Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no nejdem este.. pockam do stredy.. uz sa tak bojim sklamania.. ze neviem co skorej..lebo ak by tam boli dve by som sa vellllllllmi tesila..ale ak iba jedna.. tak by som bola znovu len v depke..tak si este dam par dni....radosti....aj ked neviem z coho.. dnes som cely den v harmonii..a v pohodicke... 😉
@e.l.i no verim,ze sa bojis, poznam to. vsadejake priznaky, kazdy cyklus nieco ine co som predtym nemala a nakoniec na teste len /. inak, s tou kavou som uz tiez nieco podobne zazila. tak ti budem drzat palceky aby si si nasla // na testiku,ale zatial sa radsej drz pri zemi a vrav si,ze uz si aj predtym mala priznaky na tehu a nebola si. radsej byt milo prekvapena ako nemilo. mozno si to nechcela pocut, ale mne tiez nespracvlo dobre, ked mi vraveli, ze si tehu a nakoniec som nebola 😒
Ahojte baby. Potrebujem radu 🙂 S manželom sa pokúšame o bábo cca 4 roky lepšie povedané nechávali sme tomu volný priebeh a makali sme aj cez plodné dni a nič ☹ No a ide o to, že ovulku mám presne na 14 deň a pracovali sme na 10 deň a 13 deň na 14 deň ma bolel pravý vaječník viac ako inokedy cez ovu. Poobede prišiel aj ovu. hlien, ale aj s niečim iným neviem či to boli spermie alebo nejaký výtok. Lebo vždy keď sme pracovali tak spermie so mňa vychádzali hneď a aj na druhý deň a teraz som si nevšimla či so mňa vyšli hneď lebo potom bolo už sucho nič so mňa nevytekalo ako inokedy až do toho s tým ovu. hlienom. Myslíte, že by to mohlo už konečne vyjsť? Ovu. bola včera dnes ešte dozvuky 🙂 Ďakujem za odpovede 🙂
@mattuliatko30 ajoj mojka no silnejsi ako vcera ale asi skusim vecer.uz dva krat sa mi stalo ze mi o pol osmej ukazal silnejsie ako o pol stvrtej.ten o pol stvrtej je asi taky to hm. ale stale nie pozitivny ☹ ale teplotka je dnes pekne dolu tak neviem ta spodna foto je troska upravena 🙂
@moni1007
@mistisa no ešte sa mi úplne pozitívny nezdá mojka...ja mám oveľa silnejší...tak ale bývajú rôzne...nie každej vyjde úplne pozitívny..a predsa je to ten pravý 😉

babyyyyyyy,ako vas tu citam..aj ja uz chcem keksikovaaaat ☹ nemusi to byt priamo hned snazilkovanie..ale..to cakanie je strasne v ktoromkolvek obdobi... 🙄