icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
4. jún 2012

babyyyyyyy,ako vas tu citam..aj ja uz chcem keksikovaaaat ☹ nemusi to byt priamo hned snazilkovanie..ale..to cakanie je strasne v ktoromkolvek obdobi... 🙄

e.l.i
4. jún 2012

@moni1007 tak tak bude stacit aj jedno miminko... 😉

e.l.i
4. jún 2012

@mata_ba no nejdem este.. pockam do stredy.. uz sa tak bojim sklamania.. ze neviem co skorej..lebo ak by tam boli dve by som sa vellllllllmi tesila..ale ak iba jedna.. tak by som bola znovu len v depke..tak si este dam par dni....radosti....aj ked neviem z coho.. dnes som cely den v harmonii..a v pohodicke... 😉

mata_ba
4. jún 2012

@e.l.i moja,velmi ti drzim paste 🙂 co ma byt,bude...naozaj...hlavne si nic nenahovaraj,no davaj si pozor na seba 🙂

moni1007
4. jún 2012

@e.l.i no verim,ze sa bojis, poznam to. vsadejake priznaky, kazdy cyklus nieco ine co som predtym nemala a nakoniec na teste len /. inak, s tou kavou som uz tiez nieco podobne zazila. tak ti budem drzat palceky aby si si nasla // na testiku,ale zatial sa radsej drz pri zemi a vrav si,ze uz si aj predtym mala priznaky na tehu a nebola si. radsej byt milo prekvapena ako nemilo. mozno si to nechcela pocut, ale mne tiez nespracvlo dobre, ked mi vraveli, ze si tehu a nakoniec som nebola 😒

moni1007
4. jún 2012

@mata_ba moja a este sa cisitis? ci uz to skoncilo? 😒 verim,ze uz coskoro budes ok a budete aj vy sexikovat 😀 zatial sa len tulkajte ku sebe. ci radsej nie? by ste sa neudrzali,cooo? 😀 😀

mia117
4. jún 2012

@e.l.i tak prajem aby sa vam to podarilo 🙂

mattuliatko30
4. jún 2012

@mistisa ahoj mojka..tak ako testík??? 🙂

mata_ba
4. jún 2012

@moni1007 no vsak to..vcera sa drahy pritulkal az moc a skoro som to nerozdychala 😀 a hej,este sa cistim,ale uz len minimalne 🙂

penelope111
4. jún 2012

Ahojte baby. Potrebujem radu 🙂 S manželom sa pokúšame o bábo cca 4 roky lepšie povedané nechávali sme tomu volný priebeh a makali sme aj cez plodné dni a nič ☹ No a ide o to, že ovulku mám presne na 14 deň a pracovali sme na 10 deň a 13 deň na 14 deň ma bolel pravý vaječník viac ako inokedy cez ovu. Poobede prišiel aj ovu. hlien, ale aj s niečim iným neviem či to boli spermie alebo nejaký výtok. Lebo vždy keď sme pracovali tak spermie so mňa vychádzali hneď a aj na druhý deň a teraz som si nevšimla či so mňa vyšli hneď lebo potom bolo už sucho nič so mňa nevytekalo ako inokedy až do toho s tým ovu. hlienom. Myslíte, že by to mohlo už konečne vyjsť? Ovu. bola včera dnes ešte dozvuky 🙂 Ďakujem za odpovede 🙂

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 nooo to neni zly napad hm? 🙂 jeeej 🙂

mistisa
4. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj mojka no silnejsi ako vcera ale asi skusim vecer.uz dva krat sa mi stalo ze mi o pol osmej ukazal silnejsie ako o pol stvrtej.ten o pol stvrtej je asi taky to hm. ale stale nie pozitivny ☹ ale teplotka je dnes pekne dolu tak neviem ta spodna foto je troska upravena 🙂
@moni1007

mistisa
4. jún 2012

@e.l.i nooo je to mozne ze to vyslo mojka 🙂 jeeeej to by bolo super . a kedy mas v plane testnut? 🙂 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mistisa no len keby to bolo take jednoducha. a co? uz si robila testik? som zvedava 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mistisa no uz vidim,je celkom dobre viditelny. som zvedava aky bude ten neskorsi 🙂 snad bude pozitivny uz 🙂

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 ano ved som ta dala nech ti to dojde 🙂 uz su tu aha kuki 😉 😉 😉

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 nooo dufam dufam dufam 🙂 🙂

moni1007
4. jún 2012

@mata_ba no tak to je fajn. tak to verim,ze to bolo na nevydrzanie, ale aki budete navnadeni, ze budete moct keksikovat 😀 a som videla, ze sa chystate na dovolenku a kam?

moni1007
4. jún 2012

@mistisa musi byt, lebo zajtra rano uz stupame do vysin a to je rozkazom 🙂

mistisa
4. jún 2012

@moni1007 tak tak 🙂 no som na nas zvedava veru hm 🙂 chacha to bude gol ked budeme spolu tehulkovat jeeeej 😀

moni1007
4. jún 2012

@mistisa no to hej, to by som bola v dvojnasobnom soku 😀 😀 😀 ale bolo by to super, hlavne tie rozhovory,

mata_ba
4. jún 2012

@moni1007 no myslim,ze viac navnadenia uz netreba 🙂 a ideme..urcite kniel juna,zaciatok jula..ale kam,to este nevieme 😀 last minute a papaaaa..vy pojdete dakam?

moni1007
4. jún 2012

@mata_ba najskor sme mysleli,ze ano,ale potom sme si to rozmysleli a pojdeme asi len na nejaky predlzeny vikend tu na Slovensku. my v lete skor na vylety chodievame, nie na dovolenky. na hrady, turistika a pod. 🙂

mata_ba
4. jún 2012

@moni1007 to my more vyslovene potrebujeme...valat sunky na plazi...ziadne telefony,stresy a pod..uplny pokoj a klud...a mne velmi prospeje zmena prostredia..potrebujem to ako sol...

moni1007
4. jún 2012

@mata_ba no ved jasne, ja by som tiez chcela ist k moru aj s mm. spolu sme tam este neboli. vsak snad sa nam to raz podari, eln teraz mame aj ine plany a este mm ma problem zobrat si volno,kedze v lete maju hlavnu sezonu 😒

mattuliatko30
4. jún 2012

@mistisa no ešte sa mi úplne pozitívny nezdá mojka...ja mám oveľa silnejší...tak ale bývajú rôzne...nie každej vyjde úplne pozitívny..a predsa je to ten pravý 😉

mata_ba
4. jún 2012

@moni1007 jaj,no jasne..aj my sme mali ine plany...no kedze sa veci maju tak ako sa maju,ideme na dovcu aj keby traktory padali... 🙂 teda pokial sa nebude diat nieco zavazne...

moni1007
4. jún 2012

@mata_ba dobre vam to padne urcite a krstniatko sa vam ako drzi. strasne roztomile babatko 🙂

mata_ba
4. jún 2012

@moni1007 no zozratie je,zabka moja mala 🙂 zatial sa mu dari velmi dobre,pfuj pfuj pfuj..ked bol este malinkaty,mal zapal ociek,tak mu to museli prepichovat..ale teraz je uz na paradu 🙂 skerko nas...

moni1007
4. jún 2012

@mata_ba krasnucky je. zelam mu vela vela zdravicka 🙂