusi znameta, sprav si dalsi zajtra .... neboj

momamo
7. dec 2011

@nativanativa tooo nieeee,,,,, nechcem aby dosli ani jednej z nas tuuu ,,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo stavim 10 eur ze si 🙂

momamo
7. dec 2011

@alyce ja si to nemyslim.. ale nechcem neviem ..?? 10€,,parada 😉 🙂 Joj mojka ak budem testovat tak si prva ktorej to pisem ... !!!!!!!!!!!!!! Ak do piatku nic tak v sobotu budem testovat🙂 a ty ako .??? kedy budes..??

alyce
7. dec 2011

@momamo no dobre, tak 20 euro, ale testu zajtraaaaaaa

delideli
7. dec 2011

@nativanativa : do toho krcku sa ani ja nevyznam..skusala som ho minuly cyklus nejak pozorovat,ale bola som z toho jelen,zdal sa mi stale rovnaky,tak som to vzdala..drzim palce..🙂

delideli
7. dec 2011

@momamo : mne zatial nic,ale ja mavam normalne PMS len jeden,maximalne 2 dni pred,takze este nie som za vodou..

momamo
7. dec 2011

@alyce Si bohovska 😀 Ok dnes si pojdem kupit test ale testnem v piatok rano ok.....??? a teba len pobolieva podbrusko ...???

momamo
7. dec 2011

@delideli nhooo ja uz tento ,,PMS" mam 3 den a to je cudne ... neviem neviem .. moje telo si so mnou robi co 😀 😀 chce