Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ajoooj moja 🙂 no dufam, joj modlim sa za to 🙂 🙂 🙂 ty sa mi mas ako? 🙂
@mattuliatko30 ahojkaj no bodaj by ano 🙂 to by bolo super 🙂 neviem co by som od stzastia robila. 🙂 a ty sa mas ako? citala som,ze si mala uz pozitivny testik 😉
Čaute baby ...dlho som tu nebola 😉 čo mate nove? pribudla nieaka nova tehulka? 😀
@vardzikova ajooj moja 🙂 no ja som asi takto moja http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂 no a tusim mellisa mala vcera ducha na tehu testiku ale dnes sa este neozvala tak neviem 🙂 a inak ani neviem ja som tu tiez cez vikend nebola tak neviem co dalej 🙂 a ty sa ako mas?
@mistisa fíííha ...takže možno pribudne dalšia tehuľka 😀 , ja sa mam dobre len ta PN mi nevychadza podľa mojich predstav ako som si myslela musim chodiť do prace až do nastupu na matersku lebo DNPO ešte nemam zaplatene 😠
@mia117 čožee? čakate dvojičky? pááánečku tak to je dvojnásobná radosť 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@moni1007 no pekneeee stupas,ked pridem domov ti ukazem svoj grafik,vcera sme snazilkovali ale mm ide zajtra do piatku na sluzobku:( a co inak ides dnes robit?
@mattuliatko30 no a vraj ma byt aspon u nas takto az do piatku.
@zuzanka9999 no dnes mam nudny den. kedze vcera som si porobila. akurat kukam na nete inzeraty kvoli praci a ty si v praci? no jasne posli potom som zvedava 🙂
@vardzikova no pekne a ako sa citis? hm tak nic moc co? hm. 😒 😒 ale nemas narocnu robotu mas? hm?
@moni1007 hej v praci :( a vo by si chcela robit?aku poziciu akebo tak?
@mattuliatko30 aj ja som chcela ist ze na charu ale moj mm sa uz slubil na grilovacku jednu spoloconu ale mne sa tam moc nechce:(
@zuzanka9999 no vies co ja uz hladam hoc co. ale bolo by fajn nejaku asistentku alebo nieco podobne 🙂
@moni1007 nooo to je inak dobra robota minule som i ja kukala take pozicie bo pravo je dost narocne na stres a ha uz po roku praxe som vystavena.
@zuzanka9999 no tak verim,ze to je narocne. ja musim nieco nasjt aby som aspon prax ziskala 😝
@moni1007 ja by som i zmenila robitu ale bojim sa ze ak otehotniem a dostanem v novej praci zmluvu na fonu urcitu ze sa nebudem mat kam vratit ako do zamestnania
@zuzanka9999 no teraz mas aspon aku taku istotu, ze? no ja tiez by som chcela este pred otehotnenim niekde robit. ale ako to vidim budem rada,ked bude aspon jedno z toho 😒

@moni1007 ahoj..tak teraz to musí už vyjsť,n ie?? 😀 😀