Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 tak sa chod moja napapkat nie ze ti bude este horsie, asi sa idem pustit do toho vysavanie o chvilku.
@moni1007 no veru.ja som vlastne teraz tiež asi 6-7 DPO ale ja mám krátke cykly..
@zuzanka9999 uz som sa,ked som prisla domov, ale ja musim ranajkovat rano ked vstanem,ale dnes som nestihala, teda skor sa mi nechcelo z postele vstat..tak mi bolo v meste tak slabo. ale uz je to v pohode,az na tu hlavu 😀 😀 😀 😀
@zuzanka9999 joj mojka nerozmyslaj nad tym rob tie palacinky a nechces dojst aj ku mne? aby si nebola nervozna hm? co ak si fazulka u teba ustiela a ty sa nervacis hm? to jej nepomoze moja tak klud a pockame co bude oki? co sa ma stat sa stane ano? 🙂 veru asi idem si mi riadne chute narobila 🙂
@mattuliatko30 no pred 3 mesiacmi som ich mala aj ja este v podstate kratke v porovnani s tymto...rada by som vedela,preco sa to tak nahle z nicoho nic zmenilo 😕
Kočky, sú na niečo dobré sójové vločky?? Včera som ich objavila v Kaufe za 0,8centov, len som ich nekúpila, ak to na nič dobré nie je, nech mi doma nezavadzajú 😀 😀
@zuzanka9999 moja bud v klude, neboj sa. tym,ze budes v strese uz nic nezmenis. a co sa tyka prace, no moja to musis ty najlepsie vediet a dohodnut sa aj s mm 🙂
@zuzanka9999 no ja lieky jem minimalne. to musim skoro umierat,aby som si dala nieco od bolesti 😀 a teraz to na umretie nevyzera 😀
@moni1007 jj viem mas pravdu, no uvidime podla vysledkov🙂 mojka hned sa vratim idem sa napapat. a to mas dobre ze lieciky minimalne papas.
@zuzanka9999 no ja uz som aspon riady umyla. teraz idem poskladat pradlo. potom utriem riad a mam leharo 😀 ako sa ti PNkuje? uz ti je lepsie? 🙂
@mattuliatko30 no tak to som vedela,ze nebudes vediet. neboj to nebola otazka na teba 😀 a co porabas? si v praci?
@moni1007 hej hej..sedím..v práci...mám kopec roboty..kedže som mala v piatok už dovolenku...ale dá sa to ..už je po obede....tak som plná....neskôr spravím ešte kávu...a ty ako sa cítiš?..máš nejaké príznaky, či nič?
@mattuliatko30 ale praveze ani nic. po ovu ma boleli prsia, to uz preslo. mala som biely vytok aj teraz mam ale uz pomenej. sem tam ma pichne v podbrusku,ale strasne ma bolia krize. ale to ma aj minuly mesiac, sice len ku veceru ale boleli, teraz ma cele dni bolia. nemyslim si, ze by to vyslo. ale vsak uvidime, snad je este skoro na priznaky 🙂 no ked mas viac prace aspon ti to rychlejsie ubehne, nie? 🙂
@moni1007 super sa mi Pn-kuje normal hormony stastia ze si oddychnem konecne🙂ja ma vysate a teraz idem umyt podlahy a utret prach🙂
@zuzanka9999 no aj ja uz si porobila co som chcela.inak,ako tak sedim je mi normalne aj chladno. aj ma podbrusko trosku rozbolelo. 😒 hnusne pocasie 😠
@moni1007 no akurat som ti sla pist z mna boli uplne podbrusko ale na mrchu,take mrchovske bolesti🙂my mame skaredo ale je dost dusno aj ked je chladnejsie🙂 j sa tesim ze sa mm potesi ze bude uprataneeeeee🙂
@zuzanka9999 no ved to mala aj mistisa, vcera take bolesti a vela tehuliek vravelo, ze malo bolesti na mrchu. ja nema bolesti na mrchu,ale skor take tlaky alebo tupe bodanie,alebo neviem ako to opisat 🙂 moj isiel opat k svokrovcom, sa mi v tomto pocasi s nim nechcelo. radsej budem domka pod deckou... asi som nespominala,ze tento tyzden nejde do prace. budeme si doma spolu hospodarit 🙂
@moni1007 jeeeeeej tak to je super ze budete spolu doma. aj ja by som chcela aby moj mm bol doma, ale asi je to beznadejne v nasom pripade, bo on si nemoze len tak vziat dovolenku albo nieco podobne.
@zuzanka9999 ani moj si nevzal dovolenku, ale zacinaju s novou stavbou az buduci pondelok a na tento tyzdennemaju nic,lebo necakali, ze tak dorobia tu zateplovacku, takze fajne 🙂
@moni1007 jaaaaaaj tak to maju super aspon ma akoby dofcu🙂 hned som spat mam tu rodicov potom ti napisem🙂
Baby, ešte by som potrebovala radu. Chodievam pravidelne športovať - behať, keby že som náhodou tehu, ale test mi to ešte neukázal, nevadilo by to alebo je to problém? Poraďte, prosím.
@soni1 Nie, nemalo by, lebo to je este prilis skoro, aby beh mohol uskodit. Urcite sa toho nevzdavaj, vsak to by bolo ake psycho uz, keby si sa uz popredu vzdavala toho, co mas rada. Jedine vtedy je to vraj nebezpecne, ked sa jedna o mimomaternicove tehu - to mi povedal moj doki.
@soni1 z vlastnej skusenosti hovorim to iste ako horseshoe....kym nemas pozitivny test, nemusis sa nijako obmedzovat... my sme boi na vysokohorskej turistike a uz som bola tehu len som to nevedela 😅 ...ked lekar potvrdi tehotenstvo, tak potom ti aj povie ako dalej....mne zakazal uplne vsetok pohyb ☹ ...ale cakam dvojicky 😀

@moni1007 tak je aj divne pocasie a asi tlak vies hm.no mna zatial neboli a dufam ze ani nezacne 🙂 🙂