Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 trhas partiu 😀 ale aspon nemusim odkvecnut 😀
@mistisa
zajtra si uvarime kavicku a budeme ju spolu popijat 🙂 a pokecame pri kave 😀 😀 😀
@zuzanka9999 o tehu, ja uz nemam ovu testy 😀 😀 😀 tak si jeden kupis na 14steho 😀
@moni1007 dobreeeee pridavam sa;) kocky utekam bo prisla ku mne mamina porom si puseme;))))
@mistisa @zuzanka9999 takze predsa len musim odkvecnut???? 😝 ja odpadnem,ze vsetky 3 pravy a rovnaky den ovu 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
@moni1007 aaaaachachachachacha ti si exooooooot 😀 ale by si bola prekvapeba co?
@zuzanka9999 o tehu moja tak sup sup kupovat budes potrebovat 🙂😉
@mistisa @zuzanka9999 inak kocky, moj drahy dnes aky zlaty. bol v obchode a ked prisiel mi vravi, ze mi kupil ananasovy dzusik, lebo ze nemali ananas 😕 normalne si pamatal,ze po ovu jem ananas 😕 a vravi, ze dufam,ze aj dzusik pomoze 😕 taky zlaty ako si na to spomenul 🙂
@moni1007 chachachachachacha to je goooool 🙂 to by bol gooool lepsie povedane 😀 😀 😀 jeee aky chutny ten je super 🙂 vidis to som si mohla aj ja kupit ze? no nic zajtra idem do obchodu 🙂 🙂
@zuzanka9999 Baby a ja mam dnes mrchovske bolesti ☹ vy necitite nic? hm? a z haluze som urobila ovu test a mam tam stale ciarku ale asi slabsiu urcite teda 🙂 asi sa ten LH hormon fakt drzi az do mrchy 🙂 🙂
@zuzanka9999 teraz je este asi skoro ale preco mam mrchovske bolesti neviem dufam ze nebude mrcha ze sa nechysta ked som 26 DC hm. uvidime 🙂
@mistisa @zuzanka9999 no mna 3 dni boleli prsia, ale uz prestali. mam kremovy vytok a sem tam ma pichne ked cikam. no a bolia ma krize ako pri mrche. ale inak nic zvlastne. kupte si aj vy ten ananas, nezabudnite, hlavne ten stred je dobry pre uhniezdenie mimi 🙂
@mistisa @zuzanka9999 este je skoro aby sme mali nejake tehu priznaky a este som zabudla napisat, ze ma stale picha v podbrusku
@zuzanka9999 no ja uz som mala kadejake priznaky, ze im neprikladam ziaden vyznam. no mal by sa jest najma ten stred ananasu, tak neviem ci dzus alebo konzerva ma nejaky vyznam,len som to tomu mojmu nevravela,ked sa tak snazi 🙂
@moni1007 no ved to urcite nie 🙂 len nechapem preco ma to boli snad nie mrcha fuj fuj fuj nechcem 🙂 🙂 🙂
@zuzanka9999 veru ano moja vraj je to najlepse bud dzus alebo cerstvy ananas 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉
@mistisa @zuzanka9999 kocky moje zlate, zajtra idem na dalsi pohovor, asistentka pravnika. uz teraz mam stres, akurat mi volal

@moni1007
@mistisa cicusky ja fakt neviem na ktorom to bolo nejako som si to neuvedomovala:(