Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san juuuj tak ja napr vobec nepijem kavu, ani som nikdy nepila, ale mam strasne nizky tlak, takze ja si kofoly doprajem, co mi hrdlo raci 😀 😀 😀 a na vegaburger by ma nedonutili ani keby co, ja sa vseobecne moc nekamosim s ovocim a zeleninou, ale viem, ze musim, tak si aspon kazdy den naordinujem jablko. hroza so mnou, zato pizzu, mekaac a pod, na to by ma bolo 😀 v lidli ma byt zlacneny vyprazany camembert mimochodom 😀 😀 😀 laallalalalaaa ja niiic
@mattuliatko30 no asi to tak urobim hm. skovam testy a kaslem na to 🙂 uvidime co 🙂 duuufam ze bude silnejsi 🙂 nechame sa prekvapit 🙂
@mattuliatko30 nemám foto, doki povedal, že na foto by veľa vidno nebolo, robil už ultrazvuk cez bruško, tak už to nebolo také jasné ako UZV zo spodku, vidno bolo takú hojdajúcu sa fazuľku 😀 a že nabudúce bude lepšie vidno tak mi dá foto 🙂
@mistisa no uvidime dneska mi klesla tepltoka o nieco. no nechame sa prekvapit bolo by uzasne ak by sme mali spolu vsteky naraz deti, na materskej by sme sa chodili navstevovat. 😀
@zuzanka9999 nooo mozno uhniezdujes mojka 🙂 ani som nevidela grafik nestiham to tu docitavat ved pisete ako Ďatle 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 hihihi...tak ja kávu tiež nepijem, tlak mám stále nízky tak do 110/70 max...ale mi to nikdy nerobilo problémy...teraz som síce ocapená a motá sa mi hlava, ale to s tlakom nemá nič spoločné...a vegaburger je mňam, ja neznášam také tie mäsá čo pchajú do hamburgerov...a toto bola len relatívne zdravá pochúťka až na tie 4 hranolky vo vnútri 😀 ...inak ja nemám rada zase ovocie...ale snažím sa zeleninku, mne teraz ide paradajka, každý deň ju musím mať 😀
@su_san ja sa tesim na melooon a este ked niekde maju bezkostkove hrozno, inac ee, no vyberava som, viem 😀 😀 😀
@zuzanka9999 nooo stale krasne 🙂 u mna teda ja sa ti nerovnam hm 😒 😒 joj som zvedava veru 🙂 🙂
@moni1007 ocuvaj, hlavicka makovicka, filozoficku otazku mam 😀 dnes mi tak napadlo, kedy sa babatku zacne napustat bazenik (maternica) vodou? proste mi to nikdy nenapadlo, kedy a ako sa to udeje, ze zrazu plava a ty mi urcite das odpoved 😉
@mistisa ale neboj sa . inak ak ti mam pravdu povedat dneska si dem nakupit testy aj tehu aj ovu a dost sa bojim ze ma to bude zajtra rano lakat si spravit, ale radsej chcem vydrzat do stvrtka, stvrtok testujem ookolo siestej rano.
@palculienka2011 😕 😕 😕 😕 😕 😕 no prave na toto neviem odpovedat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale urcite sa to udeje pocas tehu 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzanka9999 no ja asi o 6,00 lebo vtedy aj meram a ked zmeram,tak uz vzdy bezim aj na wc 😀 dufam,ze tu stihnem dat foto ak tam budu //, lebo idem do tej nemocky 🙂
@zuzanka9999 moja ovu testy si nekupuj...to bude znamenie pre mrchu ze ma prist ze chces dalsiu ovu 😀
@moni1007 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som sa aj chcela spytat dokiny, ale som sa hanbila 😀 😀 😀 😀 😀 no tak ale chapes, ze to je logicka otazka, nie? idem to skusit niekde vynurat 😀
@moni1007 no aj ja meriavam o siestej tak aspon ti dam spravicku ako som dopadla 🙂

@mistisa moja uvidíš....mrcha ešte nemá prísť...takže ju už ani nečakaj 😉 😉 😉 a testni cez víkend...to už bude rozdiel