Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli booože moj,, ja ked dnes neskolabujem tak asi nikdy... hnusacke testy prečo to neukažu skôr ale nechavaju nas v napati 😝 😀
@vardzikova ja ja som mala spinenie take 2 dni asi 4 dni pred tym ako som mala dostat a bolo to uhniezdovanie 🙂
@vardzikova a tiez mi to bolo divnee a urobila som si test a nic neukazal, tak som sla na vianocny vecierok, dobre som sa dala dole a pri tom som bola v tom!
@vardzikova ja neviem sama tu vidis citas ako sme kazda ina .. napriklad ja predtym ak odostanem tak jeden den trocha spinim nejake co ja viem 2-3 hodky a potom sa uz spusti podriadna mrcha a este aj posledny den mam trocha spinenie... u kazdeho je to asi individualne ...Ved uvidis,,pockaj do toho piatku, soboty a uvidis ako si na tom,,drzim palce a budem na teba mysliet
@alyce no tak to je najlepšie 🙂 nevieš že si v tom tak si ešte dopraješ .. a ktory mesiac si ?
@momamo jooj dakujem moja 🙂 ked niekedy mam pociť žeby z toho niečo mohlo aj byť a potom mam pocit že to určite nevyšlo.
@vardzikova mas pocity presne ako ja .... Aj ja som uz z toho dost nervozna, neznasam ten pocit ked neviem na com som ... 🙂
@vardzikova zlatko to na mojej fotke je vysledok toho co tu pisem 🙂 ja som o druhe prisla v 6tt. teraz v septembri. Ale to uz je za mnou, teraz sa aj my snazime, som dnes 12DPO, 25 den cyklu 🙂
@momamo tak vieš o čom hovorim , ta neistota je najhoršia čakaš a nevieš aky bude vysledok či sa môžeš predčasne tešiť alebo či z toho nič nebude viem že som sa to už pýtala ale ktorý DC si?
@vardzikova Dnes som 28DC ... minuly mesiac som dostala na 28DC a mesiac predtym na 27DC ..tak uvidime, preto vravim ze pockam do piatku s testovanim ... 🙂) Ale baby ja keby som zistila ze som tehotna ja odbadnem alebooo neviem,,,zacnem asi tak jacat od stastia ze aj steny puknu 😀 😀 😀 😀 😀
@alyce jaaaj poviem ti pravdu som si tvoje baby ani nevšimla 😎 , takže teraz poctivo snažilkujete dalej?
@momamo jaaj takže ty si ešte v horšom napati ako ja .. och moja tak len sa nevzdavam a hlavne pozitivne myslenie 😀 a hovori to ta spravna ne? 😀 No tak keby ja som zistila že som tehu tak asi skolabujem .. a s tým jačením maš pravdu, začala by som skákať od radosti ako divá to si normalne ani neviem predstaviť take niečo 😀
@alyce a druhe dieťatko ste počali rychlo alebo vam to trvalo dlhšie? lebo ja typujem tak na pol roka kym budem tehu skôr určite nie no ak nahodou už niesom 😀
@vardzikova : no ved to,ze uz nevymyslia nieco,co by cloveka nepriviedlo na pokraj nervoveho zrutenia po 14 dnoch cakania 🙂, ale ked mas do MS daleko (podla tvojho bezneho trvania cyklu) a spinis,ja by som to videla ako veeeelmi slubne 🙂
@vardzikova heeee 😀 😀 😀 😀 sranda nie ...??? tak v piatok ideme do toho ... rano o 7:30 ta tu cakam 😉 🙂
@momamo a mysliš že mi už niečo ukaže? tak tebe už možno // jooj veeľmi ti to prajem moja 🙂 😉 , ja neviem či budem mať odvahu sa testnuť ešte raz lebo sa bojim toho vysledku a ty sa v piatok chceš testnut, keby nahodou neprišla ta potvora mrcha hej?
@vardzikova prve na prvy sup, druhe na prvy sup a tretie zatial nic. Presli zatial 3 cykly, stvrty prave ocakavam 🙂
@alyce Tak ty si potom happy woman 🙂 ked sa vam to tak rychlo vždy podarilo .. nemaš nato nieaky spravny postup aby som sa ho naučila🙂

@momamo tak nepamatam sa nato žeby som to už niekedy takto mala ja špinim v podstate až po mrche 😀 😀 😀 😀 😀 moja a mysliš žeby to mohlo byť?