icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
7. jún 2012

@svintekova 😒 😒 koľko si DPO?

adriana_13
7. jún 2012

Sme doma z poradne a tešíme sa 🙂

mattuliatko30
7. jún 2012

@adriana_13 ahoj..a čo nové?..ako sa má mimi?? 😉 😉 😉

adriana_13
7. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj 🙂 mimi skákalo ako divé ledva sa dalo odfotit 🙂) inak je vsetko v poriadku zatial.. 😉

svintekova
7. jún 2012

@mattuliatko30
@fifitko25 ahojte. Ja som dnes 33DC. Neviem kolko dpo- nesledujem to a ani neviem kedze ocakavam 3 mrchu po MA a cyklus po MA je nepravidelny. Prva mrcha dosla po 36 dnoch a druha po 44 dnoch. Pred MA. som mala pravidelny 32 dnovy cyklus.

svintekova
7. jún 2012

@mistisa ahoj mojka. Ja cakam na 3 mrchu po Ma. Po Ma mam nepravidelny cyklus, prva mrcha dosla po 36 a druha po 44 dnoch. Dnes som 33 dc. Zatial sa moc nesledujem- neviem kedy bola ovulka- uzivam si chvile s mm, ale ak to pojde takto dalej tak sa zacnem sledovat. Mojka neviem ti poradit s tvojim problemom ☹.

mistisa
7. jún 2012

@svintekova jaj no tak uvidis ale budeme sa modlit aby neprisla hm? budem odhanat? nevadi budem cakat uvidime za 10 dni co povie tehu testik 🙂 bud alebo ine nemoze byt nic 😀 😀 😀 😀

tweetinka.co
7. jún 2012

ahojte Kočky 😉 Idem sa podeliť o dnešný zážitok... Manžel sa dnes ráno zobudil a ostalo mu nevoľno 😀 😀 😀 musel ostať pár minút ležať, aby ho to prešlo 😀 😀 -- včera v rádiu hovorili o tom, že ako muži prežívajú tehotenstvo spolu so ženou - niektorí prežívajú aj nevoľnosti, únavu, veľa mužov priberie 😀 😀 😀 .. tak mi to prišlo také funny 😅 .
Btw.. dnes začínam 6 tt. 😅
Všetkým krásny, slnečný, spokojný a usmievavý deň.

zuzanka9999
7. jún 2012

Aj ja som bola cvok ake uz som sa tam naucila vyznat;) inak som doma v praci mi prislo zle ne chapem a zajtra odem k doktorke asi ma vypise na PN bo nemam uz narok na lekara tak to musim riesit takto:(

e.l.i
7. jún 2012

ahoj.. tak dnes stupla teplotka.. ale brusko boli na mrchu.. tak som zvedava co z toho bude..
pocujte kde mam hladat na fertility. aby som vam vedela dat link na moj grafik?

delideli
7. jún 2012

@e.l.i : Klikni na Sharing hore vpravo, potom na Setup a potom sa Ti objavi v policku pod Your Charting Home Page Web Address link..Ten staci skopirovat,pripadne si tie cisla za poslednym lomitkom mozes zmenit na nejaky nick..

e.l.i
7. jún 2012

@delideli dakujemmmmm 🙂

delideli
7. jún 2012

@e.l.i : pekny grafik, vyzera slubne..🙂 na predmrchovske bolesti bruska je este skoro, nie? mohli by to byt ine bolesti.. 🙂 aku dlhu mavas lutealku?

adriana_13
7. jún 2012

BABULKY MÁTE SKÚSENOST S CYTOLOGIOU V TEHOTENSTVE???? POTREBUJEM VEDIET CI SA TO MOZE ALEBO NEMOZE 🙂 LEBO KAZDY HOVORÍ INAK...MUDR MI ROBILA DES AJ CYTOLOGIU ...

kikaneu
7. jún 2012

čaute kočky 🙂 zas sa hlásim z práce, deťom sa už nechce kresliť na výtvarnej ani za svet, tak sa počítačujeme 🙂 ako sa máte? 🙂

mattuliatko30
7. jún 2012

@kikaneu ahoj..dnes je to tu nejako bieda..neviem kam všetky baby zmizli 🙂

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 ahojkaj moja. ja som dnes nemerala,ale viem,ze ovu bola tiez v pondelok, len budem musiet v grafe urobit zmenu, lebo mi ju znaci na sobotu. vidis, som ti vravela,ze podla grafu bola v pondelok. super. uz len cakat, ci nam to vyjde 🙂

kikaneu
7. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj 🙂 vonku vyšlo slnko 🙂 tak to asi preto 🙂

moni1007
7. jún 2012

@mistisa ahojcek. tak ja som sa dnes bola iopytat ohladom prace. ale inak super. uz je aj drahy doma, tak sa tesim. ja som dnes nemerala. no moja, ked ti dr povedala,ze ovu bola,tak urcite bola, mozno tebe teplotka na to nereaguje. ved ani testik si nemala uplne pozitivny. ty si asi ina 😀 😀 😀 😀 😀 uz len cakat na vysledok 🙂

mistisa
7. jún 2012

@moni1007 chachacha no veru 😀 sranda no 🙂 a tak ako ved trosinku isla hore uvidime co povie zajtra uz by mohla vybehnut 🙂 a co ako si dopadla?

moni1007
7. jún 2012

@mistisa no vyzera to tak,ze ma zoberu,ale je to len praca v znackovom textile, takze nic moc na to ze mam skoncenu vysku, ale nemozem donekonecna cakat na lepsiu ponuku,ked ma nikde nechcu a uz sa doma priserne nudim a mozno nam to pomoze aj pri snazilkovani,aspon nebudem na to tak mysliet... no co uz. ☹ tak o par dni testikujeme a budeme mat co??? no predsa //, 😀

e.l.i
7. jún 2012

@delideli lutealka je 14 dni.. ale podla sona som mala ovulku na 16DC...cize v sobotu by mala prist mrcha 😖

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007
@mistisa no kocky moje ja na to ze som doma, som si pospala dve hodky a idem upratovat, som zvedava ci nam to vyjde, bo dneska som musela odist z prace bo ma akoby bolelo pri cikeani akoby mechur,a toto sa mi stalo i ked vo februari po ovulke, a mala som na 8- mich tehu testoch dve ciarky, ale na ukor akoze mococveho mechura mi dali antibiotika co sposobilo krvacanie a fazulka bola fuc. tak zajtra idem k praktickej doktorke uvidim ci ma da na PN ale atb radsej uz nechcem. moja mam mi hovori ze to moze mat nieco spolocne s tym ale ze nemam si ubytocne robit nadej, aby som neboa smutna.

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 to ma mrzi moja, som nevedela,ze ty si takto prisla o fazulku, alebo som to nepostrehla. no tak sa pekne zababus do deky, daj si brusnice, to je dobre na mocove cesty a hlavne vela pi. kup si radsej aj cajik na mocove. no tak mna teraz tiez parkrat zastipkalo,ale uz to preslo aj prsia ma uz prestali boliet. boleli 3 dni. ja som dnes bola sa popytat ohladom prace,ale len predavacky do textilu, ako som pisala, potrebujem uz niekam chodit, nielen doma sediet a sustredit sa aj na nieco ine nez na mimi. nie je to ktovie co,ale aspon to nebude zataz na tie moje oci, kedze budem po tej operacii.a vlastne este to neni na 100% ze ma beru 😒

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007 hej hej vo februari, realne som bola v nejakom piatom tt, mrcha vtedy meskala tri dni.jj brusnicky aj cajik mam a aj v postielke lezim aspon si oddychnem. to je super a uz ti povedali ze ta beru???? ale to je jedno v dnesnej dobe kde pracuje aj ked mas VS skolu, hlavne je ze teba to bude bavit a ze sa nebudes cele dni nudit doma sama, ked mas mm na tyzdnovkach. to sa tesim pre teba , to je super novinka🙂)))))) kedy ti maju dat vediet ze ci ta beru????

adriana_13
7. jún 2012

adriana_13 BABULKY MÁTE SKÚSENOST S CYTOLOGIOU V TEHOTENSTVE???? POTREBUJEM VEDIET CI SA TO MOZE ALEBO NEMOZE emoticon LEBO KAZDY HOVORÍ INAK...MUDR MI ROBILA DES AJ CYTOLOGIU ...

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 no maju mi dat vediet do pondelka.ale povedal,ze sa dohodneme,lebo ze vacsinou tam mal len kocky co to chceli kratkodobo, len ako nejaku brigadu. a ze je fajn,ze uz mam z obchodu skusenosti.....a vravi mi,ze vy ste mali najlepsi zivotopis 😀 😀 😀 uvidim. ja sa tesim aj z toho,ze nebude financovat celu domacnost mm. aj ked to zvlada a ze si budeme moct dovolit aj nieco navyse. aj ked moja vyplata nebude ktovieco. ale aspon si budem v klude robkat 🙂
no tak pekne oddychuj. ked som bola so zapalom mocovych ciest na urologii, (uz ma chceli poslat do nemocky, nastastie mi lieky zabrali) tak mi presne povedali,ze ked budem mat opat niekedy taketo potiaze mam robit to co som ti napisala a uz to nikdy nebolo take vazne ako ten prvy razt. vzdy to hned preslo 🙂

melisaaa
7. jún 2012

@zuzanka9999 ahoj, tak pozerám, že máš ovu vyznačenú, super a aj poistenú, tak držím palce, aby boli čoskoro // 🙂 🙂 🙂

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007 no to mas super podla mna ta zoberu, nemaju ta preci nezobrat, jj hej ale ja toto mam tak zvlastne ze dva dni ma to boli potom prejde atd, a opakovane. inak kukni sa v tejto teme na stranu 1358, tam mam fotky pozitivnych tehu testov z februara🙂))))) hlavne vkuse v praci fuci ta blba klimatizacia a ja ju mam meter za chrbtom:( ale tak uvidime radsej budem doma lezat akoby mi mali nasadit antibiotika. a mas tu robotku blizko domu?