icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 jaaaaj no u mna mrcha zatial neprisla. uz sa neviem dockaaaaaaaaat toho stvrtka strasne si robim nadek i ked s to snazim potlacit

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 no moja podla mna,dnes nepride urcite. podla teplotky...ked som bola minule pred mrchou skusila som vnutri ci uz spinim a spinila som,takze som vedela,ze mrcha pride 😝

mattuliatko30
12. jún 2012

@drobcek11 a aký máš moja grafík....je to nádejné..ak máš ovu testy pozitívne 🙂

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 presne tak i ja skusam ci uz ide alebo nie a zatial nie🙂 jj dneska ma ani podbrusko neboli- zatial. vcera ma riadne a dnes nic.

soni1
12. jún 2012

@moni1007 @maggie37 baby som v robote, ale rano som sa pokusala odfotit test, aby som ho pridala, ale mi to robilo rozmazane fotky, vobec som to nevedela poriadne odfotit. Inak na vcerajsom teste, ktory som si robila poobede som nemala nic a dnes rano slaba ciarka, normalne viditelna.

palculienka2011
12. jún 2012

nazdis babyyyyyy....idem od dokiny, som 5tt+6, babo ma 2mm (je to obor 😀 😀 😀 ) a srdiecko uz bolo vidieeet, velmi sa tesim.
Drzim vam vsetkym palce na stvrtocnajsie testovanie, ale aj keby tam nic nebolo, nezufajte, lebo 10dpo je este dost skoro 😉

moni1007
12. jún 2012

@palculienka2011 ahoj. no pekne. rastiete do krasy 😀 prajem vela vela zdravicka ahlavne aby tehulkovanie bolo co najprijemnejsie 🙂

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 ja neviem mojka netusim co uvarim hm.asi neviem hm.musim nieco vymysliet ale nechce sa mi z nicim paprat porad nieco lahke 🙂

zuzanka9999
12. jún 2012

@palculienka2011 gratulujeeeeeeeeem a drzim palceky nech pekne rastiete i nadalej 😀

su_san
12. jún 2012

@palculienka2011 ahoj, gratulujem, vidíš, písala som ti minule, že srdiečko už bude vidno, mne videl v 5+1tt...ako sa inak cítiš???????? 🙂

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no ja dnes tu cesnacku, to je raz dva...a k tomu neviem co je take jednoduche a rychle 🙂

moni1007
12. jún 2012

@su_san ahoj moja. ako sa mas? ako fazulka? dufam,ze je vsetko v poriadku 🙂

su_san
12. jún 2012

ahojte všetky moje drahé kočenky 🙂 🙂 🙂
včera u dokiho bolo všetko ok, sme 7+2tt...ďalšia poradňa až 3.7....ak bude všetko ok, tak dostaneme tehu knižku...dnes mi je zázračne dobre, zvládla som zubára, ale inak mi je celé dni na grc, hlava ma bolí, len ležím, ešteže som na PN, lebo by som to v robote nemala ani najmenšiu šancu zvládnuť...ako sa mi máte všetky??? @mistisa @zuzanka9999 @moni1007 @mattuliatko30 @azzura ??????????

su_san
12. jún 2012

@moni1007 držím pästíky k testovaniu...ako grafík???ovu bola, to som videla tvoj pekný testík...ako sa cítiš???

palculienka2011
12. jún 2012

@su_san ja viem ze si mi to hovorilaaaaaaa, ale ja som radsej nedufala a bola milo prekvapena. 🙂 no ale nebolo to bez dramy. lebo dokina mi ukazovala fazuliatko, tak kukam, ze mhm, ano vidim a hovorim dokine, ze srdiecko teda este neni a ona ze jak ze nieeeeeee, ved tu jeeeeeee...a ja sliepnam do monitoru ako diva a az potom som ho uvidela 😀 😀 😀 😀 neviem, co som cakala, ale hento idipidi ledva sa mihotajuce som ozaj za srdenko nepovazovala 😀 😀 😀 😀

moni1007
12. jún 2012

@su_san no moja,tak som rada,ze je vsetko v poriadku. ta fazulka ta nejak trapi, co? ale hlavne ze ste zdrave 🙂 tu je moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 zatial celkom v poho,len aby to aj tak skoncilo 😀 😀 😀 ako sa citim? no vzdy po ovu sa najdu nejake tehu priznaky, nie??? 😀 😀 😀 ale inak, necitim nic zvlastne len krize strasne cele dne ma bolia a sem tam podbrusko. mala som mierny kremovy vytok,ale to je vse 😀

zuzanka9999
12. jún 2012

@su_san ahoooooj tak gratulujeeeeeeeem maminka, teraz je nejake plodne odbobie. super len tak dalej pekne tehulkovanie a uzivaj si to. no styri kocky ideme testovat vo stvrtok ja s @moni1007 , @mistisa a @drobcek11. prve tri sme 8 DPO a drobcek11 je 12 DPO 😀

su_san
12. jún 2012

@palculienka2011 hej, bola to taká malé blikotajúca guľka, aj mňa šoklo, že bolo tak skoro vidno...ja som však bola vtedy narýchlo preto u dokiho, lebo som zase špinila a tak som si poležala týždeň v nemocnici...momentálne sme ok, včera malinké vyzeralo ako taká podlhovastá fazuľka a tak sa hojdala 😀 😀 😀 ...ako sa cítiš??? mne je hrozne, ale dnes zatiaľ ok, zháňam si jedne homeopatiká čo mi doporučil doki na nevoľnosti, tak sa malinké umúdrilo 🙂

su_san
12. jún 2012

@moni1007 no zatiaľ si pekne hore, tak vydrž...mne nebolo nič, nemala som žiadne mrcha bolesti, čo u mňa bolo obvyklé a ani pažravosť na sladké nebola...a bolo mi pár dní strašne blbo od žalúdka, najprv len nalačno, potom už stále, nechápala som čo sa deje, vkuse na grc, ale ja som si myslela, že som to už dostala, lebo som špinila a napriek tomu som testovala...ani nechápem prečo, ale mala som taký divný pocit 😎
budem na teba myslieť 😀

mistisa
12. jún 2012

@mattuliatko30 da da posielam 🙂

palculienka2011
12. jún 2012

@su_san ja som celkom ok. Co ma trapi, tak to su desne nafuknute bolestive prsia, bez podprdy je to ciste utrpenie. Od vcera mam trocha zaludok ako na vode, rano mi je zle, mozem len bebe keksy, ale potom sa to celkom upravi, ale v priebehu dna ma hockedy premkne taky divny pocit, ako keby som mala tycku kazdu chvilu hodit 😀 😀 ja sa modliiim, nech ma nevolnosti obidu, lebo grcanie znasam velmi velmi zle.

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 len si pekne oddychni moja 🙂 no mna dnes hrozne zas boli podbrusko a som ako balon nafuknuta a picha ma na levej strane hm. uvidime no ale neviem asi nic ☹

su_san
12. jún 2012

@zuzanka9999 aj na teba budem myslieť, isto sa čoskoro podarí, veď už raz to vyšlo, i keď 😖 ...
tiež si PN??? a s čím si PN??? máš vychádzky??? ja od 10 do 12 a od 16 do 18 hod, ale celé dni len ležím...akurát dne som bola u zubára, lebo mi nebolo zle, tak som to riskla, lebo inak by som ho asi ogrckala 😀

majka355
Odpoveď bola odstránená
palculienka2011
12. jún 2012

@mistisa pocuvaj, sak to je brutalny duch!!!!!!!!!!!!!! nemozes odfotit test z nedele a pod nim dnesny? na porovnanie? a hod to rovno do negativu pls, vdakaaaaa 😀 😀

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa joj moja vydrzime este do toho strvtka ked sme vydrzali doteraz tak uz uvidime co bude vo stvrtok.

mistisa
12. jún 2012

@su_san ajoj mojka 🙂 no tak super to je dobre ze ti lepsie 🙂 jej to je krasne drzkam paceky nech je vsetko okik 🙂 🙂 ja som na cakacke graf mam divny klesla som zas dnes tak neviem 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... takto mam grafik hm.predvcerom mi ukazalo ducha poobede lebo som si pomylila testy namiesto ovu som urobila tehu a nakoniec tam vynikol slaby dusik hm.ale odvtedy nezosilnel hm.tak uvidime 🙂

zuzanka9999
12. jún 2012

@su_san vies co furt som chodila cikat z klimy v robote tak ma doktorka dala na PN- ku a ak mi pride mrcha tak mam zacat brat antibiotika, tak teraz cakame bo mala by som ju dostat ajtra alebo pozajtra. ale som dneska 8 DPO tak uvidime bo sme s mm boli na spravnom mieste v spravny cas.

zuzanka9999
12. jún 2012

@su_san vychadzky mam od 10:00 - 12:00 a od 15:00 - 17:00

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 tak tak presne tak 🙂 🙂 a co porabkas? 🙂