icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
10. jún 2012

@mistisa Júj vidím dušíka 😵 som zvedava na ráno a držím ti veľmi palce 😉

franzziska
10. jún 2012

ahojte co nove? 😉

moni1007
11. jún 2012

@zuzanka9999 ahojkaj. tak ako dnes&? ja som poklesla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 uvidime ako zajtra. moja, nemysli na mrchu. aj @mistisa boli mrchovsky... mna neboli nic, len tie krize a aj vytok ustupuje....no ja si myslim,ze u mna to teraz nevyslo. mam taky pocit, vlastne to viem,ze to nevyslo 😒

moni1007
11. jún 2012

@mistisa no mojka ako? uz ocikavas? 😀

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 ajoooj.no uz som.no neviem je este mokry tak uvodime ci duch vylezie aj na tomto ale zda sa mi ze je taky ako ten vcera 😉😉

moni1007
11. jún 2012

@mistisa moja, no tak to je super. tak uz mozem gratulovat??? 😀

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999 ajoooj no uvidime co z tohho bude zatial grafik takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... som tak isto ako vcera a ty? Ako si na tom? A dakujem dufam ze sa to potvrdi ale obavam sa hm 😅

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 ja neviem zlatik radsej este nie asi 😉 az ked bude palica 😀. 😉😉

mistisa
11. jún 2012

@fifitko25 dakujem zlatik joj neviem mam asi obavy ako zda sa mi taky isty ako vcera ale neviem budem sa vytesovat az ked nabehne aspon dobre viditelna palica 🙂 😉 😉 😉 😉 a ty ako mojka? 🙂

mistisa
11. jún 2012

@horseshoe
@penelope111
@nancycka
@mattuliatko30 Ahojkajte koceny tak som urobila aj rano testik a neviem zda sa mi ze tam taka slabunka je ale pockam testnem este ale za 2-3 dni a uvidime nebudem sa este tesit aj minule boli duchovia a nic z toho tak radsej sa budem tesit az ked uvidim peknu ciarku 🙂 🙂 a ako sa mi mate vy dnes? 🙂 😉 😉

horseshoe
11. jún 2012

@mistisa juuuuuj, tak potichucky sa vytesujeeeem aj za teba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale urcite treba skusit o tie 2 dni a uvidis...Modlim sa, aby to vyslo 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

No ja dnes skromny 13DC, rano som vypila svoju poctivo vyzdimanu grepovu stavicku a poobede robim ovu test, ako som na tom....Vcera som na ovu teste nemala nic 😠 Asi je to este skoro, kedze mam od 30- do 33dnove cykly. Teraz si robim ovu testy vlastne prvykrat v zivote, lebo chcem zistit ci vobec ovulujem.....

horseshoe
11. jún 2012

Babulky pouzivali ste niektora Pre Seed gel? Rozmyslam o kupe, nakolko mam posledne mesiace problem s plodnym hlienom ☹ Ale neviem, ci sa ta kupa vobec oplati, lebo stoji okolo 20Eciek. Pomohol niekomu?

mistisa
11. jún 2012

@horseshoe dakujeem zatik 🙂 no ja som mala 40 dnovy cyklus a sice duchov som na teste mala uz od 10 DC ale najsilnejsi bol az na 24 DC 🙂no budem zvedava daj vediet 🙂 ja poctivo popijam ananasovy dzusik na uhniezdenie 🙂 🙂 🙂 joj moja no dufam ze toto bude plodny cyklus hm? 🙂

mattuliatko30
11. jún 2012

@mistisa juuj..super..skús potom odfotiť...tak držím palčeky..nech to vyjde.. 🙂

horseshoe
11. jún 2012

@mistisa Ja som na vcerajsom ovu teste tiez mala slabeho ducha, ale to sa vraj vyhodnocuje ako negativne, takze nist z toho. ☹ Och, ja pevne verim, ze tento cyklus bude uspesny 😉 Chcem sa aj chodit trosku opalovat, nech podporujem plodnost 😉 ale pocasie mi teraz nepraje, ale vo stvrtok-piatok ma uz vykukovat slniecko, tak sa tesim, ze na vikend bude lepsie pocko 😀

Tak ja grepovy a ty ananasovy juicik, ano? 😀 Tak klop-klop o drievko, nech nam to obom pomoze a nech sme uz coskoro pupkate 😀 😉 😉

red_kika
11. jún 2012

@mistisa ja tam vidim daco 😝 😝 😝 a to si robila uz teraz, ked si tusim 2DPO?

mistisa
11. jún 2012

@mattuliatko30 skusim okik 🙂 no dakujem mojka 🙂 asi sa budem ale tesit az ked zosilnie 🙂 🙂 uvidime 🙂 😉 😉 😉

mistisa
11. jún 2012

@horseshoe nooo neboj slniecko vylezie a budes tolko na slniecku ajajajaj 😀 no veru uz by sme mohli uz by bolo nacase aby sa tato tema ukoncila a zacala nova ze prvotehulky 😀 😀 😀 😀

mistisa
11. jún 2012

@red_kika ajoj mojka ja som dnes 6-7 DPO lebo ja mam pocit ze bola ovula v pondelok bo mi strasne ruplo na pravom vajecniku ale dokina mi az v stredu povedala ze vidi tekutinku tak bud v pondelok bola alebo v utorok 😀

red_kika
11. jún 2012

@mistisa tak potom ano, vysvetluje aj ten dusok na teste 🙂

mistisa
11. jún 2012

@red_kika nooo ale bojim sa aj tak tesit hm.-uvidime asi sa budem tesit az ked zosilnie 🙂 🙂 🙂

red_kika
11. jún 2012

@mistisa to uz musi, inak by tam ani ten dusok nebol

mistisa
11. jún 2012

@red_kika minule mi ukazalo tiez ducha a nic z toho.ale je pravda ze mi ho ukazalo poobede a rano nic a teraz som skusala rano a je tam take nieco naruzovkale ako vcera tiez duch tak uvidime 🙂 🙂 pockam dva tri dni 🙂 a urobim ale stvrtok 🙂

azzura
11. jún 2012

@mistisa ahojko, budem držať palce aby duch silnel 😉

ivnik
11. jún 2012

@mistisa zlatko držím palčeky

mistisa
11. jún 2012

@azzura dakujem zlatik 🙂 moc moc 🙂 no som zvedava veru ale aj mam strach sa vytesovat este 🙂 pre istotu 🙂 a ty ako mojko? soju beries? 🙂 kolky si den?

mistisa
11. jún 2012

@ivnik dakujem mojka 🙂 dufam ze bude silniet ale tesit sa zacnem az ked zosilnie 🙂 a ty ako moja? 🙂

ivnik
11. jún 2012

@mistisa akurát som bola na krvi na skríning testy, a o týždeň máme už prvú poradňu, tak to rýchlo ide 😉 dúfam, že všetko bude v poriadku, velmi sa tešíme, neboj sa zlatko aj ty sa budeš zachvílku tešiť 😉

azzura
11. jún 2012

@mistisa uz by sa patrilo aby si už mala tie // 😀 . Ja? nijak...v stvrtok idem na foliky

mistisa
11. jún 2012

@ivnik jej tak super 🙂 to je kraasne 🙂 no dufam mojka ze tento duch uz nie je plany poplach .uvidime hm 🙂 radsej sa nevytesujem 🙂 dufam ze testiky dopadli dobre 🙂 🙂