Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa @zuzanka9999 ved ja sa nebojim, bude tak ako ma byt. bud som alebo nie. uz s tym nic nerobim. ja mam tiez bolesti podbruska a krizov, a aj vytok,ale nepripisujem tomu ziaden vyznam,lebo to som mala aj minuly mesiac a nic z toho. vraj je to uplne bezne po ovu 😀 no uvidime ci nas caka mile, ci nemile prekvapko 😀
@zuzanka9999 uz by teraz pomohlo sa trosku odreagovat,aby sme takto netrpezlivo na vysledok necakali 😀 😀 😀
@zuzanka9999
@moni1007 tak babenky odreagujte sa nemyslite na to vyslefok uz je dany ale neovplyvnime ho takze pockame a uvidime.ja pojdem robit poriadky a tak tak sa urcite odreagujem 😉😉 mna tiez podbrusko pobolieva aj vytok mam ale uvidime 😉 nechame sa prekvapit ved uz iba par dniii 😉😉 a minimalne 3 z nas troch budu tehu 😉
@mistisa @zuzanka9999 no tak my ideme tu gulasovku. tak dufam,ze sa ma tam kazdy nebude vypytovat kedy bude male a pod. to neznasam 😠 😠 😠 a hlavne ked sa to vypytuju cudzi ludia 😠
@moni1007
@mistisa tak tomu ver my sme vcera boli na tej party u kamosov a oni rodia o 5 tyzdnov a ostatne kocky tam mali decka do dvoch rokov stare a vypytovali si nas ze preco este nemame a vraj vsetkym tym trom kockam sa zadarilo na druhy mesiac snazilkovania a ja im hovorim hmmm toto bol nas 11 - ty pokus a skoro im oci vyleteli. tak dufam ze sa ta vypytovat nebudu. a ako mistisa hovori uz vysledok neovplyvnime tak mame nedelu tak sa zabavme ako vieme ja si idem poupratovat a ideme na bed k mame a potom asi pojdeme do kina alebo co.
@zuzanka9999 @mistisa no baby taky lejak sa tu spustil 😕 😕 😕 a pritom pred chvilou bola opat vyjasnena obloha. som zvedava ako si tu gulasovku dnes predstavuju. nemam ani najmensiu chut tam ist 😒 😝
@moni1007 tu to prestalo tak sa to presunulo ku vam 😢 ale chod aspon budes mat zmenu trosku, rychlejsie ti ubehne den a nebudes na to tolko mysliet.
@zuzanka9999 no ved musim, to bolo reci keby som nesla...no tak ver,ze budem musiet na to mysliet este viac a vecer pridem s takou depkou, ze este necakame, lebo ta svagrina ktorej ideme gratulovat caka babo a druha svagrina uz ma. a tie reci kolo toho.... tak mi drzte palce 😀
@moni1007 neboj sa hlavne si ton nesmies pripustit, bo potom ta to bude zbytocne trapit aj niekolko dni, ja som to vcera tiez nemala lahke, ale tak kazde telo je individualne a a mozno tym ze nam to nejde tak lahko tak ked ostaneme tehu si to budeme jednak viacej bazit a viacej si budeme to tehotenstvo uzivat 🙂
@zuzanka9999 no uz je po dazdi. no tu nejde len o tehu,aj ked to je hlavne ale aj o pracu 😒 😠 same kazne a reci , snad to dobre dopadne a ked ma budu rozculovat,tak vstanema pojdem domov 😀
@moni1007 a co o pracu ze nemas zamestnanie ? a co je na tom v dnesnej dobe to nie je lahke najst si pracu.
@zuzanka9999 no ved to,ale kazdy kto ma pracu je mudry, tak sa mu to lahko hovori,ake je vsetko jednoduche. minule nam dokonca vycitali,ze nemame svoj byt ale byvame v obecnych bytoch, ktore si ale mozme po urcitej dobe odkupit za nizsiu cenu. ale proste to neni nase,tak je to zle. lebo teraz ma kazdy na to,aby platil hypoteku 😠
@moni1007 ale nevsimaj si to, radsej si odkupit potom byt ako cely zivot zit v podstate na dlhy. nereaguj na to, nevsimaj si to. viem ze to nebude lahke ale co je koho do teba a tvjho muza a vasho zivota, nech sa kazdy stara o seba. mojka idem sa rychlo pochystat bo ideme na ten obed k mame poobede sa ozvem drz sa tam a nestracaj trpezlivost 🙂)))) drz sa.
@zuzanka9999 dakujem,aj my sa pojdeme o chvilu chystat. tak strav prijemny dnik papa
Jaj baby dnes nieje dobrý deň je mi blbo asi s počasia a ešte ma začalo trhať v bradavkách a aj v bruchu ako by mi chcel niekto vnútornosti vybrať zo spodku. Stalo sa tu už aj vám?
@penelope111 ahoj ja mam akurat taky pocit v podbrusku akoby som tam mala zavazie 😀 prsia mam iba napate ale nebolia obcas citlive bradavky a to vsetko ,za cca 5 dni cakam ms tak uvidime ci pride
@drobcek11 Ja som už 5 dní nafúknutá ako balón a bolí ma brucho. Ovu som mala minulú nedeľu takže do ms ešte ďaleko. Ale dnes mi je zatiaľ najhoršie za celý týždeň.
@penelope111 joj nebojkaj dako musime vyckat co a ako, ja cakam tiez som z toho na nervy som 25 dc a uz by som cela daco vidiet ale stale nic :(
@drobcek11 Veru to čakanie je na zbláznenie. No nič nam iné neostáva len čakať 🙂 Držím ti palce aby boli čo najskôr //
@penelope111
@drobcek11 ahojte koceny no co ako zvladate cakacku? ja celkom fajn 🙂 uvidime 🙂 len dnes ma strasne boli podbrusko ☹ a mam vytok a zacinaju krize boliet ☹ tak uvidime co z toho bude a nafuknuta som od vcera ako balon hm. asi poovulacne javy 😀 😀 😀
@mistisa Ahoj. Ja tento mesiac znášam omnoho horšie ako inokedy 🙂 Všetky tie bolesti a iné od ovu. je to nejaké všetko divné 🙂 No nič tento mesiac uvidíme ako dopadne a nebudem sa už rozčuľovať a myslieť na to lebo sa zbláznim 😀
@penelope111 presne tak moja ako som napisala babam dnes ze netreba sa nervovat uz je to dane a nezmenis to nervami . len skoda ze sa to covek dozvie tak neskoro ze musime cakat hm. ale nejak vydrzime ja tenti tyzden testnem asi stvrtok mala by som byt 10 den po ovulke tak uvidime 🙂 🙂
@mistisa cakacka je u mna v stave chaosu 😀 cca dva dni do zadu som nasla jednu babu na mk ktora ma tiez pozitivne ovu presne tak ako ja a dnes jej vysli dve joj ako by som cela aj ja uplne mi to dalo nadej lebo aj dnes mam opat silnejsiu testovaciu ako kontrolnu uz treti den ja neviem ci mi uz sibe
@mistisa ja som mala priznaky kratko po ovu take ako ty krize brusko dokonca sa mi zvacsili prsia a boli stale take napnute obcas poboleli ale uz to preslo obcas ma len pobolia krize pichne v brusku a citim strasnu zataz inak ani nemam priznaky, vcera sme boli na nakupe a ja som si kupila kapucino ktore som uz nepila roky 😀 insk nic len cakanie na zblaznenie

@mistisa vraj aspon to co som citala sa zacina uhniezdovat od 6 DPO, ale vraj je to individualne ze niektorym zenam sa moze aj az na 10 DPO uhniezdit, ale akurat som @moni1007 pisala ze citim podbrusko ako na mrchu ale nie tak silno a bojim sa ze si to podvedome nahovaram. ved uvidm ak zajtra klesnem tak sa asi nezadarilo ze?