icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 ale neviem sa dokopat na tie palacinky a bruzdam po nete a hladam co to moze byt ked ma tak picha v brusku hlavne teda na pravej strane. 🙂 🙂 dufam ze nie zapal alebo nieco hm.

moni1007
12. jún 2012

@mistisa neboj. urcite nie...mozno sa baby uhniezduje 🙂 ja sa snazim nevsimat si tieto bolesti aby som si nenamysla a neriesim to. a uz vobec to nehladam na nete, lebo nakoniec ti to najde nejaku smrtelnu chorobu 😀 😀 uz mam s tym skusenosti. mne uz dost silno podbrusko rozbolelo 😒

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no a len tak bruzdam 😀 ja sa tiez snazim ale sem tam ma tak pichne ze sa to neda nevsimnut hm. no este aj teplotka klesla som 8 DPO ak bola pondelok ak utorok tak 7 DPO tak by to odpovedalo 🙂 🙂 a ty nemas nejake pichnutia? ved si ako ja s DPO hm? 🙂 🙂 🙂 ked zajtra tepltoka vybehne tak to bolo uhniezdovanie a hotovo chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja si to privolam 😀

moni1007
12. jún 2012

@mistisa ale ak len teraz uhniezdujes, tak testy su falosne, lebo az po uhniezdovani by sa mali na teste zobrazit //...no moja, som zvedava ako to bude u teba, ze ked budes tehu, ze v kolkom tyzdni budes, ci to bude s tymi testami pasovat 🙂 no mna pichne sem tam,ale nie je to nejak hrozne, v pohode sa to da vydrzat 🙂 a to bodanie az do nohy ti uz preslo?

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa
@moni1007 lasky moje uz som spat. bola som kupit pizzu a k tomu si davam iba pohar ruzoveho vinka. asi to neuskodi, moja mama vravela ze oni na dedine popijali sem tam- jasne nie ze sa opili ale dala si vinko a to bola so mnou v stvrtom mesiaci ked sa dozvedela ze ma caka a aha som tu zdrava 🙂 teraz som si to precitala a sa normal utesujem🙂

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no to ano to uz nemam mam mrchovske bolesti a to pichanie ale vies co je haluz? ten test z nedele ked dam proti svetlu neni nic vidiet.ten test dnes co som robila je sice taky isty ako nedelny ale proti svetlu pekne ducha vidim ani nehladam.hm no nevadi uvidime kaslem to 🙂 🙂 no to je pravda no som ja zvedava opat sa zo mna stava zahada chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 no moja,.ja som v nedelu tiez vypila asi 2 deci vinka a svagrina co je tehu a v auguste ma termin si tiez ibcas vinko da, aj v nedelu mala 🙂 a ruzove je slabsie 🙂 a inak, vitaj spat 😀

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 vybavene vsetko? no ved ano aj kamaratka sem tam dala poharcok vinka a mala sa taka zdrava narodila len na preventivky s nou chodi.a ked cakala syna nedala si nic a s malym ma doteraz problemy hm.je to sranda 🙂 🙂

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no ved vravim,ze ty musis byt ina. nemozes byt normalna ako my ostatne 😀 😀 😀 😀 😀 no tie mchovske bolesti mam cele poobedie 😒 a tie pery ma z tej horucky tak bolia 😠

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 chachacha ved cela ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a coze mas horucku? 😒

moni1007
12. jún 2012

@mistisa neviem veru. mam uz 3 den... a to sme nikde neboli len na tej jednej navsteve boli a oni su cistotni, takze nechapem. ja som dost citliva, ja som kedysi stale mala kuty, alebo herpesy 😠 ale uz nemavam,tak neviem preco sa mi vyhodila 😕

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa
@moni1007 ano no podla mna vinko neublizi ublizilo by skor tvrde a my tvrde nemame radi, ale dufam ze budem vediet na com som nakolko v sobotu ideme na tu svadbu. 😒 moni dakujem za utesenie aspon nebudem mat vycitky a co inak porabate?kocky mna vobec podbrusko cely den neboli, nie je to divne? vcera ma bolelo ako na mrchu a dnes vobec nic.

moni1007
12. jún 2012

@mistisa @zuzanka9999 ak sa vam chce, tak kuknite...vravim,ze u mna sa vzdy najde nieco co by mohlo znamenat tehu 😀 😀 😀

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 no moja, mozno uz je uhniezdene...a nemusi vzdy boliet...neboj, mna bolelo aj minuly mesiac a nic to neznamenalo, takze si tym nelam hlavu... sa uz tesis na svadbu, nie? ja by som sla 😀

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no ja nastastie hentake veci vobec musim si zaklopat ťuk ťuk ťuk 🙂 co ak sa nam chce mame kuknut? 🙂 som ostala nejaka zabrzdena chachacha 😀 😀 ja aj sestra ked ma herpes po nej pijem a nic 🙂

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 nie podla mne nie nemusi kazda citit uhniezdenie 🙂 akurat som bruzdala po nete a su tam baby co ani nevedeli len troska krvacali ale bolesti ziadne 🙂 takze nestresuj sa. 🙂 jooooj aj ja by som isla i ked teraz za posledny rok som mala svoju svadbu potom sa vydavala sesternica v ten isty den aj kamaratka a teraz sme pred 3 mesiacmi boli na kamaratovej 🙂

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 co mame micka kuknut?

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa no mne sa an nechce lebo tento rok su same svadby, ved aj my s mm sme svoji iba dva mesiaciky, ale spolu sme uz 6 rokov 🙂

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 @mistisa som ja ale truba zabudla som dat odkaz http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=1513 😀

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 jeeej tak cerstve 🙂 no my sme s mojim mm 8 rokov a brali sme sa minuly rok 🙂 v juni sme sa brali a v juli minuly rok sme mali 7 rokov.a ze 7 rokov je kritickych 😀 no a uz mame uspesny rok za nami 4.6 sme mali 🙂 😀 😀 😀 😀

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 chachacha exotka 😀 si ty cislo dievka moja 😀

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 noooooo milacku tak moze to vlude tak byt, ze si tehu a tvoje telicko to vie ovela skor nez si spravis testik. moja sesterka ked otehotnela ma teraz napadlo mala tiez herpes a sa rozculovala ze vyzera ako deil lebo isli na dovolenku a bola s malym v siestom tyzdni. len oni z nedufali ze sa im podari bo o maleho ktory ma dnes uz 7 rokov sa snazili tri roky a o druhe mimco chudaci sa snazia uz 5 rokov. je to smutne, ze ti co si zasluzia mat rodinu im to nejde a ti co nechcu maju ani nevedia ako.

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no mojka to je zaujmave hm.tak si radsej nedavaj ale ziadne masticky oki? 🙂 🙂 joj prajem ti to moja moc moc 🙂 som ja zvedava baby uz pozajtra 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzanka9999

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa jeeeeeeeeeej nasi kamosi mali 4.6.2011 a teraz maju uz dvojmesacnu dcerku🙂))))))))))

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 jej pekne 🙂 no my budeme mat hadam uz buduci rok drobca na nase vyrocie druhe 😀 😀 😀

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 @mistisa no ja na vsetko reagujem strasne citlivo, a herpes som veru uz dlho nemala,ani nepatam kedy naposledy, si davam uz na to poriadny pozor 😒 aj napriklad mam stale akne, ale teraz sa mi uz zdalo,ze sa mi to lepsie a uz som zas strasne vysypana 😒 no ja nikdy na herpes nic nepouzivam,lebo mi nic nepomaha a lepsie sa mi to zhoji takto pomalicky 🙂 no veru som aj ja zvedava co nam testy ukazu 😀
no veru je to nespravodlive, niekto si to vobec nevazi a dietatko hadze do kontajnera a pritom je tak strasne vela rodin co by sa on postaralo 😔

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa neboj sa urcite sa podari. 🙂 ak nie normalnou cestou tak aspon cez IUI.my to mame tiez v plane na jesen.

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 no moze to byt vklude suvis i s tym, to by bolo super ak by to bolo prave preto. kocky zajtra si budeme uz vypisovat ze uz len jednu no a vieme na com sme.
@mistisa myslite ze nam to na 10 DPO ukaze?????

mistisa
12. jún 2012

@moni1007
@zuzanka9999 tak tak baby veru je to smutne a dost smutne . hm . presne tak ked to nevide teraz IUI to isti 🙂 sice som to pisala uz minuly mesiac a nic z toho IUI nebolo ale dufam ze treraz uz bude 🙂 🙂 idem vysmazat palacinky uz ich mam zamiesene ale kludne piste ja budem odbehovat 😀 😀 mm lubi zhorene tak to vyuzijem chachaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 no dufam ze aspon ducha ano 🙂 budeme sa modlit micky moje 😀