icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
4. jún 2012

@adriana_13 neboj neublizila, ale uz tak nespavaj radšej 😉 pohlavie ti vedia tak uz dost pravdivo povedať okolo 19-20tt, pri chlapcovi to Môže byt aj skôr, ak sa neschovava 😀

adriana_13
4. jún 2012

@fifitko25 no tak to som zvedava ,,,inak teraz som citala ze to nevadi nejak spat na bruchu ze ked to mne neprekaza,,lebo ja este velke brusko nemam,,skroro ziadne,,,

horseshoe
4. jún 2012

@fifitko25 hehe ja zase v dobrom zavidim tebe🙂 ale tak je pravda ze kym to pride mali by sme sa chodit takto zabavat aj castejsie a nie sa trapit a umarat ze sa nam nedari. takze oldies party traste sa🙂

fifitko25
4. jún 2012

@adriana_13 Čo som zasa ja počula, tak radšej spat na boku a bruško netlacit 😉 po návrate z dovolenky by si uz mohla vedieť pohlavie 😉

adriana_13
4. jún 2012

@fifitko25 noo to dufam :D ale my budeme mat urcite chlapceka lebo velmi chceme :D tak dufam že už aj pred dovolenkou bude trčat malinky pinduurik

mia117
4. jún 2012

Ahojte dievcata musim sa vam pochvalit, ze cakame dvojicky 🙂 🙂 🙂

tweetinka.co
4. jún 2012

@mia117 supeeeeeeeeer - gratulujem

mia117
4. jún 2012

@tweetinka.co dakujeeeem 🙂

mistisa
4. jún 2012

@mia117 jeeeej to je super 🙂 krasa gratulujeeeem 🙂 aj moj mm by chcel dvojicky chlapca a dievcatko 😀 😀 ci mu to splnim uvidime 🙂 🙂

mia117
4. jún 2012

@mistisa moja prajem ti aby to aj u vas bolo podobne 🙂 🙂 🙂 a samozrejme coskoro 🙂 🙂 🙂 a ako pokracujete?

moni1007
4. jún 2012

@mia117 blahozelam a prajem hlavne vela zdravicka 🙂

mistisa
4. jún 2012

@mia117 no nejak sa to stoplo ☹ zrusili mi stimulaciu minuly tyzden bo foliky boli max do 10 mm.tak teraz sa sledujem ci ovula nedorazi a skusame prirodzene.mam sa znova objednat na konzultaciu a ideme odznovu ak teda dovtedu nebudem tehu 🙂 grafik takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... akoby bola dnes ovulienka 🙂 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mistisa pocuj. mna dnes priserne boli podbrusko. hlavne pri prudsich pohyboch. dufam,ze je to dobre znamenie a co ty? teba neboli? 😉

mia117
4. jún 2012

@mistisa moja neboj priroda si to zariadi 🙂 🙂 🙂 mozno ste uz zasiali 🙂 🙂 🙂

mia117
4. jún 2012

@moni1007 dakujem moja a prajem aby sa aj tebe coskoro zadarilo 🙂 vsetkym snazilkam 🙂

drobcek11
4. jún 2012

ahojte, rada by som sa k vam pridala nakolko sme sa zacali snazit o babatko 🙂 uz som par krat na koniku bola ale vtedy sme sa nesnazili 🙂 tak uvidime co z toho bude. priblizne o 10 dni mam dostat ms tak uvidime ci pride tento krat 🙂 je to tazke lebo clovek si dokaze nahovorit vsetko mozne no ja mam pocit ze sa nam to asi podarilo 😅 ak nie nevadi budeme sa snazit dalej 🙂aj vam vsetkym prajem nech sa vam snazilkovanie podariii 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mia117 🙂 dakujem

moni1007
4. jún 2012

@drobcek11 ahoj. vitam ta tu. tak to je super,ze mas pocit, ze vam to vyslo. mozno to tak vnutorne citis. 🙂 my sa s mm snazime od septembra a teraz som vo faze snazilkovania 😀

mistisa
4. jún 2012

@mia117 nooo je to mozne 🙂 uvidime budeme dufat 🙂 a ty sa mi ako citis? v pohodke znasas vsetko?

mistisa
4. jún 2012

@drobcek11 ahojko vitam ta medzi nami zachvilku uspesnymi snazilkami 🙂 🙂 no budem drzat palceky aby sa pocit stal skutocnostou 🙂 ked mas taky pocit isto to vyslo.🙂

drobcek11
4. jún 2012

@moni1007 tak drzkam palce nech vam to vyjde 🙂 my sme sa ako tak po 6 rokoch chodenia rozhodli ze sa vezmeme avsak drahy musi urobit prvy krok🙂 poslednu ms som mala 17 maja a okolo 28 ma moj priatel prekvapil a proste si jednoducho nedal pozor 🙂 a ked som sa opytala co to on na to ze ma miluje a chce nas vztah posunut dalej ja som sa iba potesila ale posledne dni mam bolesti a taky zvlastny tlak v podbrusku a bolia ma krize cakam teda co bude lebo nakolko patrim k zenam co maju pms vela si od teho neslubujem ale mam taky vnutorny pocit ze mozno no je to iba pocit nic ine mi neostava len cakat a cakat🙂

drobcek11
4. jún 2012

dakujem vam holky za pekne privitanie 🙂

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 nooo viesco ako rano som mala uplny pocit ako na mrchu a odvtedy mam take pichanie ale sranda ze stale na pravom vajecniku.hm.inak nejak obzvlast zle mi neni zatial 🙂 🙂 ani nepojdes testiky kupit? ci kasles na to uvidis co bude? ja rozmyslam kedy tesik urobim hm.ked mi uz po dvakrat ukazalo silnejsi vecer tak asi az o tej pol osmej urobim hm uvidime 🙂

drobcek11
4. jún 2012

ja si nesledujem kedy mam ovulku nakolko mam nepravidelny cyklus a este k tomu aj pracujem na 3 smeny takze asi by to olo narocne s meranim teploty atd. takze sa snazime co najviac🙂 mame za sebou len prvy mesiac snazenia tak uvidime ci bude uspesnym ci nie 🙂

moni1007
4. jún 2012

@drobcek11 dakujem. no tak to je mile. ja som tiez take podobne chvilky zazila,ale to sme este neboli manzelia. ked si mm nedaval pozor a povedal,ze nic zle nevidi na tom,ze by sa nam narodilo babo,ale potom si aj tak dala predpisat antikoncepciu najma kvoli akne a tiez sme sa zhodli,ze predsa len pockame, kym dokoncim vysku. no ja som si tiez presla vseliakymi tehu priznakmi. tak drzim palceky 🙂

mia117
4. jún 2012

@mistisa neboj moja, treba mysliet pozitivne, dobre to dopadne 🙂 ja som ok, mam sice nevolnosti, ale prezijem to 🙂 a inak ziadne komplikacie, a ani nebudu! 🙂 drzkaj sa a ver ze to dobre dopadne 🙂

drobcek11
4. jún 2012

co sa tyka tehu testov ja som si zadovazila testy z ebaya(anglicka stranka) nakolko zijem v anglicku ale je mozne ze si to objednate aj na slovensko a zaplatila som asi cca 8 eur za 30 tehu testov(obycajne pruzkove) mam pocit ze tak isto sa daju za dobru cenu zohnat aj ovu testy tak len taka mala rada pre vas ak by ste chceli skusit 😀

mistisa
4. jún 2012

@mia117 nooo tak super 🙂 len nech to tak pekne ostane 🙂 dakujem drzkajte sa aj vy a nech ti drobci robkaju radost uz v brusku 🙂 🙂

drobcek11
4. jún 2012

@moni1007 dakujem krasne aj vam prajem nech vam to vyjde🙂

mistisa
4. jún 2012

@drobcek11 no tak urcite sa podarilo 🙂 ja osm tiez z tych co mam nepravidelnu ms tak uvidime 🙂 snad sa uz konecne podari 🙂 🙂 verime tomu 🙂