Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no ja sa budem musiet ovladnut a prekvapim ho az v nedelu,teda ovsem ak mu budem mat ake prekvapko povedat...no uz prisiel ten moj od svokrovcov. no uz ma aj nastval.presne ako som vravela tento tyzden nejde do roboty,tak mu svokrovci na cely tyzden asi program spravili. oznamil mi,ze zajtra ide zas. tak dakujem pekne 😠 😠 😠 😠 to mohol ist radsej do roboty 😠 😠
@zuzanka9999 aj moj uz prisiel a presne ako som ti pisala svokrovci mu uz aj na zajtra naplanovali pracu 😠 😠 😠 😠 tak si uzite pekny vecer. ja uz idem asi tiez off 🙂
@moni1007 no pekne to je klasika to kazdy svokrovci vyuziju ak ich dieta ma nedaj boze chvilku pracovneho volna. moj mm je jedinacik tak to velmi dobre poznam 😠 dobre mojka rano si piseme tak zatial papaaaaaaa
@mattuliatko30 ja neviem mici ale asi ano ved vcera bol duch dnes taky isty tak to tam je zajtra by mal troska. zosilniet.no uvidim ci vydrzim chichi 😉😉
@mattuliatko30 skusala nie je pozotivny ale je krasne ciarku vidiet.zajtra dam foto okik? Dakujeeeem mojka 😉 mam aj strach hm joj :-/ a ty ako mojka?
@mistisa Som zvedavá aký budeš mať zajtra ten test 🙂 Mňa dnes ešte viac rozboleli tie bradavky 😒
@penelope111 no nebudem ti klamat mam strach ze z toho nic nebude ☹ ale snazim sa byt v klude hm 😉
@mattuliatko30 moja chod za dr nech ti predpise duphaston ja som mavala 21 dni a presne ako hodinky a povedala my ze to nieje dobre 😒
@mistisa To mi je jasné všetky sme navonok silné, ale hm. Neboj musíš myslieť pozitívne a určite tam budú // Toľko ľudí máš okolo seba čo ti držia palce, že to určite vyjde 🙂
@misselin a čo ti na to dal???..idem teraz vo štvrtok?....čo ti nato povedal?..prečo ti to chodilo tak skoro tiež?...ja mám tiež cca 22dc, 21dc....už asi od decembra..neviem prečo 😒
Pekné ránko želám...kde ste všetky???..to ešte nebodaj spíte??? 😀 😀 šup šup k PC..... nik tu nie je??? 🙂
@mistisa
@moni1007
@mattuliatko30 ahojte kocky no jadnes rano 32 DC a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. vstavajte babeny vstavajte 😀
@mattuliatko30 no som zvedava ci mi dojde mrcha, ocakavam ju najneskor stvrtok.
Ahojte dievčence ... ako sa mi mate? ja už na vas ani nemam toľko času ..pánečku... kedže ešte stále chodím do práce tak toho veľa nestíham ... pribudli nieake nove tehuľky?
@zuzanka9999 no dobre ranko 😀 😀 😀 😀 ja som dnes stupla. http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 bodaj by vcera bol IP. vecer ma dost prsia boleli,ale dnes uz nie 😒 mojka, neboj mrcha nepride 🙂
@mattuliatko30 a ty ako dnes???
@moni1007 nooooo mojka ze by sa uhniezdilo????? no som zvedava ako hrom, mna ti zacal boliet pravy prsnik ale to je zvlastne ze len jeden akoby som mala svalovicu.. lenze mne trosku klesla teplotka tak neviem co to znamena. no zajtra je 33 DC a mne vzdyprisla ako hodinky na 33 DC. tak som zvedava.
@zuzanka9999 no dufam, moja. no tak sa modli aby neprisla 🙂 inak, ak by si potom mavala stale take kratke LF tak to preto sa vam nedari. baby ma malo casu na uhniezdenie sa 😒 ale ja 😒 verim,ze ti mrcha nepride a ten pokles by nemusel vadit. neboj teplota moze klesat aj stupat, nemusi byt stale len hore.... joj, sa mi spravil herpes na perach, uz treti den na pery bolia 😠
@moni1007 ja pomaly sa plazím.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e akosi mám divný graf...ani teploty sú neni nejako vysoké 😒
@mattuliatko30 ale vsak to je mozno dobre, nie? verim,ze ano, ze to nemas take rozhadzane 🙂

@moni1007 nooo milacik neviem ako vy ale to ja od stvrtku do nedele isto nevydrziiiiimm chachacha 😀 to mu poviem a poviem mu ze v nedelu bude oslavovat 😉