icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

alyce
7. dec 2011

@momamo maly je v skolke a ja v posteli, dneska ma polozila choroba, hrdlo sopel a taaak

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova no to dosť slabá, skús si dať vínka keď je mrcha, mne sa tento cyklus akosi lenivo rozbiehla a keď som si večer dala cez noc sa poriadne rozbehla ale tak cyklus máš pekný, sú aj iné kvapky ktoré sú podobné a o moc lacnejšíe http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv... dajú sa kúpiť aj v lekárni, ale počkaj ešte či príde potvora

vardzikova
7. dec 2011

@delideli jaaaj tak ja ešte počkam chvyľku 😀 budem veeľmi trpezliva 😠 , takže tie kvapky by mi asi ani netrebalo 😎

delideli
7. dec 2011

@momamo : ja asi pockam do soboty, nedele..uvidim hlavne ako sa budem citit..a ty?uz si sa rozhodla?🙂

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 jasne jasne dam potom najnovšie spravy keby niečo

alyce
7. dec 2011

delideli @momamo vy dve ma nestvite. 14DPO testujte. duchovia tam uz musia byt.

vardzikova
7. dec 2011

@momamo dnes som 22 DC, tak robotku maš potom super 🙂 no tak som zvedava na tie // čiarky budem ich hipnotizovať aby tam boli 😀

delideli
7. dec 2011

@alyce : no ja prave pozeram,ze na fertility mi dokonca odporucaju testovat az 18DPO 😀 😀 , t.j. na buduci tyzden v stredu..to si asi robia srandu..som zvedava,kto tak dlho vydrzi 🙂) ja ma 14DPO v piatok, tak si to necham vazne prejst hlavou, ked to radi mamina 🙂)

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 tak dufam že nepride ale ak by náááhodou prišla tak sa nanu pripravím 😀 😀

momamo
7. dec 2011

@alyce mozno tehotenska choroba,,nadcha...???

momamo
7. dec 2011

@delideli ano ak nepride testujem v piatok rano, v piatok vecer, a v sobotu rano ... 😀 😀 😀 😀

simonkazga
7. dec 2011

@delideli máš úplnú pravdu. Myšlienkami som úplne niekde inde a mala by som mzdy kontrolovať, lebo ma šéf odstrelí. Ale kontroluj, keď sa ti hlava točí a závrate trápia (až také zlé to nie je, skôr si ich užívam, lebo mi dávajú nádej 😀 ). Podľa plánu som sa mala testovať až v piatok, to už budem mať nejak 28DC a tuším 12DPO. Ale nerisknem ešte jeden negatívny výsledok. Aj včera to bola len taká blbá náhoda. Po prvom planom poplachu (a následných hysterických záchvatoch) mi drahý zakázal mať doma tehu testy. Včera som upratovala v skrini a medzi pulóvrami som našla zabudnutý test. Neodolala som, ja sprostá. ☹ Neva, napäto čakám tvoje rozuzlenie, dúfam, že to budú krásne 2 čiaročky :D

vardzikova
7. dec 2011

@momamo keby to tak bolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alyce
7. dec 2011

@delideli no ja som si robila sice test az na 28 DC, ale moj cyklus trva v priemere 25 dni, ale stale som neverila, ze to bude, mala som strasne pocity na kramy a ciciek som sa nemohla ani dotknut. A bolo to tam, silne a jasne

momamo
7. dec 2011

@vardzikova si ich mozme hypnotizvoat navzajom aby sme ich mal vsetkyy co sme tuuu 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo no asi tazko tehotenska, moji chlapi boli cely minuly tyzden s tymto doma a teraz mi to len odovzdali 🙂

momamo
7. dec 2011

Kocky a este otazocka myslite ze to rano co ma naplo mohlo by byt tehu??Neni to skoro na take priznaky...??? 😲

momamo
7. dec 2011

@alyce hmm ... 😒 tak ty to uz len doklepes ... Skore uzdravenie prajem ... Idem si ta dat do priatelov 😵

delideli
7. dec 2011

@simonkazga : dakujem aj ja dufam 🙂
tie zavrate vyzeraju slubne..🙂 ja tiez ciham co sa so mnou deje-nedeje a vravim si,ze co by som dala zatake jedno- 2 zvracania 🙂 🙂
minule som tiez takto nevydrzala a bola som sklamana,kratko nato dosla MS,takze som 2 dni stravila v depkach..preto som teraz opatrnejsia..
tak silne nervy v cakani a silno drzim palce 🙂

delideli
7. dec 2011

@alyce : juuj, dufam,ze nieco podobne tu coskoro budem moct napisat tiez 🙂)

vardzikova
7. dec 2011

@momamo no tak ideme nato 😀 , inak môj pravdepodobny hlien zmenil farbu už nieje biely ale taky trošku hnedši prečo?

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 moja a nevieš čo to môže znamenať ked už nemam biely hlien ale taky trošku hnedši 😖

delideli
7. dec 2011

@momamo : prve priznaky mam nastudovane paradne, brusim to uz treti mesiac 🙂 a vycitala som,ze vacsinou by sa mali objavit az po implantacii fazulky do maternic, co byva 6.-11.DPOe, ale niektore baby ich obcas pozorovali aj skor ..takze verdikt- mohlo to byt k tomu 🙂

momamo
7. dec 2011

@vardzikova hnedsi ..??? nhoooo podla mna 2 moznosti bud uhniezdovanie alebooooooo predvidana mrcha ..?? Nezvyknes pred mrchou trocha spinit a potom sa ti rozbehne..?? Lebo ja ano

delideli
7. dec 2011

@vardzikova : tak tak,to moze byt implantacne-uhniezdovacie spinenie 🙂 🙂 🙂

momamo
7. dec 2011

@delideli si poklad 😵 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo dakujem. ach, lepsie keby mi uz ta navsteva prisla, s takouto chorobou okolo seba by som sa bala byt tehotna. Aj lieky sa zatial bojim dat si, hoci to brucho uz citim poriadne. Aj vcera som si dala k veceri vinko presvedcena, ze to uz pride

momamo
7. dec 2011

@alyce a vytok mas aky ...???

alyce
7. dec 2011

@momamo biely husty a vela. uz aspon tyzden

momamo
7. dec 2011

@alyce hmmm zaujimave, lebo vela som tu uz citala o tom ze aj to je priznak tehu biely vytok ..🙂 ale ja ho nemam biely ale priesvitny ....