icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
11. jún 2012

@azzura no veru moja uz vsetky by sme mohli mat 🙂 joj tak super som zvedava daj hned vediet okik? 🙂 🙂 budem cakat 🙂

azzura
11. jún 2012

@mistisa ok, vsak vo stvrtok aj ty uz budes vidiet ci ti ciarka silnie

misselin
11. jún 2012

@mistisa moja urcite ti to teraz vyjde na 100% 😎 uz sa na teba konecne usmialo 😀 stasticko

mistisa
11. jún 2012

@azzura ano ano tak si dame vediet spolu navzajom a naraz 😀 😀 😀

azzura
11. jún 2012

@mistisa 🙂

mistisa
11. jún 2012

@misselin uvidime mojka uvidime 🙂 🙂 ale dufam ze ano 🙂 uz by sa patrilo po tolkych rokoch 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

drobcek11
11. jún 2012

dobre ranko ja som sa akurat vratila z prace a ze pred spanim len tak na kus reci 🙂

drobcek11
11. jún 2012

@mistisa ajojkaj ale co to citam skusala si tehu test??joj normalne som sa prebrala z polospanku 😀

melisaaa
11. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj, tak čo ten ff sa pozabudol 😀 , kde máš čiary, si neskúsila, dať ten ovu test preč, to ho asi metie, alebo daj si pozitv ovu aj na další deň 🙂

mistisa
11. jún 2012

@drobcek11 ajoooooj 🙂 nooooooo povodne to bolo tak ze som chcela urobit ovu ale som si ich pomylila a urobila som tehu.hm videla si foto co tam bolo? 😉 😉 😉 😉

drobcek11
11. jún 2012

@mistisa ee ale pozrem ja som si urobila ovu hned ako som prisla z prace a ono ta ciarka je vkuse silnejsia nemozem mat ovu 4 dni predsa takze ani len nevies ake mam nutkanie spravit aj tehu ale stale si vravim ze este mi nic neukaze joj ale ak mas dusika juuuuuj nech len tmavne potvora jedna (ciarka) 😀

drobcek11
11. jún 2012

@mistisa je tam 🙂 gratulujem zatial len tak neoficialne ale 🤐

mistisa
11. jún 2012

@drobcek11 no mojka bohvie co to preco ti ukazuje ten ovu stale pozitivny hm.haluz 🙂 a kedy skusis tehu? kolko si to po ovulke? joj bodaj by si aj ty mala aspon duchaaa 🙂 ako zle sa to foti ale ked sa pozrem tak to isto nieje cisto biele ako ked je uplne negativny.neviem hm uvidime 🙂 dakujem dufam ze poriadno zosilnie 🙂

drobcek11
11. jún 2012

@mistisa ja som cca 10 dpo 11 neviem vlastne ved ja som si tu prvu ovu odhadla podla pichania na lavej strane a to bolo okolo 31.5 takze 10 11 dpo.no skusim tehu asi zajtra ale dnes do rana som myslela ze mi daco vo vnutri rozdriape brucho 😀 neviem niesu to predmrchovske bolesti co mam ale take zvlastne co som este asi nikdy nemala tlak a tahanie v podbrusku a krize pravdaze inak mi ani nic nieje prsia co ma vzdy bolia teraz nic len ich mam trosku vacsie, joj ma to pokusa aj teraz na ten tehu ale asi az zajtra testnem

fifitko25
11. jún 2012

@mistisa 6-7 DPO tuším testovala aj l_e_n_o_c_k_a a mala tiež už dve čiarky, tak tfuj tfuj tfuj, nech silnejú 😉 u nás dobre, idem dnes poobede na poradňu a chcem vidieť drobčeka, teda dúfam, že už sa nám ukáže pohlavie 😀

zuzanka9999
11. jún 2012

@moni1007
@mistisa hojte kocky no ja som stupla zasa hore aha http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db, len to nemam spojene ciarkami bo sa posuva ovu na stredu ale viem ze ovu bola v pondelok. ale skusila som tiez tehu test a negativny, takze myslim ze z toho nic nebude, bo nepocitujem ziadne zmeny :(
@mistisa ty si si robila ten dalsi tehu test dnes rano?

fifitko25
11. jún 2012

@mistisa a ešte som ti chcela ukázať moje aktuálne nechty 😀 😀 som sa inšpirovala tebou naposledy 😉 mám ich ale kratučké kvôli štrikovaniu, lebo sa mi potom pri dlhých zle držia ihlice 😀

mistisa
11. jún 2012

@fifitko25 aha nooo uvidime 🙂 duuuuuuuufam 🙂 🙂 🙂 vidis veru ano hm no uvidime 🙂 snad ano 🙂 jeeeeeej to je kraaaasne nadherne mas 🙂🙂

moni1007
11. jún 2012

@mistisa ahoj mojka. dobre, tak este nejdem gratulovat. budem len drzat palce a silno na teba mysliet...a fotecku si preco nedala? 🙂

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999 ano ano milacku ale je taky isty ako vcera mi teda pride 🙂 🙂 a s teplotkou som tak isto ako vcera hm 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... no uvidime co z toho bude 🙂 🙂 takze ty si vcera uhniezdovala ano? 🙂

moni1007
11. jún 2012

@zuzanka9999 ahoj moja. no ja som dnes tiez klesla. som ti posielala grafik,myslim. baby, inak vy ste riadne zradkyne, testovat sa malo az vo stvrtok 😠 😀 ste ma v tom nechali samu....ale priznam sa ze po vcerajsom @mistisa teste som mala aj ja dnes nutkanie,ale vydrzala som. lebo je malicka pravdepodobnost, ze by test nieco ukazal a u mistisa je aj taka moznost, ze mala ovu skor.
zuzka, nestracaj nadej aj ked aj ja mam takeho tusaka,ze u mna nic z toho 😒

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 ved sa mi ti neda nejak odfotit akosi tasko sa ty duchovia fotia hm. skusim este stale mam rozmazane fotky hm 😕 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
11. jún 2012

@mistisa no neviem ci som uhniezdovala, ako podbrusko vcera bolelo ako na mrchu dneska uz neboli. ale skusila som tehu test a negativny, viem ze asi je skoro, ale uz spocitam s tym ze nic z toho zasa nebude. radsej nech sa vyhnem depkam. 😖 ale u teba dufam ze sa to potvrdi, skus si urobit o take dva tri dni znova tehu test a uvidime🙂 juj kazdopadne sa s @moni1007 budeme tesit ked aspon jedna z nas bude tehulka🙂

mistisa
11. jún 2012

@drobcek11 daj vediet potom okik? joj budem zvedava moc moc 🙂 🙂 budem drzat palcekyyy 🙂 🙂

moni1007
11. jún 2012

@mistisa ked sa neda, tak sa neda...ja som tu hned nabehla,este ani na wc som nebola 😀 😀 😀 idem sa aj najest, lebo som este an i neranajkovala a to jabez ranajok so k.o. a ani kafe nebolo 😀 😀 a co robkas?

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999
@moni1007 nooo baby ziadne take ze to asi nevyslo jasne? vyslo to a hotovo mrcha nieje a je este skoro na to robit uzavery.takze tak.i ked ja tiez pochybujem ale tak verim ze to vide vsetkym jasnacka? co toto ako to ziadne take.zuzanka neboj nic pockaj do stvrtku oki? a moni ty sa nejeduj chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 u mna to bol omyl mal to byt ovu test 🙂 a aj to som chcela ho vyhodit a nieco mi hovori a vsak pockaj kym vyschne chachacha .-D 😀 a pozri,ale nie je to u mna stale 100% takze to beriem akoby ten duch ani nebol 🙂 🙂

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 ja akurat papam jablckovo mrkvovy salatik 🙂 a idem s psicou von 🙂 🙂 hned som tu napapaj sa dobru chut 😀

zuzanka9999
11. jún 2012

@moni1007 milacik bud rada ze si vydrzala netestovat, lebo zo mna opadla ta nadej a dufanie a citim sa tak smutne:(inak pekne si poklesla a citis sa nejako inak???? mna vcera bolelo podbrusko akoby na mrchu a dnes mi nic neni. ved prave ze toho tusaka mam aj ja. no ja uvidim bo mne najneskor pride mrcha 14.6. bo ja ju mam presnu ako hodinky na 33 DC. dovtedy testovat uz nebudem, ak stvrtok mrcha tu ete nebude tak testnem s tebou naraz.

zuzanka9999
11. jún 2012

@mistisa ty si zlata ale dufam ze tebe sa to len len potvrdi a budes maminka, zasluzis s to🙂 aspon ak to jednej z nas vyslo tak ostatne to nakopne a doda viacej sily🙂 aj ja musim ist so psom ale strasne prsi v BA.

moni1007
11. jún 2012

@zuzanka9999 no mna vcera taky smutok pochytil,ked sme z tej glasovky prisli. som sa pozerala ako sa vsetci z malej tesia,ako sa tesia z toho ze svagrina caka a ja som si tak divne tam pripadala. ako nastastie sa nejak extra nevypytovali,takze t bolo v pohode,ale vo mne vnutri to tak zle robilo. a vecer taky smutok, ze sa necitim byt tehu.ale tak dnes som uz opat v pohode a cakam na vysledok. mna stale len tie krize a sem tam na slabunko pichne v podbrusko. inak nic...ale tie krize ma boleli aj minuly mesiac,aj ked vacsinou len vecer a teraz v kuse od rana do vecera. ja tiez nejdem testovat. testnem az s tebou 🙂