Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa Skús ráno spraviť a uvidíš či zosilnie vraj uhniezdenie trvá síce 6 - 12 dní, ale stáva sa že aj 3 dni 😀 No držím palce a už teraz som zvedavá ako to bude ráno 🙂
@fliacik no ved ano len zalezi ako dlho sa vstrebava tekutinka hm? to netusim. a zaujmave je ze ked ho natocim tak aby mi svietilo svetlo na nho tak nevidim nic ale ked sa otocim chrbtom k svetlu tak ju pekne vidim hm.neviem bojim sa vytesovat radsej.ako v pondelok ma strasne pichlo v pravom vajecniku tak neviem 🙂
@mistisa tak stane sa ,že raz je dúšik..a potom nič...tak ale urobila by som hneď ráno....tak zázraky sa dejú..a môže to byť možno videť aj skôr....keď niekomu zase neukáže aj keď týžden mešká a je tehu..prečo by tebe nemohlo ukázať tak skôr?? 😉 😉 🙂
@penelope111 no v podstate by mi to dnes bolo 6 den po ovule ak bola v pondelok ja nechapem a som v soku a bojim sa tesit a neviem co mam robit a neviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
@mattuliatko30 no ved ano ako som hotova s toho mojka neviem urobim rano a uvidim ale ze by? ja sa asi zblaznim ak ano mna ja neviem co ma asi ma neviem chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa no ja sa uz teraz z toho hroooozne tesiiiim 😀 😀 😀 😀 😀 moc moc moc ti to prajem, hlavne po tych vsetkych obstrukciach, ktorymi si musela prejst ti to z celeho srdca prajem 😉 😉 😉 😉 😉
tak myslim na teba a modlim sa, aby to bola pravda 😉 😉 😉 😉 😉
To nevadi, ze si 6DPO, ako som pisala - kazde telo je ine a pracuje inac, to co je v knihach a co hovoria doktori plati pre tabulkove zeny. Ako som ti pisala, ze moja sestra si robila 3 tehu testy roznej znacky a vsetky boli cisto negativne a tehotna bola a to si ich robila asi 10 dni po meskani menzesu. Takze tak 🙂 🙂 🙂
@horseshoe joj aj ja by som sa chcela ale bojim sa este 🙂 to by odpovedalo aj na tie bolesti dnesne a z do stehien joj hrozne 🙂 ja nevydrzim do rana asi 🙂 to by bolo ako super mna svihne.ale netesim sa netesim sa netesim sa 🙂 a teraz som ho dokonca aj na svetlo natocila a videla som ju tam 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no mojej sestre tiez robila si 2 testy obidva negativne potom urobila treti asi o tyzden a bol pozitivny a ked dosla dokine hned na druhy den tak bola na zaciatku tretieho mesiaca 🙂 😀 😀 😀 😀
@mistisa Jaj nechápem, ale normálne som ostala nervózna ako by som si mala ja robiť ten test 🙂 Ak to tak bude čo určite bude 🙂 tak potom si prosím recept na oplodnenie 😀
@mistisa juj, ja pevne verim, ze to vyslo 😉 😉 😉 😉 😉 to sa neda netesit, ja kebyze vidim naznak druhej ciarky na tehu teste, tak ani nezaspim a chodila by som celu noc dokolecka dokola a priblblo by som sa pritom usmievala. ja som prosto taka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 budem ta sledovat ako big brother, ako sa to vyvija 😀 😉 😉 😉
@penelope111 mojka ak to tak bude tak vam tu vsetkym poslem tehu virusikyyyyyyyy 😉😉 u mna bola pravdepodobne ta laparka vitazna 😉😉
@moni1007 oki mojka ved hned piseme ked prides.dakujem zlatik joj budem sa snazit 😉 dobru nocku a krasne sny 😉
@horseshoe
@penelope111 idem koceny skusit buvat tak papa bru nocku a rano pisem novinky dufam ze dobreeeee 😉
@moni1007 jaaaaj, dobre vediet.no kocky mna tak roubolelo podbrusko ue si myslim ze mrcha pride,bo boli mrchovsky myslim ze do stvrtka kym by sme testovali bude tu mrska.mNo uvidime na zajtrajsej teplotke.ako bolo na party?????
@mistisa cickaaaaa uz som kukla ten testiiiik.ja odpadnem aj ja tam vidim druhu ciarku.dufam ze sa to len a len potvrdiiiiiiiii;)))))))))

@mistisa no veru,ze by boli dve?no ved aj to je mozne. joj.tak rada by som ti uz blahozelala. verim,ze to nebude plany poplach 🙂