icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 keby si aj mala tak ako pises, tak by si mala kratku LF a babulko by sa nemuselo uchytit, ak som to spravne pochopila

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 ja som teraz 26 dc cyklus msvam presny 33 dnovy ;) najneskor by mala dorazit 14.6.

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 no moja, ja som mala cyklus 28 dnovy, *-jeden den a teraz som mala 33, 31 a teraz podla LF cakam,ze bude 34 dnovy. takze tak a to od kedy meriem BT 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
6. jún 2012

@mistisa ahojky..tak ako si dopadla.???bola si u tej doktorky???? čo ti povedali??? 😉 😉 😉 dúfam,že prídeš len s dobrými správami

annie6
6. jún 2012

@vardzikova ale kedze si aj zamestnana riadne, nepocita sa nahodou do tych tvojich 270dni aj to, ze mas zaplatene z prace? za posledne dva roky dokopy, dnp aj robota...ci? treba si zistit...

vardzikova
6. jún 2012

Baby tak dnes som bola na zist. tehu cukrovky .. myslela som že to bude oooveľa horšie ale dalo sa to zvladnuť , najprv ma trošku naplo ale ostalo to v žaludku 😀 vysledky budem mať až zajtra ...tak budem čakať , a zajtra ma čaka aj interne vyšetrenie ...

vardzikova
6. jún 2012

@annie6 tak ja neviem ... ale volala som do soc. poisťovne a ta mi povedala že nestači mať zaplatenych 26 tyždnov a potom sa ma aj pýtala či pracujem a ja som jej povedala že ano ..takže mala všetky informacie nato aby to vedela zhodnotiť

moni1007
6. jún 2012

@vardzikova drzim palce,aby boli vysledky dobre a aby si aj zajtra dobre dopadla 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 jj a ako si sledujes LF???

annie6
6. jún 2012

@vardzikova tak sa skus este tu opytat nahodou: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/ , pouzivatelka gapa, mozno poradi alebo povie co a jak, niektore zeny vedia tam viac ako tety na socialke 😀

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 no ja som ani nevedela,ze nejaka LF je, kym som nezacala merat BT. a na jej zaklade viem, ze ju mam 16 dni, lebo aj prvy aj druhy raz som po 16 dnoch od ovulky dostala mrchu. tak predpokladam,ze aj teraz bude 16 dni. mala by byt stale rovnaka.

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 aha a nevies aka by mala byt LF dlha,teda aka je jej dlzka v norme.?

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 myslim, ze od 10 dni, a ked mas dlhsiu ako 18 dni je predpoklad,ze si tehu 😀

moni1007
6. jún 2012

@zuzanka9999 Luteálna fáza je časťou cyklu, ktorá začína ovuláciou a končí tesne pred začatím ďalšiho cyklu. Zvyčajne trvá 14 dní a nemení sa. Luteálna fáza je pomenovaná po teliesku zvanom luteum, ktoré rastie vo vaječníku, kde bolo uvoľnené vajíčko pri ovulácii. Teliesko luteum produkuje progesteron, ktorý pripravuje maternicu na tehotenstvo. Luteálna fáza musí byť dlhá aspoň 10 dní, aby podporila tehotenstvo.

mattuliatko30
6. jún 2012

@moni1007 ja ju mám 14 dní

moni1007
6. jún 2012

@mattuliatko30 no ja som zvedava aku budem mat teraz,ci sa mi to bude zhodovat s predchadzajucimi dvoma 🙂

mattuliatko30
6. jún 2012

@moni1007 tak mne sa zhoduje..vždy 14 deň..aj keď mám podľa grafu ovu 8dc, alebo 13dc..alebo 10 dc...vždy od ovu 14 deň a ms

mattuliatko30
6. jún 2012

@moni1007 tak uvidíš...dúfam,že ste to vystihli...mm je už preč???

prinzessin
6. jún 2012

ahoj dievcata 🙂

pripajam sa k vam, ak dovolite 🙂

ja som prestala brat antikoncepciu zaciatkom aprila... prvy cyklus nabehol po 34 dnoch a druhy po 32 🙂 myslim, ze celkom uspech po 10 rokoch 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 tak tooooo tedaaaa som o nieco mudrejsia a myslim ze teda u mna tehu tento cyklus nebude mozne🙂 a dakujeeeeem ze si mi to napisaka no fakt som nemala sajnu co to je;)))))))Co inak robkas?

mistisa
6. jún 2012

@zuzanka9999
@moni1007
@ivnik
@mattuliatko30
@fifitko25
@su_san som od doktorky baby neveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂 praskoooooooooooooooooooooooooooooooooool mam tam tekutinku po prasknutom foliku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a povedala som jej ze ma pichalo na pravom vajecniku a ona povedala ze z praveho sa uvolnilo vajkoooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
6. jún 2012

@mistisa supeeeeeeeeeer gratulujeeeeeeeeem tak dufam ze snazilkujeteeeeee drzim prstekyyyy jupiii zesim sa akoby moje prasklo xixi;)

svintekova
6. jún 2012

Ahojte kocky. Dnes 32 DC- zajtra robim testik. Inak som si myslela, ze tento mesiac z toho nic nebude, ale dnes ako skoro kazdy den som si dala poobede kavicku a je priserne zle od zaludka- vsetky chlpy mi stoja ☹. No uvidim co povie testik zajtra.

gelinka75
6. jún 2012

@mistisa gratulujem to je vyborny posun, ked pred laparkou ani tuk 😀

svintekova
6. jún 2012

@mistisa supeeeeer mojka drzim silno palce- teraz to vyjde 😉

azzura
6. jún 2012

@mistisa supiš, tak už len čakam tie tvoje // 😉 😉

mistisa
6. jún 2012

@zuzanka9999 dakujeeeem 🙂 joj tak ma potesila 🙂 len vcera sme nesnazilkovali ale predvcerom ano tak dufam ze boli bojovnici silny a vycihali vajko 🙂 🙂 a dnes pritvrdime radsej ale mam stale take mrchovske bolesti.povedala ze uz tam neni nic a ze sa sliznica chysta a ze je tam tekutinka 🙂 ale preco som klesla s teplotkou nechapem hm

mistisa
6. jún 2012

@gelinka75 veru moja vyyyborny uz aj keby to zrovna hned nevyslo ale je genialne ze sa vajecniky prebrala a ovulujuuuuu ja som tak stastnaaaa 🙂 🙂

mistisa
6. jún 2012

@svintekova
@azzura Dakujeeeeem koceny 🙂 dufam ze to vyslo 🙂 sicwe vcera sme nesnazilkovali ale dufam ze tam boli bojovnici s predvcerajska 🙂 je mozne ze praskol folik predvcerom? a dnes tam vidno este trosku tekutinky? bo predvcerom som mala brutalne pichnutie na pravom vajecniku a odtial sa vraj aj uvolnilo 😀

zuzanka9999
6. jún 2012

@mistisa a sliznica sa k comu chysta ako na mrchu ci na uchytenie ?