Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no moja,nieze by som ti priala aby si bola chora,ale dobre ze si PN. som rada,aspon si oddychnes a si v dolezitom obdobi pre uhniezdenie mimi, tak aspon nebudes mat stresy. no mna stale viac a viac tie krize bolia a podbrusko len minimalne. prsia uz nic a este ma stale tak vlhko dole 😅 😅 😅 a to je divne z coho by si mala na prsiach svalovicu 😀 😀 😀 😕
Ahojte, mám dotaz- ak sa vám podarilo dostať sa z hnusného PCOS a mali ste ovulku aj ms, trvalo to tak už stále, naštartovali sa vám vaječníky?
ďakujem... 🙂
@moni1007 jj dakujem, aj ja som rada ze si oddychnem. este to musim zavolat sefovi a to sa mi fakt ze nechce. no som zvedava na tvoj vysledok ja rozmyslam ze si pojdem kupit mamatest bo ten tehu test co mam doma, moc mu neverim, bo nepoznam tu znamcku- woman secret. ja neviem z coho ale aj ked bezim po schodoch tam ma zabolia a pred mrchou mna nikdy nezvyknu prsia boliet. vies co nechcem si radsej nic nahovarat, uz len dva dni a testujeme. a ked tam nebudu ciarky, tak sa budem modlit aby mi mrcha prisla.
@zuzanka9999 no to ti verim, ze sa ti nechce mu volat 😝 nadseny urcite nebude 😝 no ja spravim s tym, co mam doma, co som kupila od lauritky. a uvidim. ja zas ked sa prudsie pohnem, tak taky tlak pocitim v podbrusku... no ja ziadnym prejavom neprikladam ziaden vyznam,lebo som zistila ze moje po ovulacne priznaky sa zakazdym podobaju na tehu priznaky 😀 😀 😀 ja si len na test pockam...
@mattuliatko30 ahojkaj dal my duphaston aby som nemala tak casto menzes lebo ze to nieje dobre ked chcem otehotniet 😒 tak ze by my mal upravit cyklus nevedela my povedat preco tak skoro ale vravela ze to moze byt hormonmy 😖 tak uvidime dalej ci sa uz nieco zadari 🙂 a ty si ako na tom zo snazenim? kolko sa uz snazite?
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Dnes som 31 DC, ráno som si robila test a vyšla mi veľmi slabá druhá čiarka, ale je viditeľná. Lenže som si ráno zmerala aj bazálnu teplotu a bola 36,3. No predtým som si ju nikdy nemerala. Môžem to brať tak, že je nízka a že mi mrcha príde? Alebo si musím merať celý cyklus? Jedna teplota zaváži či nie?
@moni1007 uz som mu volala v celku ostal v pohode, jj ved prave nechcem ani nejako brat tie priznaky vazne, bo i vtedy sme sa tesili a dopadlo to zle. dneska zbehnem do lekarne a kupim si nove testy na stvrtok, mysim ze mamatest by am ukazal ak by sme boli tehu. mojkaaaaaaaaaa uz len dva dni 😀
@zuzanka9999 😀 😀 😀 no veru uz len dva dni a pridava sa k nam aj @drobcek11. to bude // 😀 😀 😀
Práve som zistila uzitocnu vec- tie, ktore uzivate aj duphaston aj agnucaston naraz, neuzivajte to naraz. Navzajom sa ovplyvnuju a agnucaston potom neprejavi ucinok. Az teraz som teda pochopila, preco ked som 2 mesiace brala D+A som ovulku nemala..minuly cyklus som vyhodila D a brala len A. Prisla ovulka aj ms 2tydne po ovulke..
@moni1007 12DC je este skoro na tehu test, ved teraz by mozno mohla mat ovulaciu.

@drobcek11 no tak testuj s nami vo stvrtok 😀 😀 😀 a kolko si DPO?