Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@penelope111 ja to pocitujem od dnes ako neviem ci sa do rifly zapnem hm.strasny pocit tak dufam ze nam to uz vsetkym vide.kedy testujes? 😉
@mistisa nam sa zadarilo, ked som to najmenej cakala...dovtedy som sa sledovala, mala priznaky a nakoniec nic...v aprili sme mali vela starosti a vobec som si nevsimala, ze je nieco ine...az ked mi 4 dni meskala urobila som test a boli kolajnice 😀 .... uz nech ste aj vy 😉 tak velmi vam to prajem 🙂
@mistisa Jaj veru už by sa zišiel taký malý krpček doma 🙂 Neviem či nepočkám až do ms lebo každý mesiac už cca 4 roky zašívať to isté iba jednu / tak radšej počkám 🙂 A ty ideš kedy testovať a kedy máš mať ms?
@penelope111 joooj ani nehovor aj moj mm je uplne nedockavy.hm.no uvidime 😉😉 ja asi stvrtok alebo piatok podla toho kolko vydrzim 😉 hm 😉 no to ani boh nevie ja mam totiz brutalne nepravidelnu mrchu.bez vyvolavacky nedostanem.☹ posledny cyklus som mala az 40 dnovy a to po vyvolavacke ☹ hm.uz nech som tehu nech sa mi to po porode upravi 😉😉 dufam😉
@andasla no to je veru nejlepsie tusim hm.asi aj mi vypneme.ale teraz som celkom kludna lebo som stastna ze sa mi prvy krat v zivote pustila ovulacia.som po laparke a prvy krat v zivote ovulujem a som z toho strasne stastna ze sa mi vajecniky prebrali k zivotu.mala som zhrubnute steny vajecnikov a nikdy mi neprepustili vajko ☹ ale vyzera ze sa to napravilo.dakujeeem 😉 dufam ze uz to vide 😉
@mistisa nikdy som si nesledovala ovulaciu, ale cyklus som mavala vzdy 28dnovy...po Vianociach sa mi skratil na 21 a tak mi lekar dal dufaston...ten ale blokuje ovulaciu a treba ho brat az po nej na predlzenie lutealky...tak som zacala testovat a zistila som, ze mam ovulaciu az na 20 DC...a zadarilo sa...okrem toho som 2 mesiace cvicila Mojzisovej zostavu...teraz sa len bojim, aby bolo vsetko ok...vcera som krvacala, ale nastastie to nebolo nic vazne...juuuuuuuj...kocky pridajte sa 😎 😎 😎
@mistisa Ja mám našťastie 28 DC všetko zdravé všetko v poriadku len nie a nie tu malú princeznú spraviť 😀 Držím ti palce aby tam boli // 🙂
@zuzanka9999 @mistisa ahojte kocky. ako sa dnes mate? s akou teplotkou ste sa rano zobudili? ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 dnes ideme na gulasovku. mm sestra oslavuje narodky 🙂
@moni1007 ahoj ja som teraz vstala a tu bola taka strasna burka a lejak ze nevieme co budeme robit ked je takto. tvoj graf pekne stupa, mne dnes o nieco kliesla aha ale tu vysoku teplotu zo vcera je discarded aby mi neposuvala ovulku. aha
@mistisa http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db... tak si uzite oslavu aspon budete mat zabavu🙂
@zuzanka9999 no tak tu teda burka nebola. zobudili sme sa do jasneho rana, ale uz tomu tak nie je. uz sa tu dost zmraka. no moja, akurat vcera sme sa s @mistisa bavili ze od dnes by sme mohli uz uhniezdovat. a pokles teploty je niekedy prejavom uhniezdovania. tak drzim palce,aby si zajtra opat spravili skok hore 😀
@moni1007 no tak to by bolo super ak by to bola pravda, ze by som zajtra vyskocila hore, aj mistisa klesla??? tak dufajme ze k vam hentaka burka nepride !🙂
@zuzanka9999 no tak to hej... no neviem este ako je ona na tom s teplotkou. to sme sa len tak bavili vcera. tak to dufam,potom neviem ako by ta gulasovka vyzerala 😀
@moni1007 jj tak uvidime ako vyzera ona na tom🙂 moje ranajky su anasovy dzus🙂 dneska ideme kupit i ananas tak snad niekde najdeme nejaky normalny na jedenie:.))))))
@zuzanka9999 tak to drzim palceky,aby ste nasli. joj, nech je tu uz minimalne ten 10 DPO, nech uz testneme 😀
@moni1007 no som zvedava ze ako dopadneme uz neviem vydrzat aj ja. dneska kedy odchadzate? idem si spravit kavicku. a dat si vitaminiky🙂
@moni1007 ajoooj mojooo 😉 ja som az teraz vstala 😉😉 ale ja som troska poklesla dufam ze to nevadi hm aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... . A ako sa mi mas?
@zuzanka9999 ahojkaj mojka aj ja som kustik klesla hm.snad uhniezdujeme 😉😉 idem cuckat hned dzusik 😉😉 no pekne tu je pocasicko tak medzi vami ani pekne ani burka .😉😉
@mistisa aj ja som tak cca poklesla snad to budu len a len dobre spravi a citis sa nejak inak? ja asi ani nie uvidim ked vylezem z postele a budem sa hybat. boze ja som sa asi nkdy az takto nesledovala, esteze moj mm spi a nevidi ze pisem z postele 😅
@zuzanka9999 az tak poobede. nechceme tam byt prvi ale zas ani posledni. nepovedali,kedy mame prist presne. no som aj ja zvedava a aj sa tesim,ze bude take hromadne testovanie 😀
@mistisa no moja, tak vy s @zuzanka9999 mozno uhniezdujete.. neboj. urcite ten pokles nevadi. a co ja? preco ja nemam IP??? aj ja chcem uhniezdovat 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzanka9999 no podla mne mozno je nieco citit. nejaka ta bolest podbruska a viem ze casto sa to prejavuje aj spinenim 🙂 ale to tiez nie u kazdeho 🙂
@moni1007 tak ja mam biely ale podrbusko citim akoby na mrchu, taky tlak mrchovsky ale nie tak silno iba sem tam, najma ked sa hybem ked sedim tak to ustupuje. snad som uz neni magor ze si to nahovaram, dufam ze nie. 😖
@zuzanka9999 no veru dufam 😉 no uvidime 😉 od kolkeho dna sa uhnizduje? No uvidime dnes.ja tiez boze taketo sledovacky ach jaj to nikdy nebolo.bohvie asi podbrusko je citit a to spinenie viem ze byva 😉
@moni1007 neboj nic mojka ty budes zajtra 😉 ty klesnes kustik ihniezdis a pozajtra vystupis a budes hore.my vystupime zajtra a tam aj ostaneme 😉😉

@moni1007 ja vas velmi rada nakazim vsetky....a kludne aj dvojickami...nech v tom nie som sama 😀