Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 dobree ranko;)no ako sa mas? Tu strasne prsi uz druhy den:((( teplotka mi zacina stupat tak mozno sa aj ovu dostavi vcera dom mala pozitivny ovu testik.co mas ty nove?
@mistisa no vcera,ako sme si s drahym lahli vedla seba..tak som mu povedala,ze kaslem na to...nebudem to teraz riesit...kupila som orbitrek,idem pekne schudnut..ideme na dovcu a uvidime,co potom...proste nejdem sa na to upinat..teplotku si merat budem,lebo je fajn vediet,kedy presne mrsina dojde..aspon som na nu pripravena 🙂 a co ma byt,bude...drahy zostal taky vyteseny,ako na vianoce 🙂 len som zvedava,dokedy ma to bude takto drzat 😀 inak dobre ranko
@zuzanka9999 dobre ranko. no tu tiez vyzeralo,ze bude v kuse prsat ale prsalo len v noci a teraz trosku poprchalo. no tak to je super. tak foliky dorastli 😀 tak teraz len snazilkovat 🙂 ja som dnes stupla, takm vcera bola asi ovu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 dufam,ze uz neklesnem 😒
@mata_ba Dobre ranicko moja 🙂no super uvidis ze ta to bude drzat 🙂 urcite to potrebujes aj ty aj tvoj mm a ani sa nenazdas a budes tehu pockaj.lebo vypnete 🙂 🙂 ja tiez akonahle buduci cyklus nevide koncim vypinam kaslem na to urobime si obyvacku pojdeme na chalupku a nerozmyslam naad nicim az po lete 🙂 🙂 treba nabrat novych sil 🙂 🙂 🙂 moc ti budem drzat palceky aby ti to tak vyslo a vydrzala si to 🙂
@moni1007 ajooooj ty si ako pekne stupla moja 🙂 aj ja som stupla ale neviem ci to mam brat ako ovulu vcera neni zas taka vysoka teplotka taktze asi ovu nebola hm aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... boze tu je tak hnusno uprsano ☹
@juniorkapss ahojkaj jasne ze mozes 🙂 vitame ta medzi nami snazilkami 🙂 kolko snazilkujete? 🙂
@mistisa ale ano snazilkovali, kazdy den sme snazilkovali 😀 😀 😀 to som ani neverila, ze by mm mal chut kazdy den. a sam vzdy prisiel potulkat sa 😀 akurat vcera pred spanim po keksiku mi vravi, ze mi kupi alebo zmontuje nieco take ako maju v nemocniciach na tie zlomene nohy tie drziaky. ze aby som mala nohy stale hore, aby ani kvapka neunikla 😀 😀 😀 😀 som sa smiala ako blazon 😀

@mattuliatko30 no bodaj by si mala pravdu 🙂 ako pozitivny na sto percent neni ☹ ale silnejsi je to ma tesi 🙂 🙂 😀 😀 😀