icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
4. jún 2012

@fifitko25 juuuj,asi si musis davat velkyyy pozor...

tweetinka.co
4. jún 2012

@fifitko25 praveze som si ho este nedavala.. je mi z neho zle a spim z neho snad 3/4 dna.... Chcela som bez tabletiek.. ale.. asi zbehnem uz skorej dokimu 😎
Cierne uhlie nemozes papat? -- na zaludocne trabe..

mata_ba
4. jún 2012

@mistisa tak zase nevyhoda je,ze som tu sama...tak aspon radio ma tesi...

mistisa
4. jún 2012

@tweetinka.co okiii chytaaaaaam 🙂 dufam ze sa riadne na mna nalepi 🙂 🙂 🙂 🙂 no veru dlho uz hm. uz aj mm chodi ze kedy to bude chichichi 🙂 taky je chutny tak sa tesi ked uz to bude 🙂 🙂 tak dufam ze dnes je spravny den 🙂

mistisa
4. jún 2012

@fifitko25 joooj milacku to ma mrzi. hm co to mas ty takto stale.asi sa budes musiet sledovat cele tehu co spapas hm ked ti takto stale rapluju ☹ joj ale dufam ze nie moc hm?

fifitko25
4. jún 2012

@mata_ba ved to, že uz ani neviem, Čo môžem zjest ☹

mistisa
4. jún 2012

@mata_ba nooo ale mozes si zatancovat na stolicke 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 ved ano urcite by ti bolo lepsie keby ste tam aspon dve ze kecate hm. 😒 😒

fifitko25
4. jún 2012

@tweetinka.co a ty si ho užívala?? Lebo ja som si ho vkladala a nemala som žiadne vedľajšie účinky 🙂
Na crevá som si uz dala kvapky hylak, dúfam, že zaberú ako naposledy 😅

fifitko25
4. jún 2012

@mistisa včera to bolo dost zle, ešte aj migrenu som mala... Ale dnes zatiaľ lepšie 😉

mistisa
4. jún 2012

@fifitko25 joj moja boze ☹ ale hlavne ze to dnes ustupuje a nech sa to neopovazi za tebou prist 🙂 😉 😉

piiiipiii
4. jún 2012

Baby ahojte 🙂 zacali sme snazit v maji a mam taku mini otazku 🙂 ...dnes som 34 dc a mrcha mi neprisla ale test bol negativny ... je mozne ze sa to este nezachytilo na test ? alebo mozem mat taky dlhyyy cyklus aj ked je pravda ze mavam nepravidelny . Jedine co ma metie je teplota , ktora mi mala dnes klesnut ale stupla....stretli ste sa s tym niektora ?

fifitko25
4. jún 2012

@mistisa no dúfam, že je to uz na ustupe 😅

mattuliatko30
4. jún 2012

@piiiipiii a aké dlhé mávaš cykly?kedy si mala ovu , vieš?...držím palčeky..tehu byť môžeš..a test ukáže neskôr 😉

mattuliatko30
4. jún 2012

@mata_ba ahoj moja..ako sa máš?.už nešpiníš?...ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže ovu hneď po mrche..áááá...aj testík bol včera pozitívny..chápeš to???takže mrcha príde asi už 17teho znovu..na 20dc to teraz vychádza...a ku dokimu idem 14tehjo....tak som zvedavá

tweetinka.co
4. jún 2012

@fifitko25 ked sme prisli o fazulku, tak mi ho kazal uzivat 3x denne.. ked to skoncilo, tak doki povedal, ze pri dalsom tehu sa ma brat minimalne do 10-teho tyzdna..
nech Ti je odddnes uz lepsie a hlavne zdravsie 🙂

fifitko25
4. jún 2012

@piiiipiii je to možné, záleží kedy si mala ovulaciu 😉 testy zachytia HCG po cca 10-12 dňoch od oplodnenia, ale ak je hormonu menej tak aj neskôr... Ak mavas nepravidelny cyklus, tak si treba hlavne sledovať ovulaciu a podľa toho testovat 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mistisa @mattuliatko30 ahojte, tak ja som zas nestupla. uz sa zacinam bat, ze ovu naniekc ani nebude alebo, ze bude. ked mm odidde. uz si nemyslim,ze stasticko stoji pri nas. uz mam obavy,ze tento cyklus nam opat nie je sudeny ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mistisa
4. jún 2012

@fifitko25 no dufam ze ano uz ziadne crevne hnusoby nechceme u teba jasne? 🙂 😉 😉

fifitko25
4. jún 2012

@tweetinka.co to je pravda, ten utros je len hormon ale dokáže veľmi pomôcť 😉 ak ti je z neho blbo, Skús sa s doktorom poradiť a davaj si ho odspodu... Nie je to az take nepríjemné 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mistisa moja vidim,ze aj ty dnes pokles. co to. dufam,ze dnes na posledy a ze zajtra uz bude riadny vystup 😠

moni1007
4. jún 2012

@mattuliatko30 no tak to teraz si sa prekonala,este skorsie ako minule. no to je sila. uz aby si bola u dr, nech ti na to nieco da 🙂

piiiipiii
4. jún 2012

@mattuliatko30 cykly mavam tak 31 dc , 32 dc ale uz som mala aj 35 dc ale to este minuly rok v decembri ....tak neviem mozno budem mat zase daky dlhsi ....och . A kedze som si ovu nikdy nesledovala este tak vobec neviem kedy bola 😒

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 ajoooj lasko 🙂 hm a coze sa drzis dolu? no nebojkaj pekne snazilkujte aj dnes aby ked by zajtra stupla aby ste to mali iste. oki?uvidime aky testik bude 🙂 ja som dnes zas dost klesla hm aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... neviem ci ovula aj dnes neni hm 🙂 to by bolo super 🙂

tweetinka.co
4. jún 2012

@fifitko25 Zlata.. moc dakujem.. v stredu zbehnem.. (zajtra nestiham) a dohodnem sa s nim..
Prcham odtialto.. 😉 nech robotku postiham a mozeme ist dneska konecne na jahodkyyyyyyyyy 😀 😀 😀

piiiipiii
4. jún 2012

@fifitko25 no urcite si zacnem robit ovu testy lebo vazne ani netusim kedy som ju mala 😕

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 nooo veru 🙂 ako aj som rada ze dnes je pokles bo vcera mm bol absolutne nepuzitelny takze by sme vcera nemohli snazilkovat a chalosi s piatka isto tak dlho nevydrzali tak dnes budeme snazilkovat 🙂 🙂 mame prve vyrocie svadby tak nech to je pekne plodne dnes 🙂 ale nebojkaj urcite nam zajtra vybehne obidvom 🙂 aky si mala vcera testik?

moni1007
4. jún 2012

@mistisa no ja som v sobotu robila posledny, uz viac nemam. a aj tak vyzera celkom ako pozitivny, aspon ho zan povazujem. no ved keby sme zajtra stupli, bolo by to fajn, to by mi stacilo, len uz mam obavy,ze ovu nebude. ale tak ked v sobotu by bol pozitivny,tak kludne dnes ten pokles moze byt ovu. lebo ta ma byt do 48 hodin od testu. len aby bola 🙂

mata_ba
4. jún 2012

@fifitko25 asi len listovu zeleninku,jablcka,jahodky...skor dietnejsiu stravu asi..
@mistisa a tak nevadi...ked je najhorsie,vybehnem za drahym 🙂
@mattuliatko30 ahoj.este spinim,ale uz len malinko 🙂 uz sa neviem dockat mrchatej a hura na draheho 😅 no moja..ty to mas riadne divoke..uz nech je 14-teho

azzura
4. jún 2012

@mistisa gratulujem k výrociu. No to až zajtra zistiš ci dnes bola ovulka, ak vystupi teplota tak to je v suchu, ale nerieš to a oslavte krasne vyrocie 😉

mattuliatko30
4. jún 2012

@moni1007 no vyzerá,že ovu eštenebola...uvidíš..snažilkujte..veď spermošky vydržia..v tele aj keď odíde mm