Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 vidíš, ten test ho miatol, lebo si po nom hned nemala výstup, až neskôr, hurá máme čiarky 😀 😀 😀
Hm tak ten pravý vaječník ma zas začal bolieť 😒 Už sa obávam aby to nebolo niečo iné, nejaký zápal alebo čo ja viem čo 😠
@mistisa V tom pravom vaječníku a ide to úplne až dole mám nejaké také akoby trhanie a už to trvá týždeň a to už nieje normálne 😒 No nič počkám a po ms asi k lekárovi 😒
@moni1007 jasne..neboj..zajtra isto stúpneš..veď kedy nemá prísť mrcha?hm?
@melisaaa no veď bolo na čase 🙂 mali by sa zlepšiť tie grafy..akosi im to nejde
@mattuliatko30 no mrcha je este straaasne daleko. LF mam 16 dni a dnes som este len 7. cakam ju az tak 20teho 😠 bodaj by uz neprisla 🙂
@zuzanka9999 no ja sa chcem pustit do riadov, ale neviem sa vytrepat z gauca. sa mi strasne nic nechce. som uplne mimo... naschval pijem kavicku uplne pomaly,aby som tu mohla este sediet 😀 😀 😀 my mame navarene este od vcera a v podstate tam je este aj zo soboty 😝
@moni1007 no ja neviem..kedy ju mám teraz rátať...kedže ovu bol pozit.3.6. tak asi ovu bola cca dva dni potom..tak asi odvtedy na 14 deň..takže to je..cca 17-18.6 takže nedeľa , pondelok...to už budem mať po doktorovi..
@zuzanka9999 mnaaaaaaaaaam asi idem urobit aj ja 😀 😀 😀 😀 robis chute teta hm toto teda a aj tvaroh mam veru idem na to asi 🙂 🙂 a inak ani nic co ja viem vsetko po starom asi 😀 😀 😀
@moni1007 jj to ti verim dneska sa aj mne nic nchce a furt vseko oddialujem, napr chcem dneska povysavat umyt podlahy a utriet prach a nejako sa neviem donutit.
@mistisa Nie tu mám až o týždeň. Ešte dúfam, že ma to potom prejde a keď nie tak Dr. Nevadí.
@zuzanka9999 no ja som uz aspon tricka co som kupila malym vybalila z kabelky a riad zhrnula na kopku. ma hlava strasne boli a to som uz aj kavicku vypila. som rano nemala, tak som bola uplne k.o. a ani som neranajkovala a to ja musim vzdy ked vstanem 🙂
@mistisa no chod ved palacinky mas zachvilku pokial ich nejdes robit 30🙂))))))))) kocky bojim sa dalsieho sklamania, ak to nevyslo rozmyslam ze dam v praci vypoved. bo mam tam vela stresu , neviem ci sa mi oplati tam ostat:( plat mam maly ako predavacka na bratislavu, neviem sa rozhodnut.:(uffffff
@mattuliatko30 sila. neskor si zacala cyklus a este ho aj skor skoncis. po pravde by som s tebou menila,aspoon by sme mohli castejsie snazilkovat,aj ked mrcha je dost unavna a niekedy ma vie riadne znicit 😠

@moni1007 to je ta doprava ani tortu mi nedopraje 😀 😀 😀