icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
11. jún 2012

@mistisa neboj moja. tebe to uz musi vyjst. to by ako vyzeralo. tolko bab ti palce drzi, to inak ani nemoze byt,ze by si nebola tehu...vsetky na teba silno myslime 🙂 my ti to privolame aj keby neviem co 😀

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999 tu nastastie nie tak rychlo idem nech ma to nechyti 🙂 🙂 hned som tu 🙂 babenky vsetkym to vide 🙂 🙂 mozno to ani mne nevide ze to je plany poplach ale tak dufame babenky dufame 🙂

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 joooj babenky ste take zlate vsetky 🙂 moc moc vsetkym dakujem a nesklamem vas urcite to vide a tak isto aj u vas to tak bude jasan? 🙂 joj zacina brusko opat boliet hm 🙂

penelope111
11. jún 2012

@mistisa Ahoj. Neboj sa štvrtok sem už všetky dáte krásne // 🙂 Mne je dnes už lepšie akurát to počasie ma štve ma bolia kĺby už týždeň. U mňa si myslím, že som tak zle znášala ovu. tento mesiac. No nevadí budeme pekne pracovať každý mesiac a raz to hádam príde 😀

zuzanka9999
11. jún 2012

@moni1007 no moja to poznam tak vnutorny smutok, to je asi to najhorsie co moze byt a potom ta otazka preco na to tak lahko nejde ako inym, my ked sme boli v sobotu u kamosov tak obe ti ekocky na druhy krat a ja proste toto bol nas 11 pokus, dalsi pokus uz bude rok co sa snazime, tak fasa :( neboj budeme spolu testovat a ked to nevyjde sa podrzime az kym to vyjde.

zuzanka9999
11. jún 2012

@mistisa idem aj havina vyvencit hned sa za vami kocky vratim🙂

soni1
11. jún 2012

Ahojte, včera na 29 DC som si robila 10 test poobede, ale vyšiel negatívne. Myslíte si, že keby som bola tehu, tak to by už určite ukázalo, však?

mistisa
11. jún 2012

@penelope111 urcite to vide mojka aj tebe 🙂 budem drzat palcekyyy 🙂 dufam mojka joj moc by som bola stastna uz 🙂 🙂 🙂 musime baby uz vsetky ostat tehu ved to neni normalne uz 🙂

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999 ja uz som tu chichi uz som vyvencila 🙂 😀 😀 😀

mistisa
11. jún 2012

@soni1 ajoj.no a kolko si po ovulacii? zalezi aj na tom dost 🙂

soni1
11. jún 2012

@mistisa cca 15 dní!

mistisa
11. jún 2012

@soni1 hm mojka no to by uz aj mohlo aspon ducha ukazat ale je to diskutabilne.nechcem ti robit nejake nadeje ale napriklad mojej sestre dva testy ukazali negativne a za tyzden robila treti a ten jej ukazal pozitivny a dosla na druhy den doktorke a ta jej povedala ze ide do tretieho mesiaca takze bohvie.skus aj inu znacku testu hm? a neni ani duch slabunky?

soni1
11. jún 2012

@mistisa ani len slabunký náznak nebol, nič!!! Mám doma ešte dva testy, ale tie sú s citlivosťou 25. Počkám ešte a uvidím. Inak aj moja švagriná bola tak, že bola tehu a testy jej stále ukazovali negatívny výsledok.

zuzanka9999
11. jún 2012

@mistisa no aj ja ale ten mom nechcel urobit velku potrebu🙂 boze nech uz viem na com som toto je strasne cakanie.

mistisa
11. jún 2012

@soni1 no ved to moja ved skus zajtra rano 🙂 ved si uz dost po ovulke 🙂 a ked nic tak na konci tyzdna dalsi 🙂 hm?

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999 no moja urobila vsetko opica mala 🙂 no aj ja moja veru teraz ani neviem ci sa mam tesit alebo co vlastne ☹ bojim sa tesit ale zas stale rozmyslam nad tym ja neviem hm ☹

moni1007
11. jún 2012

@mistisa no uz som tu aj ja. dojedla som tu tortu zo vcera a idem si dat kavicku, co mi drahy uvaril...inak, v poslednej dobe tak zle spoavam, sa budim taka unavena, ze az 😒

mattuliatko30
11. jún 2012

@melisaaa no skúsim...díky 🙂 neviem..čo blbne..už mi to tak raz neoznačilo vôbec

moni1007
11. jún 2012

@zuzanka9999 no presne. ale podme dalej. hlavu hore a klud... vo stvrtok testneme a ked nic, tak na dalsi mesiac to vyjde ked nie na ten tak na dalsi urcite 🙂

zuzanka9999
11. jún 2012

@mistisa
@moni1007 kocky aj ja normal ze spavvam 12 hodin a viac ale vobec sa nebudim a rano sa citimi tak nevyspato:(

moni1007
11. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj. a ako ste sa mali na chate? boli ste zrelaxovat ci ste mali nejaku akciu? ja som dnes co sa tyka teploty trocha poklesla. tento graf sa dost napadne podoba na moj prvy http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 hm a coze mojka.ale aj to pocasie je o nicom ja som tiez dobita nejaka hma to som bola o 7:00 hore a nie nie zaspat znova hm.nevadi schrupnem poobede 🙂 🙂 a potom zas nebudem v nci spat 🙂 mnam dala by som si taku torticku 🙂

moni1007
11. jún 2012

@zuzanka9999 ale ja sa skor cele noci prehadzujem, nemozem sa riadne ulozit 😝

mistisa
11. jún 2012

@zuzanka9999 mozno prespata ci? nie? no ja ked spim dhsie ako 8 hodin tak ma krize bolia a nemozem uz spat hm 🙂 🙂 🙂

moni1007
11. jún 2012

@mistisa si mala vcera prist, ked si neprisla tak som ju dojedla 😀

mattuliatko30
11. jún 2012

@moni1007 ahoj bolo výborne..som nevyspatá...kamoš oslavoval 30..spať sme šli až ráno o 5tej..od polnoci sme sa kúpali v bazéne asi do 4tej 🙂 super ...len teraz kedy to dospím?? 🙂)))

mistisa
11. jún 2012

@moni1007 chacha nesiel mi uz bus moja 🙂 🙂 🙂 nevadi 🙂 ja sa zaobiiidem 😠 chachacha 😀 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
11. jún 2012

@moni1007 dala som si ten testík preč..a ovu mi to už ukázalo..tak nechápem http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale test bol pozitívny toho 3.6. tak načo sa to tam má zaznačovať..keď je z toho graf potom pometený 😀 tak uvidíme..čo a ako to nevadí,že si klesla..ešte stúpneš...graf môže kolísať

moni1007
11. jún 2012

@mattuliatko30 no tak to super, ze ste sa mali fajne. si sa aspon odreagovala. ved ked prides z prace, lahnes skor do postele a dospis. neboj 😀 no ved ja som si vsimla,ze ked su tam ovu testy zaznacene, tak graf je v pomykove 😀 😀 😀 no ved ja si z toho poklesu nic nerobim. uvidime zajtra 😀

moni1007
11. jún 2012

@mistisa no skoda 😀 😀 😀