Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 jj vcera som mala aj pouitivny ovu test, silne dve ciarky a aj mikroskop mi ukazal ovu. ale uvidime, moc nadeje do tohoto cyklu nevkladam.ale na tvoje vysledky snazenia som zvedava dufam ze budu pozitivne
@zuzanka9999 ach jaj, no to by som bola stastna ako blcha 😀 😀 😀 😀 ja ani neviem ako by som to prezila, ja by som tomu asi neverila, kym by som brucho meter pred sebou nevlacila 😀 😀 😀 neboj, mozno vam to vyslo a si uz tehu a ani o tom nevies, budem drzat palceky 🙂
@zuzanka9999 ja dnes az 24 DC som veru uz.ale mala som 40 dnovy cyklus minuly tak spolieham ze je ovu posunuta.ja som na tom takto aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... tak neviem hm . nooo dufam ze ostanes pekne hore 🙂 🙂
@zuzanka9999 daj foto som zvedava alebo daj vediet ako dopadol dnesny okik? ja idem tiez robit dnes 🙂
@zuzanka9999 no tak to si neviem ani ja predstavit :D teraz som 19 Dc a uz mozno aj 3 DPO, lebo ked som si dala teplotky do grafu popredu,tak mi ovu zobrazilo na sobotu, ale neviem ci to je aj naozaj tak 😕
@zuzanka9999 jeeej mi sme rovnake 🙂 a ty si mala tiez taky dlhy cyklus? ja uz neviem a kontrolu v blave mam az o tyzden ☹ a na 15 DC som mala foliky do 10 mm tak ma zatratili a zrusili stimulaciu ☹ mali sme ist na to IUI uz ☹
@moni1007
@zuzanka9999 noooo baby som po testovani 🙂 🙂 ale je este mokry odfotim potom aj s ostatnymi 🙂 zda sa mi silnejsi ako vcera 😀
ahojte 🙂 ako si žijete? 🙂 ja celkom fajn, včera som bola po výsledky z histológie, ale nejak tomu nerozumiem, tak už len vyčkať mrchu a zbehnúť k lekárke, nech mi povie, že čo a ako

@mistisa jaaaaaja ktory si teraz DC moj graf vyzera tak ze teplotka sla hore ale uvidime ci i zajtra pojde. moni1007 som poslala graf tak sa mozes kuknut. vcera som mala pozitivny ovu test idem si aj traz spravit🙂