icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
10. jún 2012

@mistisa no veru,ze by boli dve?no ved aj to je mozne. joj.tak rada by som ti uz blahozelala. verim,ze to nebude plany poplach 🙂

penelope111
10. jún 2012

@mistisa Skús ráno spraviť a uvidíš či zosilnie vraj uhniezdenie trvá síce 6 - 12 dní, ale stáva sa že aj 3 dni 😀 No držím palce a už teraz som zvedavá ako to bude ráno 🙂

mistisa
10. jún 2012

@fliacik no ved ano len zalezi ako dlho sa vstrebava tekutinka hm? to netusim. a zaujmave je ze ked ho natocim tak aby mi svietilo svetlo na nho tak nevidim nic ale ked sa otocim chrbtom k svetlu tak ju pekne vidim hm.neviem bojim sa vytesovat radsej.ako v pondelok ma strasne pichlo v pravom vajecniku tak neviem 🙂

mattuliatko30
10. jún 2012

@mistisa tak stane sa ,že raz je dúšik..a potom nič...tak ale urobila by som hneď ráno....tak zázraky sa dejú..a môže to byť možno videť aj skôr....keď niekomu zase neukáže aj keď týžden mešká a je tehu..prečo by tebe nemohlo ukázať tak skôr?? 😉 😉 🙂

mistisa
10. jún 2012

@penelope111 no v podstate by mi to dnes bolo 6 den po ovule ak bola v pondelok ja nechapem a som v soku a bojim sa tesit a neviem co mam robit a neviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 no dufam mojka ako som v soku a riadnom ti poviem som zvedava co bude rano.mm som to este nehovorila aby radsej sa nevytesoval hned a potom bude sklamany minule ho to dost vzalo tak radsej 🙂 🙂

mistisa
10. jún 2012

@mattuliatko30 no ved ano ako som hotova s toho mojka neviem urobim rano a uvidim ale ze by? ja sa asi zblaznim ak ano mna ja neviem co ma asi ma neviem chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moni1007
10. jún 2012

@mistisa no tak to verim, ved ja som v soku s tebou 😀 😀 😀 😀 akoby sa o mna jednalo. tesim sa na zajtrajsi testik. o ktorej ho budes robit?

horseshoe
10. jún 2012

@mistisa no totoooo, co to vidia moje zraky? 😀 😀 😀 😀 paraaaada, ja tam tu druhu ciarocku vidiiiiiim 😀 😀 😀 😀 sprav si o 2-3dni znova, ale z ranneho mocu. Teda, ak vydrzis tolko cakat 😀

mistisa
10. jún 2012

@horseshoe akurat som ti isla pisat do spravy nech sa kuknes tu ze som dala testik a to bol iba obycajny omyl isla som povodne urobit ovu ci mi uz konci ovula chapes? ja nie 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 ale som len 6 DPO nechapacka ze by?

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 no nechapem moja jej ty si zlata 🙂 no ale je zaujmave ze ked ho natocim na svetlo nie je nic vidiet ale ked sa postavim chrbtom k svetlu tak ju pekne vidim hm. no o 7:00 meram teplotku a hned aj spravim 🙂 🙂 jooj neviem ci budem vobec spat chachacha 😀 😀 😀

moni1007
10. jún 2012

@mistisa tak ho tu aj hned daj, lebo pred pol 8 idem z domu, nech stihnem este kuknut. budem nedockava... 😀 joj, dufam,ze tam ta ciarka bude. no ma picne, ak budes mat dvojky 😀 😀 😀 😀

horseshoe
10. jún 2012

@mistisa no ja sa uz teraz z toho hroooozne tesiiiim 😀 😀 😀 😀 😀 moc moc moc ti to prajem, hlavne po tych vsetkych obstrukciach, ktorymi si musela prejst ti to z celeho srdca prajem 😉 😉 😉 😉 😉
tak myslim na teba a modlim sa, aby to bola pravda 😉 😉 😉 😉 😉
To nevadi, ze si 6DPO, ako som pisala - kazde telo je ine a pracuje inac, to co je v knihach a co hovoria doktori plati pre tabulkove zeny. Ako som ti pisala, ze moja sestra si robila 3 tehu testy roznej znacky a vsetky boli cisto negativne a tehotna bola a to si ich robila asi 10 dni po meskani menzesu. Takze tak 🙂 🙂 🙂

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 no aj mna chachacha 🙂 moj mm bude stastny chachacha 🙂 ty brdo no pekne.jasne ani nepojdem uz spat rovno ho tu dam ale bohvie ci bude nieco vidiet ked bude mokry a kam ides? kedy prides? 😉

mistisa
10. jún 2012

@horseshoe joj aj ja by som sa chcela ale bojim sa este 🙂 to by odpovedalo aj na tie bolesti dnesne a z do stehien joj hrozne 🙂 ja nevydrzim do rana asi 🙂 to by bolo ako super mna svihne.ale netesim sa netesim sa netesim sa 🙂 a teraz som ho dokonca aj na svetlo natocila a videla som ju tam 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no mojej sestre tiez robila si 2 testy obidva negativne potom urobila treti asi o tyzden a bol pozitivny a ked dosla dokine hned na druhy den tak bola na zaciatku tretieho mesiaca 🙂 😀 😀 😀 😀

moni1007
10. jún 2012

@mistisa idem na podpis. tak sa tesim. som uz teraz netrpezliva. sa strasne tesim 🙂

nancycka
10. jún 2012

@mistisa aj ja tam vidim druhu ciarocku, velmi ti drzim palce, nech to nie je len plany poplach a pridem nakuknut, ze ako pokracujes 🙂 drzkaj sa 🙂

penelope111
10. jún 2012

@mistisa Jaj nechápem, ale normálne som ostala nervózna ako by som si mala ja robiť ten test 🙂 Ak to tak bude čo určite bude 🙂 tak potom si prosím recept na oplodnenie 😀

horseshoe
10. jún 2012

@mistisa juj, ja pevne verim, ze to vyslo 😉 😉 😉 😉 😉 to sa neda netesit, ja kebyze vidim naznak druhej ciarky na tehu teste, tak ani nezaspim a chodila by som celu noc dokolecka dokola a priblblo by som sa pritom usmievala. ja som prosto taka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 budem ta sledovat ako big brother, ako sa to vyvija 😀 😉 😉 😉

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 no to ti verim moja.a kedy asi dojdes?

mistisa
10. jún 2012

@nancycka ajoj moja dakujem milacju joj ja som tak netrpezliva a zaroven sa tak bojim . 😠 ale tak co ma byt bude 😉 urcite hned napisem 😉😉

mistisa
10. jún 2012

@penelope111 mojka ak to tak bude tak vam tu vsetkym poslem tehu virusikyyyyyyyy 😉😉 u mna bola pravdepodobne ta laparka vitazna 😉😉

moni1007
10. jún 2012

@mistisa tak to ti neviem povedat. zalezi od toho ci pojde aj mm so mnou, ci pojdeme aj niekam do obchodu. netusim. budem na teba mysliet. tak pa a vyspi sa aspon trosku. zajtra chcem len dobre spravy 🙂

mistisa
10. jún 2012

@horseshoe no myslim ze u mna asi tato noc tak aj dopadne.ja som nervnaaaaa chachacha uz nech je rano.ale bojiiiim sa bojim.dufam ze to bude to co strasne moc chceme 😉😉

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 oki mojka ved hned piseme ked prides.dakujem zlatik joj budem sa snazit 😉 dobru nocku a krasne sny 😉
@horseshoe
@penelope111 idem koceny skusit buvat tak papa bru nocku a rano pisem novinky dufam ze dobreeeee 😉

penelope111
10. jún 2012

@mistisa Dobrú a krásne sa vyspi aby boli // rovnako silné 🙂

horseshoe
10. jún 2012

@mistisa tak krasnu nocku prajem a samozrejme este krajsie ranicko 😉 😉 😉 😉 viem, ze si nervozna ako sanky v jeseni 😀 ale pokus sa mysliet aj na nieco ine a zaspat....drzkam ti velmi palceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉

zuzanka9999
10. jún 2012

@moni1007 jaaaaj, dobre vediet.no kocky mna tak roubolelo podbrusko ue si myslim ze mrcha pride,bo boli mrchovsky myslim ze do stvrtka kym by sme testovali bude tu mrska.mNo uvidime na zajtrajsej teplotke.ako bolo na party?????

zuzanka9999
10. jún 2012

@mistisa cicusiiiiik aj ja chcem vediet co aky testik si di robils?????

zuzanka9999
10. jún 2012

@mistisa cickaaaaa uz som kukla ten testiiiik.ja odpadnem aj ja tam vidim druhu ciarku.dufam ze sa to len a len potvrdiiiiiiiii;)))))))))