Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa jj mojka neboj sa nas to tiez bude cakat ak to nevyjde. len tak som sa na to namotala ze by som mohla byt tehu bo konecne sme sexovali vtedy ked sme mali ze sa bojim ze budem strasne plakat, ked to nevyjde. ☹ mojmu mm to vadi ze som na to tak namotana.
@moni1007 nebooooooj neposkodi nic, nesmies ani nad tym premyslat, dobre mojka?
@mistisa no modlit sa mozeme a budeme, ale cim viac sa blizi ten stvrtok tym zacinam mat vacsie pochyby a strach zo sklamania
@moni1007 no ale tam bolo ze povacsine tym co nemavaju herpesy nie? no ale neboj nic hlavne si nerob nervy jasan ? no mne asi tiez prihori chachacha 😀 mm mi vzdy nadava ze neurobim prihorenejsie tak dnes mu to splnim chachacha 😀 😀
@zuzanka9999 no ved ano neboj nic ja uz som si tiez tolko krat poplakala naposledy minuly tyzden na mna dosa nejaka depka ale uz je dobre je dobre ked sa vyplaces dostanes to zo seba von a nastupujes s novymi nervami na nove snazilkovanie 🙂 😉 😉 😉 dobre bude neboj podari sa nam to vsetkym coskoro 🙂
@zuzanka9999 moja,ked to nevyjde, tak sa podrzime a ideme dalej. nebudeme plakat 😠 pojdeme s usmevom do dalsieho kola, 🙂 no budem sa snazit na to nemysliet, ved vsak ani neni iste ci to s tehu suvisi 🙂
@zuzanka9999 @mistisa 😀 joj, baby vy ste riadne potvory 😀 😀 😀 dohoda je dohoda a vy ste ju porusili. aka bude pokuta, nebudete cakat jedno baby, ale dve 😀 😀 😀 😀
a zuzanka, coze si cakala takto skoro a este poobede? snad si si nemyslela, ze ti ciarky oci oslepia, ci? 😀 😀 😀 😀
@moni1007 moni ved sama neviem a pritom mi bol vysledok od zaciatku jasny 😀 😀 😀 😀 slubujeeeeeeeem ze do stvrtka uz neurobim test, aj tak mi ostal iba jeden 😕
@zuzanka9999 no som zvedava,ci vydrzis 😀 😀 😀 😀 to len @mistisa je vynimocna, ona musi mat // stale 😀
@zuzanka9999
@moni1007 no baby myslim ze ste to iste co ja 😀 chachacha 😀 a zuzi uz uschol test? no ja som vynimocna na ovu teste tri ciarky a na tehu stale ducha chachacha 😀 a furt som enni tehotna ☹ no baby sranda veru s nami je to tazko no co uz 🙂 🙂
@zuzanka9999 moja,ale asi by si ich mala vyhodit,aby ta to zbytocne nedeptalo, aj ked chapem,ze ich vyhodit nemozes ☹ my to je tak luto,ze ti to vtedy nevyslo 😔
@moni1007 ja som praveze aj s tym uz davno zmierena, ale furt som nenasla odvahu na to ich vyhodit, skusim dneska bo zajtra idu smetiari u nas, ale musim to spravit pretoze si to kazdy mesiac pozeram, ze aky to bol super pocit. juuuuj kocky zmenme temu bo nechcem sa deptat. dneska ak ich vyhodim hned vam napisem kocky.
@zuzanka9999 ok, vyhod... no moj dnes ked prisiel domov, tak sa ho pytam, ci ide aj zajtra. s tym ze uz som mal pripravenu rec na to, ze mi povie ano...ale on spustil,ze nie, ze nejde...ze mu rodicia vraveli aby prisiel,ale ze on im povedal,ze si chce tiez oddychnut 😕 😕 😕
@mistisa
@moni1007 jasne 😀 chacha 🙂 no pekne neni mozne ze by to tak bolo? hm no pekne asi sa ti chce povenovat 🙂 🙂
@zuzanka9999 neboj nic mojka vo stvrtok bude uvidis 🙂 no mozno by bolo fakt dobre nabrat odvahu a vyhodit ich moja.viem je to tazke ale zbytocne ta to depta hm? 😒 a menim temu palacinky hotove aj tvaroh dochuteny 😀 😀 aka som ja sikulaaaa 😀
ahojte ja sa snazim otehotniet uz 4 roky a poviem vam radcej na to nemislyte ja som zmenila aj kvoly tomu dvoch doktorou a moj partner je vol lebo nechce ist na spermatak to u nas viaze a mna to uz docela ubija asi mam pocit ze sa znazim len ja sama moja rada nemislite na to ja som to uz zdala
@anka52 ahoj no to ma mrzi hm. no my sme si 4 roky nedavali pozor a 4 roky ideme na pevno s doktormi. u nas nastastie mm isiel hned ako to doktor povedal ze to treba urobit aby bola istota ze mm je zdravy 🙂 tak uvidime co bude.no asi to je ako pise @moni1007 ze sa na to asi neciti este hm.inak to nevidim ani ja.no budem drzat palceky nech sa podari a nech ho na to vysetrenie dostanes 🙂

@zuzanka9999 @mistisa nemusi nam to uz ukazat, ale dufam,ze ano 🙂 joj, bolo by to super,keby to bolo kvoli mimi, len aby ho neposkodilo, to teraz citam,ze to moze babatku ublizit 😒