icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anait
6. jún 2012

No ja som celý mesiac mala negatívne ovu a teraz mi ešte aj menštruácia mešká...čo už sa so mnou deje?? 😖 😕

moni1007
6. jún 2012

Dobre ranko kocky. Tak ja som dnes opat stupla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 tak snad uz je to iste, ze som po ovu 🙂 uz len dufam,ze nam to vyslo 🙂
@mistisa moja a ty si preco klesla? nechapacka. som myslela,ze uz budes tiez po ovulke. tak snad ti dr povie co a ako. mozno bude az ked budes mat pozitivny testik 🙂
@zuzanka9999 mojka ja si myslim,ze ovu bola v pondelok, a co sa tyka oznacenia, tak tu ti FF oznaci az po takych 3 a niekedy aj viac dnoch. ved ani ja ju este nemam oznacenu a to ju budem mat oznacenu na sobotu. a to su uz 4 dni. a neboj, kedze bola ovu v pondelok (podla mna) tak staci,ze ste mali sexik v ten pondelok 🙂

mistisa
6. jún 2012

@moni1007 ja neviem mojka mam nervy z toho ☹ jedine ze by bola ovula dnes hm a zajtra bude vyyyyyyskok 🙂 😉 😉 😉 😉

zuzanka9999
6. jún 2012

@elebe ahaaaa vidis idem to skusit dikiiii

zuzanka9999
6. jún 2012

@melisaaa dakujem velmi pekne;))))))) dam vediet potom ked sa mi vyznaci

melisaaa
6. jún 2012

@zuzanka9999 nemáš za čo, tak som zvedavá na zajtra, alebo aj tak sa dá, si skús dať fiktívnu teplotku na zajtra a uvidíš, čo ff urobí, potom to vráť, ako si to mala 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@mistisa a kedy ides moja k doktorke???? Som zvedava co ti povie;)

moni1007
6. jún 2012

@mistisa uz mam nervy aj ja z teba. som z toho nervozna akoby sa o mna jednalo. kazde rano vstavam s tym,ci aj ty uz vyskocis 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 pekneeee stupa tvoja teplotkaaa;))) no moja som zvedava ci ten pondelkovy sexik bude mat nejaky vysledok🙂uvidime o tyzden sa dozviem🙂

melisaaa
6. jún 2012

@moni1007 mne sa to veľmi páči, ako tu jedna druhej držíme palce a to ma poháňa vpred a každé //, čo tu niekto nahodí su pre mňa naozaj hnacím motorom 🙂 🙂 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@melisaaa ty uz dlho meriavas? Mas to uz nastudovane ja prvy krat meriam🙂

franzziska
6. jún 2012

@mistisa mici ma zmysel abyx clovek sa este pozastavoval nad nasim zdravotnictvom? 😔 😔 😔 😔

melisaaa
6. jún 2012

@zuzanka9999 tiež ešte nie som v tomto profík, ja meriam ešte len 4 cyklus, ale mne to raz takto tiež nevyznačilo a skúšala som všeličo na ff, kľudne si tam môžeš ponahadzovať, čo chceš a potom sa to dá vratiť späť, s tým, že uvidíš, čo ff urobí 🙂

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 no to som aj ja zvedava, v podstate budeme spolu testovat 😀 lebo aj ked mne oznaci ff ovulku na sobotu, myslim,ze bola az v pondelok, lebo tam bol posledny pokles a az v utorok som stupla. takze si musime najst na teste // a @mistisa sa k nam o par dni prida. a samozrejme aj ostatne 🙂

moni1007
6. jún 2012

@melisaaa veru mas pravdu, prekonavame tu spolu radostnbe spravy // ale aj tie horsie,ked dorazi mrcha. a aspon vieme, ze nie sme v tom same. kym som tu nebola som sa o mnoho viac trapila,ked sa nam nedarilo. 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@melisaaa no pekne som zvedava bo ak mi to vyznaci na pondelok tak v pondelok sme snazilkovali ale teraz je moj mm az do piatku prec. A kolko sa uz snazite??

melisaaa
6. jún 2012

@zuzanka9999 držím palce, aby ti to vyšlo, my sa snažíme intenzívne už 16 mesiac, jednu babuľku už máme, ale chceme ešte jednu a nejde to, som 2 dc, som sklamaná, lebo som mala asi biotehu, predvčerom a včera som mala na teste duchov a mrcha došla, tak som ☹ ☹ ☹ a vy ste ako na tom

su_san
6. jún 2012

ahojte zlatíčka!
taká som vycucnutá, že nemám ani silu písať,ale myslím na vás všetky a pozdravujem vás...som doma z nemocky, pondelok idem k dokimu...cmuk všetkým 🙂 🙂 🙂

moni1007
6. jún 2012

@su_san ahojkaj. tak uz sa mam lepsie? tak je super. aj ja na teba myslim. 🙂

fifitko25
6. jún 2012

@e.l.i ale teplotu máš peknú 😉 tento mesiac si mala clostil prvýkrát?

fifitko25
6. jún 2012

@su_san ahoj moja, tak už ťa konečne pustili? ale asi musíš dodržiavať kľud a veľa ležať, však.... čo ten hnusný hematom, vstrebal sa aspoň trošku?

mattuliatko30
6. jún 2012

@su_san ahojky..tak super., že si už doma....malinké je ok???

e.l.i
6. jún 2012

@fifitko25 ano bol to prvy cyklus s clostilom.. aj som mala na 15DC jednen folik na pravom vajku 20mm... a na 18DC na pravom bol prasknuty 16mm.. a dva neprasknute 25 a 20mm.. tak nechapem.. preco mi nepraskli aj tie ostatne a nevies nahodou ci by toto vyriesil pregnil keby mi ho pichli?

e.l.i
6. jún 2012

@fifitko25 no a teplotka je sice pekna.. ale uz ma chytil PMS...takze uz tomuto cyklu nedavam ziadnu sancu..
som si celkom riadne poplakala... ale co uz... pisala som mojej gynekologicke.. ci mam dalej brat clostil..alebo sa objednat do Heliosu.. a hladat pomoc u nich.. ☹

zuzanka9999
6. jún 2012

@melisaaa juuuuuj moja ro mi je luto:((((( no my sa snazime teraz 11 mesiac. Este diatatko ziadne nemame sle dufame ze sa to uz klnecne podari🙂 a mala ma kolko?

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 no aj ja som zvedava ja som si ale povedala ze najskor by som testovala su pi meskani mrchy bo nechcem skor aby som si zbytocne nerobila nadeje. Lubilo by sa mi ak by nam to vyslo na rovnako aj s mistisou by sme tehulkovali naraz;)

ivnik
6. jún 2012

@mistisa idem už do práce , ale držím palčeky 😉

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 no ja budem testikovat asi aj skor, lebo mam ist na rontgen, tak ale aj keby som ho mala negativny im poviem,ze je tu moznost, ze mozem byt tehu, aby som nan nemusela 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 no tak to radsej si sprav skor ten test nie te budes tehu a pojdes na rtg:/ no ja som potom zvedava na ten tvoj test juuuuj;))))))))) teraz to pojee ten cas pomaly do mrchy ja mam mat cca 12.6 mrchu

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 no ved aj ja som zvedva na tvoj testik s //, iny ani nechcem vidiet. podla mna ti pride mrcha neskor,ked si mala tak neskoro ovu. kolky si DC?