Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ahojkaj. tak ako dnes&? ja som poklesla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 uvidime ako zajtra. moja, nemysli na mrchu. aj @mistisa boli mrchovsky... mna neboli nic, len tie krize a aj vytok ustupuje....no ja si myslim,ze u mna to teraz nevyslo. mam taky pocit, vlastne to viem,ze to nevyslo 😒
@zuzanka9999 ajoooj no uvidime co z tohho bude zatial grafik takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... som tak isto ako vcera a ty? Ako si na tom? A dakujem dufam ze sa to potvrdi ale obavam sa hm 😅
@horseshoe
@penelope111
@nancycka
@mattuliatko30 Ahojkajte koceny tak som urobila aj rano testik a neviem zda sa mi ze tam taka slabunka je ale pockam testnem este ale za 2-3 dni a uvidime nebudem sa este tesit aj minule boli duchovia a nic z toho tak radsej sa budem tesit az ked uvidim peknu ciarku 🙂 🙂 a ako sa mi mate vy dnes? 🙂 😉 😉
@mistisa juuuuuj, tak potichucky sa vytesujeeeem aj za teba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale urcite treba skusit o tie 2 dni a uvidis...Modlim sa, aby to vyslo 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
No ja dnes skromny 13DC, rano som vypila svoju poctivo vyzdimanu grepovu stavicku a poobede robim ovu test, ako som na tom....Vcera som na ovu teste nemala nic 😠 Asi je to este skoro, kedze mam od 30- do 33dnove cykly. Teraz si robim ovu testy vlastne prvykrat v zivote, lebo chcem zistit ci vobec ovulujem.....
Babulky pouzivali ste niektora Pre Seed gel? Rozmyslam o kupe, nakolko mam posledne mesiace problem s plodnym hlienom ☹ Ale neviem, ci sa ta kupa vobec oplati, lebo stoji okolo 20Eciek. Pomohol niekomu?
@mistisa juuj..super..skús potom odfotiť...tak držím palčeky..nech to vyjde.. 🙂
@mistisa Ja som na vcerajsom ovu teste tiez mala slabeho ducha, ale to sa vraj vyhodnocuje ako negativne, takze nist z toho. ☹ Och, ja pevne verim, ze tento cyklus bude uspesny 😉 Chcem sa aj chodit trosku opalovat, nech podporujem plodnost 😉 ale pocasie mi teraz nepraje, ale vo stvrtok-piatok ma uz vykukovat slniecko, tak sa tesim, ze na vikend bude lepsie pocko 😀
Tak ja grepovy a ty ananasovy juicik, ano? 😀 Tak klop-klop o drievko, nech nam to obom pomoze a nech sme uz coskoro pupkate 😀 😉 😉
@mattuliatko30 skusim okik 🙂 no dakujem mojka 🙂 asi sa budem ale tesit az ked zosilnie 🙂 🙂 uvidime 🙂 😉 😉 😉

@mistisa Júj vidím dušíka 😵 som zvedava na ráno a držím ti veľmi palce 😉