icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
7. jún 2012

@melisaaa ahoj moja no uvidime sama som zvedava ci sa zadarilo alebo nie nechcem a testovat pockam na ocakavanu mrchu aby som nebola zbytocne sklamana.

melisaaa
7. jún 2012

@zuzanka9999 no dobre robíš, ja som sa rozhodla tiež testovať až pri meškaní, to testovanie predtým ma stresovalo a to posledné, to už bola čerešnička na torte, takže neviem ako to vydržím, ale budem čakať až na mrchu a tak sa bude testovať 🙂

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 no vsak uvidim, bolo by dobre, nie je az tak blizko,ale kazdu robotu do ktorej by som sla, by som mala cca rovnako vzdialenu, lebo my byvame na dedine, takze praca je len v okolitych mestach 🙂 moja, kukla som. moc ma to mrzi,ze to vtedy nevyslo 😔 tak dufam,ze ti to prejde a budes v poriadku 🙂 no jasne, presne to je z tej klimy urcite. no napr,ked je v aute klima pustena, tak ja som hned nascipana. a asi pred dvoma tyzdnami som mala prievan a este stale mam plny nos, ten nos ma stale drzi, som z toho normalne na nervy 😠

mata_ba
7. jún 2012

ahojte kocky..ako sa dnes mate? 🙂 nejake novinky??

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007 noo to ti verim ani ja v aute neklimujem naklko zacnemhned kychat🙂)))))))) jeeee vies co by som ja za to dala aby sme zili na dedine, alebo aspon v mensom meste. tato bratislava je hrozna 😖

moni1007
7. jún 2012

@mata_ba ahoj. ja sa mam celkom fajn. som po ovu. a ty ako?

zuzanka9999
7. jún 2012

@melisaaa jj presne zbytocne potom clovek ma nutkanie kupit dalsi a dalsi test a i tak dojde nakoniec mrcha načas a peniaze su vyhodene von oknom a clvek je zasa smutny.

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 no ja som stastna,ze som tu. je tu taky kludecek a mame kolo bytoviek aj celkom pekne. tecie nam tu rieka, takze fajn. nasi nie su moc spokojni,ze sme tu, ze to mam daleko k lekarovi a pod. ale nie je to az tak daleko. ked je pekne da sa aj pesi zajst. som tu spokojna, len keby som tu mala este nejaku kamosku, co by sme sa mohli navzajom na kavicku pozyvat 🙂

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007 jeeeej znie to super.moja mamina je zo stredneho slovenska z dediny ako dieta sme tam stale chodili a aj teraz tam chodime na rodicovsky sdom a citim sa tam akoby som bola pri mori, je tam potok, hned les, sused ma kone, no proste nadhera, uplne iny svet tam je 🙂 a ty tam nikoho nepoznas?

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 no tak fajne, tak tam chodite relaxovat 🙂 nie. stano tu ma bratranca, dokonca v nasej bytovke, ale tak oni si radi aj popiju, takze sa s nimi moc nestretavame a jedneho kamarata tu ma,ale on chodi na misie, je vojak, tak casto nie je doma. ale tak verim,ze ked budem kocikovat s niekym sa zoznamim 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007 jasne neboj sa zoznamis urcite. uz dlho tam byvate? skoda ze sme neni blizsie mohli by sme chodit na tie kavy spolu :( urcite by nase kavickovania trvali niekolko hodin 😀 😀 😀

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 no tak to je teda skoda. urcite by sme si rozumeli. vies co byvame tu 3 roky,ale dva roky z toho som bola prevaznu cast v bratislave a ten treti rok som bola casto u mami, kedze mm nebyva doma.

mistisa
7. jún 2012

@zuzanka9999 ahojko mojka joj to som ani ja nevedela o fazulke. Moc ma to mrzi moja.joj urcite nie antibiotika to nie. Dufam ze ti to ustupi moja a prestanu ta bolesti trapit.joj som ja zvedava ako aj s @moni1007 dopadneme.dufam ze sa za 10 dni budeme vytesovat 😉😉

moni1007
7. jún 2012

@mistisa musime v to verit. 🙂

mistisa
7. jún 2012

@moni1007 no moja duuuufam veriiiiim 😉 vsetky tri baby to mozme v jeden den testnut jeeeeeeej 😀

moni1007
7. jún 2012

@mistisa no moja, ja budem asi testovat bez vas, jedine ze by ste sa ku mne pridali skor. ja idem 14teho na rtg, takze v to rano aj testnem, aj ked bude negativny, tak im poviem,ze na rtg nejdem, nech mi spravia len ostatne vysetrenia. ale tak to uz bude myslim 10 DPO, takze nadej ze sa ukazu aspon slabe // tam je 🙂 tak co pridas sa?

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007
@mistisa cicusky moje aspon jedna z nas musi ostat tehu, to by bolo ake nefer keby aspon jedna neostala:(

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007
@mistisa a kedy Vam vyjde 10 DPO?

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 veru, veru. jedna urcite 😀 ale naj by bolo vsetky 3 😀

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 14 steho mame vsetky 10 DPO 🙂

mistisa
7. jún 2012

@moni1007 noooo kludneeeeee 🙂 🙂
@zuzanka9999 no mne vcera povedala ze prasklo tak pocitam asi utorok mozno v noci na stredu takze 10 dni mi vychadza na dalsi piatok tebe ?

fifitko25
7. jún 2012

@e.l.i inak, ak si bola na prehliadke,, tak v ten deň nemusela byt ovu...ak ti pichli pregnyl, tak ovu nastúpi do 36 hodín, takže ti možno graf dobre ukazuje koľko DPO si momentálne 😉 mne po pregnyle prišla ovula až na druhý deň po pichnutí....

moni1007
7. jún 2012

@mistisa tak ty potom 14steho nemas 10 DPO. budes mat o den neskor. ja stale ratam s tym,ze si mala ovu tiez v pondelok 😀 😀 😀 😀 moja chyba 😀

zuzanka9999
7. jún 2012

@moni1007
@mistisa hej moni ma pravdu to bude sranda uz teraz som z toho v napati;))))) naj by bolo keby naozaj vsetky tri

mistisa
7. jún 2012

@zuzanka9999 minimalne vsetky tri by som povedala babenky 🙂🙂😉😉

moni1007
7. jún 2012

@zuzanka9999 @mistisa tak to si pekne napisala, minimalne vsetky 3 🙂

mistisa
7. jún 2012

@moni1007 ale ja sa prisposobim.i ked ja si myslim ze pondelok lwbo pondelok ma najviac pichlo na pravom vajecniku. 😉

moni1007
7. jún 2012

@mistisa no vidis, tak 14steho 😀 ja mam doma 5 testov, takze mne to problem nerobi 😀 😀 😀

moni1007
7. jún 2012

@mistisa inak aj ja som mala ovu asi na pravom 😀 este aj ty povedz, ze si mala ovu na pravom @zuzanka9999 tak ja tu asi odkvecnem 😀

e.l.i
7. jún 2012

@fifitko25 no len mne ten pregnyl nepichli 😠