Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 dakujeme 🙂 ...dufam, ze bude vsetko ok....este stale sa bojim tesit
@andasla neboj sa jasne ze bude vsetko super, a v kolktom si tyzdni ? po akom case sa vam podarilo otehotniet?
@moni1007 boze ked clovek je doma ako rychlo ubehne ten den a ked som v prai sa to vlecie🙂))))))) uz mam umyte podlahy teraz cakam ked uschnu a idem sa pustit do dalsieho poshodia.
@zuzanka9999 no ty si riadna sikovnica, este aj navstevu si stihla. a vasi byvaju niekde pri vas? byvas na dome?
@moni1007 he hej byvame v dome, nasi byvaju od nas asi dva kilometre. ale kym to upracem tak to trva dobre tri hodiny.
@zuzanka9999 snazili sme sa od Vianoc, brala som dufaston, cvicila Mojzisovej zostavu a podarilo sa 🙂 ...som v 10.tyzdni, srdiecka pekne biju a vyzera vsetko ok, len som na rizikovom 🙂
@andasla jaaaaj no pekne tak sa drzte. no my testujeme s moni1007 a s mistisa vo stvrtok, vtedy by sme mal mat vsetky tri 10 DPO, ale mne uz zacinaju mrchovske bolesti tak mslim ze mi dojde mrcha. ak mne to teraz nevide ta od dalsieho cyklu uzivam Clostilbegyt, tak uvidime. tento mesiac bol nas 11 pokus, cie uz dalsi cyklus bude rok co sa snazime :(
ked budem uzivat ten clostilbegyt mi lekar povedal ze takisto sa moze stat ze budu dvojicky🙂
@moni1007 hej iba tak boli na prechadzke tak dosli kuknut ci dodrziavam PNku 😀 xixi
@zuzanka9999 uz som pisala aj @moni1007 aj @mistisa, nech sa pekne ku mne pridate 🙂 ...ja som testovala az po 4 dnoch meskania a dovtedy som nemala ziadne priznaky, len som trosicku spinila na 10DPO az som si myslela, ze mrcha prisla skor...ale bolo to len uhniezdovanie 🙂 ...moja mama je z dvojicicek, tak som to zdedila 😀
@moni1007 to mas pravdu, ani som tomu neverila....len som utekala do lekarne po dalsie 2 testy a ked aj tie boli pozitivne, tak som to povedala mm 😅 ...akurat sme boli na Slovensku, lebo inak zijeme v Taliansku...takze som isla k lekarovi az v 8tt, ked sme sa vratili do IT a ked mi povedal, ze dvojicky, tak som aj dychat zabudla 😀
@zuzanka9999 a to som mala ovulaciu az na 20DC....neboj, mrska nepride.....silno drzim palceky 😉
@zuzanka9999 moja, neboj dnes ti urcite nepride, nevidela som graf,ale pisala si,ze si stupla, ano, teplota bud naraz klesne alebo postupne...ale videla som,ze mrcha bola aj ked bola teplota hore,ale to je malokedy. nakoniec tu das este vecer testik ako dala vcera mistisa 😀
@andasla jj dobre ste to odhadli🙂 a ked si na rizikovom tak si aspon doma ci si v nemocnici? a ty si si poziadala o rizikove alebo sam doki to navrhol?
@moni1007 uz mam ibba jeden tehu testik a ten si chcem nechat ked tak az na stvrtok.bo dnes rano bol negativny tu ti posielam graf ale nemam to pospajane tie body bo potom sa mi furt posuva ovulacia na stredu. http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db, islo hore z 36,84 na 36,95
@zuzanka9999 som doma, zatial ma do nemocnice neposlali....len som mala predvcerom krvacanie, ale vsetko je v poriadku....mne hned lekar povedal, ze musim zostat na rizikovom, lebo cakam dve a aj vzhladom na vek...mam 36 a toto je prve tehotenstvo 😀
@andasla jaaaaaaj no tak aspon si oddychnes a mozes sa plne venovat tehotenstvu🙂
@zuzanka9999 to ano....len sa bojim hybat, lekar ma vystrasil, ze si musim davat veeeeeeeeeeeelky pozor aspon do 12. tyzdna....dufam, ze potom sa to zlepsi 🙂
@zuzanka9999 pocuj, tak skus si dat tie ovu testy odtial prec, ci ti to bude aj tak posuvat...jednej kocke neoznacilo vobec ovu,ked tam mala poznacene ovu testy, 😕 😕 😕 no tak si fajne stupla. dost mozne ze to vcera bol IP 🙂 ved uvidime. nechame sa prekvapit 🙂
@andasla neboj sa nic sa nestane, pekne lezkaj a nemysli na take hrozne veci ze by sa nieco malo stat. my sa s mm uz kvazi o mesiac to bude rok co sa snazime a ani si neviem predstavit ake to musi byt mat tie dve ciarky na teste znovu. raz sme mali a tesili sme sa ztoho ale dva dni na to doslo k samovolnemu potratu, bolo to vo februari. vzdy som si myslela ake to je jednoduche otehotniet,a le prd makovy, na to ze sme mladi ja a moj mm nam to nejako nejde.

@horseshoe @andasla Ďakujem za radu dievčatá 🙂