icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
6. jún 2012

@su_san super moja, že sa vstrebal 😉 čiže teraz ta trápia Tehu nevolnosti? Och chudiatkooo 😅

mistisa
6. jún 2012

@franzziska no mojka to ti verim je to hrizne.ako na chodenie po lekaroch treba straaaaaaaaaasne vela sil a hlavne nervooov 😠 he to smutne ale bohuzial.hm.

mistisa
6. jún 2012

@su_san dakujeeeem lasko 😉 joj taka som stastna.joooj milacku to ma mrzi ze ti je tak zle ☹ dufam ze sa ti polepsi 😉 silno na teba myslim 😉 joj ale super ze sa vstrebal to som moc rada 😉😉 uz si teda v kludiku domka ano ? 😉😉😉

franzziska
6. jún 2012

@mistisa clovek si vystoji rad pred ambulanciou aby ho poslali domov s dlhym nosom 😀 😀

mattuliatko30
6. jún 2012

@mistisa supeeeer...tak si šťastnáááá....a my s tebou....a teraz už máš po ovu?

mistisa
6. jún 2012

@franzziska no ved to ☹ ja som minule sedela na hepatologii 5 hodin a prisla po 5 hodinach sestricka ze ma uz nezoberu lebo nestihaju ci mozem prist na druhy den no skoro ma svihlooo 😠 😠

franzziska
6. jún 2012

@mistisa 😒 to ma mrzi...kvoli comu si bola?

mistisa
6. jún 2012

@mattuliatko30 anoooooooooooo 🙂 no vyzera ze ano lebo folik uz nebol ziadny bola len tekutinka 😀 ale pre istotu pritvrdime dnes este 🙂 ja sa tesiiiiiiiiim 😉 aj ked by to nevyslo zaklad je ze vajecniky funguju a dokazu ovulovat.laparka zabrala 😉😉

mistisa
6. jún 2012

@franzziska dlho ma dopuju hormonmi a tbl. Kvoli mrche ze nedostavam a pod. a mala som vdaka tomu vysoke pecenovky.este stale mam zvysene ale uz je to lepsie 😉

sanny228
6. jún 2012

baby prosím poradte mi lebo sa z toho zbláznim 🙂 neviem, ale mám taký pocit ako keby sa nám to konečne podarilo...len niesom si istá...mávam taký 30-32 cyklus a poslednú MS som mala 27.apríla...v polke mája sme trocha na tom popracovali kedy by som mohla mať ovu. ale niesom si istá lebo si to nepočítam...ale ak to nevýjde tak začnem...no dnes mi mešká mrcha takých 9 dní... a stále nič...nevydržala som to a urobila som si na 5 den meškania test no bol negatívny..no je pravda že som nepoužila ranný moc...takže to mohlo skresliť...pár dní ma už pobolieva podbrušku ako by som mala dostať a stále nič bolia ma prsia a som stále unavená....poradte mi prosíím... 🙂

mel84
6. jún 2012

@su_san drzkaj sa 🙂 a uz si doma z nemocky?

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007 hej v pondelok som citila podbrusko tak vyzera ze vsetky sme mali ovulku som zvedava uktorej z nas sa nieco uchytilo 🙂)))))

fifitko25
6. jún 2012

@sanny228 tak Skús znovu test a z ranneho mocu, ak nic neukaze, nabehni k lekárovi, nech ta radšej pozrú 😉 niekedy testy nezachytia HCG na začiatku tehotenstva

ivnik
6. jún 2012

@mistisa supeeer teším sa moja , tak dúfam, že to dobre dopadne 😉 držím palčeky

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007
@mistisa kockyyy dobre ranko tak moj graf to dnes potvrdil ovulka bola v pondelok🙂)))))))) a v nedelu i pondelok bol sexik .🙂)))))) http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. dnes som 3 DPO juchuuuuuu, no som zvedava a vy ako kocky?

mistisa
7. jún 2012

@zuzanka9999 ajojceek 😉 no super to je parada 😉 ja neviem co si mam o tom myslet.ja mam stale nizku teplotku a ani sa moc nedvihla ☹ aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ale tak ked dokina videla tekutinku tak ovula musela byt nie? Ale kedy nechapem.skoda ze tu graf nezaznacuje ovulu ako na fertility ☹

mistisa
7. jún 2012

@moni1007 Ajoj mojka 🙂 prajem krasne ranicko.ako sa mi mas? ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... nechapem to stale nizka teplotka a iba trosinku vystup ☹ ale ovula musela byt ked dokina videla tekutinku len zalezi kedy hm neviem ale necham to tak uvidime 🙂

mattuliatko30
7. jún 2012

@mistisa ahojky..tak konečne stúpam aj ja http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak dúfam,že už budem len hore..a to som merala o viac ako pol hodinu skôr

mistisa
7. jún 2012

@mistisa ahojkaj mojka 🙂 ako sa mi mas? krasne ranicko ti prajem 🙂 nechapem tu moju teplotku pozri si dala som graf ako som mimo ze nemam vystup riadny ale ked videla tekutinku ovula musela byt nie? 😉

mistisa
7. jún 2012

@mattuliatko30 no kraaasny vystup. 🙂 supeeeer 🙂 nech je len pekne takto hore tepotka 🙂 u mna nechapem ☹ snad stupne 🙂

mistisa
7. jún 2012

@mattuliatko30 ahojkaj mojka 🙂 ako sa mi mas? krasne ranicko ti prajem 🙂 nechapem tu moju teplotku pozri si dala som graf ako som mimo ze nemam vystup riadny ale ked videla tekutinku ovula musela byt nie? 🙂

mattuliatko30
7. jún 2012

@mistisa jasne..ak len možno včera praskol..alebo deň predtým..možno len teplotka stúpne..tak o dva dni..poriadne 🙂 uvidíš....

mistisa
7. jún 2012

@mattuliatko30 som dnes ako zhulena chahcachacha este spim 🙂 a poslala som spravu sama sebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chachacha 🙂 joj mojka dufam dufam dufam 🙂 🙂 uvidime no len nech vyskoci na 36,8 a nech sa drziiiiii 🙂 🙂

svintekova
7. jún 2012

Dobre rano. Test negativny - ach jo ☹. Ta vcerajsia kava mi asi len nesadla. No nic, zajtra odlietam domov na SK - huraaaaaa dovolenka.

mattuliatko30
7. jún 2012

@mistisa jasne..uvidíme čo nám prinesie víkend....my ideme na chatu..tak merať nebudem 🙂 možno zoberem teplomerík ak nezabudnem..takže ešte zajtra odmeriam...a ty už len stúpaj..a krásne sa držkaj...kedy ti teraz nemá prísť mrcha?ja idem toho 14teho ku dokimu..tak uvidím

mattuliatko30
7. jún 2012

@svintekova ahoj..a koľký deň po ovu si?

mistisa
7. jún 2012

@mattuliatko30 no to neviem hm.minuly cyklus som mala az 40 dnovy aj to dosla mrchana az po vyvolavacke takze netusim ☹ no ja mam ist 18 teho do blavy tak urobim tam testik ja neviem 16teho alebo 17 teho to by bolo ak bola ovu predvcerom to by bol 12 DPO no mozno uz skor urobim 😀 uvidim ci vydrzim chachacha 😀

mistisa
7. jún 2012

@svintekova Krasne ranko aj tebe mojka 🙂 no a co to tototo nemoze byt pravda a kolky den si po ovulke? ja som zase nizko s teplotkou tak mam nervy hm.ale ked videla dokina tekutinku tak musela ovu prebehnut hm ale preco mi nevyskoci ta teplotka .matuliatko mi napisala ze moze este tak za dva dni vybehnut tak som zvedava 🙂 🙂 tak ides dovolenkovat? 😉 😉

zuzanka9999
7. jún 2012

@mistisa neboj urcute bola obu a prihlas sa feritily aj tam si sprav profil.

mistisa
7. jún 2012

@zuzanka9999 ked ja som tam z toho cvok 🙂 😀 neviem po anglicky ani tuk chachacha 😀 pockam na mm on sype po anglicky lepsie ako poslovensky pomaly nech mi to preklada 😀