Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no to hej, si mi vnukla myslienku,ze ak bude testik pozitivny,tak to bude riadna symbolika v nedelu, vsak uz by aj ti nasi boli tatinkovia este nenarodenych deticiek 😀 tak jej to skus povedat,ze sa necitis dobre a pod. nech ta este necha doma 🙂
@moni1007 jj ved mam to aj tak v plane 🙂 uviidme co povie. no ze to by bolo ake super prekvapenie pre nich, ja ani eviem akoby som mu to povedala tesil by sa ako blazon.🙂
@zuzanka9999 no veru, normalne si mi usmev na tvar navodila. si to tak predstavujem. ani nemam tusenie ako by som to mojmu oznamila,aj moj by bol cely mimo 😀 😀 😀 😀 by sme im riadny sok spravili 😀 😀
@moni1007 jj to by bola ko krasny a dokonaly sen 😀 ja tiez neviem ako by som mu to povedala, musela by som vystihnut v nedelu nejake vhodne miesto. my ideme sobotu na svadbu mimo BA , tak ak by to vyslo v nedelu to vyuzijem. dufam ze mi nedojde kontrola bo ma slahne.
@mattuliatko30 no a ja mam zasa 33-dnovy , strasne mi pride dlhyyyyy, dnes som 31 DC, tak som zvedava ze ako to dopadne.
@zuzanka9999 no tak super, aspon sa zabavite 🙂 no veru, no to ja od stvrtku by som rozmyslala ako to spravim. mozno rano by som mu nieco dala na nocny stolik aj s nejakou spravickou... 😀 😀 😀 😀
@moni1007 ja by som ho obrala na moje oblubene miesto tam na dedine a oznamila mu to. boze to by bolo ako v rozpravke 🙂
@zuzanka9999 no aj to je super napad. teraz som sa uplne navnadila a to som sa chcela drzat pri zemi 😀 😀 😀
@moni1007 juuuj prepac nechcela som ta zbytocne stresovat. ale to by bolo supeeeeeeeeeer ak by nam to vyslo. 😀
@zuzanka9999 no ty si riadna potvorka 😀 😀 😀 😀 ale prepacim ti to, aspon sa mi nalada zlepsila 🙂 bolo by to super, inak,keby nam to s mm vyslo pred dvoma mesiacmi, ked to vyzeralo tak nadejne, tak by sa mimi narodilo cca na moje narodky 😀
@moni1007 no mne ak by sa udrzalo vo februari narodilo by sa ties na moje narodeniny🙂
@zuzanka9999 no asi nam to nebolo sudene, aj ked u teba to bolo horsie. no skoda snad uz sme tehu 😀 😀 😀
@zuzanka9999 rozmyslala som aj ja nad psikom,ale mm nechce. aj moji rodicia maju,ale nie cistokrvneho 🙂
@moni1007 jeeeeeeeeeeeeeeej ten je zlatyyyyyyyyyyyyy. potom ti poslem do spravy vecer nasho. vies co ani moj mm nechcel a traz ho tam zboznuje ze vzdy ked dojde z prace pr privita psa a az potom mna 😀
@zuzanka9999 no to aj u nasich tak je. ved si tiez dovediem som povedala, on to teraz hovori,ze nechce,ale ked by bol,tak by ho mal rad. aj Sandy ma rad 😀 😀
@moni1007 jeeeej aky chutny ja vam dam zajtra foto nasej 😉
@zuzanka9999
@mattuliatko30 ajojte kocky tak som tu opat 😉 boli ma podbruskooo ☹ a krize .hm inak mi je fajn chrumkam hranolky a som spokojba 😉 a vy ako? Co porabkate?
@mistisa no daj 😀 ja cakam na mm,ked pride od svokrovcoc a tiez som jedla. aj mna tie krize nehorazne bolia a teraz podvecer zacalo opat aj podbrusko. ale tiez spokojna, sme tu so @zuzanka9999 rozoberali akoby sme muzom oznamili,ked by nam vysiel pozitivny testik 😀

@andasla dakujem velmi pekne a neboj sa vsetko ti dobre dopadne. 🙂 kedy ides na kontrolu dalsiu?