Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no ved to ze ked to mas doma to laka a urobim a neurobim a nakoniec urobis chichichi 🙂 asi to urobim ako @moni1007 povedala ze nech mi mm zabavi 😀 😀 aspon v niecom ju budem pocuvat chachacha 😀 😀 😀 😀
@mistisa inak som citala ze tehu test moze byt vynimocne ovplyvneny aj ked sa robi niekedy v obdobi ovulky ale neviem co je na tom prvdy. a na tom negative nevidim vobec nic. mrzi ma to. nechcela som byt taka hnusna a dufam,ze si sa na mna nenahnevala 🙂
a aspon v niecom ma pocuvnes 🙂
@moni1007 no dozvedela som sa akurat, ze uz 8tt je tam plodova voda, ale ako sa tak dostane, to neviem. Pre mna je toto uplna zahada 😀 😀
@mistisa No neviem, ale ja tam tú druhú čiarku vidím stále aj ked je slabulinká 😀
@penelope111 no aj je len na fotke je to zle vidiet hm.neda sa mi to odfotit dobre ☹ nechapem hm. ked sa mi to podari lepsie odfotit dam lepsiu foto 🙂 no len ma stve ze nezosilnel ☹
čaute kočky 🙂 kedy to testujete? len sem-tam tu nakuknem a zdá sa mi, že dosť sa vás na to chystá, však? 🙂 budem silno držať palce 😉
@penelope111 no dufam hm.aj sa mi troska mozno podarilo odfotit to lepsie ale neviem hm.no nic uvidime stvrtok 🙂 🙂 a co porabkas ? 🙂

@mistisa
@moni1007 kockyyyyyyy musite dat info bo ak ja nebudem mat nic na teste tak aspon vy musite mat, jasne? 😎