icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
4. jún 2012

@mattuliatko30 no bodaj by si mala pravdu 🙂 ako pozitivny na sto percent neni ☹ ale silnejsi je to ma tesi 🙂 🙂 😀 😀 😀

mistisa
4. jún 2012

@mata_ba nebojkaj mojka urcite to bude coskoro ani sa nenazdas a budes uvidis 🙂 🙂 🙂 zachvilku ved si pisala ze uz len troska sa cistis nebojkaj 🙂 🙂

e.l.i
4. jún 2012

@moni1007 ano.. preto si radcej stale nahovaram.. ze niesom....a zbytocne testovat..aj ked ma to taha.....ze by som to riskla..ale asi kaslem na to...aj tak z toho nic nebude... 😔

e.l.i
4. jún 2012

@mistisa v plane som mala uz testovat zajtra... potom dalsi plan bol ze to skusim stredu.. potom ma napadlo ze v piatok... hehe..ale nie a nie sa ktomu prinutit...lebo nemyslim ze totak dopadne ako by som si to predstavovala... 😒

penelope111
4. jún 2012

@e.l.i Držím palce aby ti to vyšlo 🙂

zuzanka9999
5. jún 2012

@moni1007 dobree ranko;)no ako sa mas? Tu strasne prsi uz druhy den:((( teplotka mi zacina stupat tak mozno sa aj ovu dostavi vcera dom mala pozitivny ovu testik.co mas ty nove?

mattuliatko30
5. jún 2012

@zuzanka9999 ahoj....aj tu prší....takže nás čaká upršaný dník

mata_ba
5. jún 2012

@moni1007 dakujeme 🙂

mata_ba
5. jún 2012

@mistisa no vcera,ako sme si s drahym lahli vedla seba..tak som mu povedala,ze kaslem na to...nebudem to teraz riesit...kupila som orbitrek,idem pekne schudnut..ideme na dovcu a uvidime,co potom...proste nejdem sa na to upinat..teplotku si merat budem,lebo je fajn vediet,kedy presne mrsina dojde..aspon som na nu pripravena 🙂 a co ma byt,bude...drahy zostal taky vyteseny,ako na vianoce 🙂 len som zvedava,dokedy ma to bude takto drzat 😀 inak dobre ranko

mata_ba
5. jún 2012

som aj zabudla...dobre ranko vsetkym 🙂

moni1007
5. jún 2012

@e.l.i no vsak tak je to aj lepsie. ale netreba zas hadzat flintu do zita 🙂 budem na teba mysliet a drzat ti palce 🙂

moni1007
5. jún 2012

@zuzanka9999 dobre ranko. no tu tiez vyzeralo,ze bude v kuse prsat ale prsalo len v noci a teraz trosku poprchalo. no tak to je super. tak foliky dorastli 😀 tak teraz len snazilkovat 🙂 ja som dnes stupla, takm vcera bola asi ovu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 dufam,ze uz neklesnem 😒

mistisa
5. jún 2012

@mata_ba Dobre ranicko moja 🙂no super uvidis ze ta to bude drzat 🙂 urcite to potrebujes aj ty aj tvoj mm a ani sa nenazdas a budes tehu pockaj.lebo vypnete 🙂 🙂 ja tiez akonahle buduci cyklus nevide koncim vypinam kaslem na to urobime si obyvacku pojdeme na chalupku a nerozmyslam naad nicim az po lete 🙂 🙂 treba nabrat novych sil 🙂 🙂 🙂 moc ti budem drzat palceky aby ti to tak vyslo a vydrzala si to 🙂

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 ajooooj ty si ako pekne stupla moja 🙂 aj ja som stupla ale neviem ci to mam brat ako ovulu vcera neni zas taka vysoka teplotka taktze asi ovu nebola hm aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... boze tu je tak hnusno uprsano ☹

moni1007
5. jún 2012

@mistisa ahojcek. no moja, to asi este nie je stupnutie na ovu. ty si ma uz nechala v tom samu? 😠 a testik bol vecer aky? si vravela,ze budes este neskor robit 😉

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 no bol troska silnejsi 🙂 hm. no u teba je to ovulacne pekne ale u mna nie este 😠 😠 😠 aj zacinam mat pochybnosti ci ta ovula vobec bude hm 😠 😠 😠

moni1007
5. jún 2012

@mistisa mojka neboj. bude ovu. musis verit. ved ja uz si tiez myslela,ze budem mat anovulak. tento cyklus je taky zlozity aj u mna. ci bude vsetko spravne nacasovane. az sa bojim verit, ze by to mohlo vyjst 😒

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 neboj nic vide uz bola ovu takze vide.uvidime zajtra ci sa budes drzat hore 🙂 okik? 🙂 ja ked zajtra vyletim tak bude ovu dnes ale tam su bojovnici zo vcera 🙂 lebo mam vytok vsetko ale ta teplotka nie a nie vyletiet hm 😠 😠 😠

moni1007
5. jún 2012

@mistisa no vsak to ako ja. uz tyzden mam bolest, hlienik, pozitivny ovu test a teplota nie a nie ist hore. ale myslim,ze teraz sa uz udrzim. snad 🙂 uz ma ani podbrusko neboli, len trocha krize 🙂

juniorkapss
5. jún 2012

ahojte...môžem sa k vám pridať? 🙂

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 nooo mojka a aj si vcera nieco citila? ci? no ja neviem uz no uvidime kaslem na to budeme snazilkovat a uvidime 🙂 🙂

mistisa
5. jún 2012

@juniorkapss ahojkaj jasne ze mozes 🙂 vitame ta medzi nami snazilkami 🙂 kolko snazilkujete? 🙂

moni1007
5. jún 2012

@mistisa mojka kukni teraz moj graf. dala som si dopredu par teplot a ovu mi dava na 16 Dc ked bol ovu test pozitivny

moni1007
5. jún 2012

@mistisa no ved ma cele dopoludnie bolela ta lava a prava strana ako som ti spominala,ale tak ja som uz somar z toho, ved graf mi aj tak ovu znci na 16 DC , ked si dam popredu teploty

moni1007
5. jún 2012

@juniorkapss ahojkaj. vitam ta a prajem uspesne snazilkovanie 🙂

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 hm no mojka to je zaujmave veru hm.a tam ste snazilkovali? hm? no moja ty si pekne drz teplotku teraz a za dva tyzdne pozitivny tehu testik 🙂 😉 😉 😉 😉

moni1007
5. jún 2012

@mistisa ale ano snazilkovali, kazdy den sme snazilkovali 😀 😀 😀 to som ani neverila, ze by mm mal chut kazdy den. a sam vzdy prisiel potulkat sa 😀 akurat vcera pred spanim po keksiku mi vravi, ze mi kupi alebo zmontuje nieco take ako maju v nemocniciach na tie zlomene nohy tie drziaky. ze aby som mala nohy stale hore, aby ani kvapka neunikla 😀 😀 😀 😀 som sa smiala ako blazon 😀

mata_ba
5. jún 2012

@mistisa dakujem,podobne 🙂 nechame sa prekvapit co bude 🙂

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 chachacha no pekne 🙂 🙂 tak to ano inak to neni zly napad moja 🙂 🙂 ja som tam tiez vcera cvicila ako zdvihnut ritku poriadno chachacha 😀 keby ma niekto vidi a natoci vyhram kameru v natoc to 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
5. jún 2012

@mistisa ahoj moja..tak dúfam,že už budeš len stúpať 🙂