icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anka52
12. jún 2012

on by bol ale on sam ma rozum ako dieta aky to je potom zivot ked nebude tom stahu babo

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no uvidim mozno testnem chachacha 😀 ale nie nie zajtra nie vo stvrtok az 🙂 zajtra len teplotku zmeram a budem sa potichucku modlit aby konecne stupla a ostala hore lebo u mna sa nejak nechce na ten vrchol vysphat hnusoba jedna 😠 😠 😠 😠

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no aspon budes vidiet aj vacsi rozdiel medzi testami. ked den za dnom testujes, tak to potom neni nejak extra poznat 🙂 neboj mojka, stupnes, urcite 🙂

mistisa
12. jún 2012

@anka52 ved ano je to o nicom.ale to si musite vydiskutovat medzi sebou.moj mm mal zo zaciatku tiez take chvilky ze som mala pocit ze on nechce ale potom sme si sadli narovinu som mu povedala ze bud chce alebo nie ak nie este to nechame tak.chvilku sme aj nechali a potom sam prisiel ci nejdeme na to znova 🙂 a uz sme zacali aj po doktoroch behat a teraz je viac sklamany ako ja ked mu poviem ze mam mrchu a neni som tehu.viac ho to zoberie ako mna.je to tazko treba sa o tom hlavne porozpravat lebo ty si v nervoch on za tym nejde ty sa nervacis uz len tym ze sa nedari ale mas nervy aj z hentoho a neni to nic prijemne . kazdopadne budem drzat palce nech to dobre dopadne vsetko 🙂

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no ved to ze to je zbytocne urobim az stvrtok 😀 😀 😀 no dufam uz ved uz aj zo strachom meram rano lebo viem ze zas bude maximalne 36,5 😠 😠 😠 😠 😠 😠

moni1007
12. jún 2012

@anka52 no tak neviem kolko mate rokov, ale tak mozno zmeni nazor behom roka, dvoch. mozno netreba nanho tlacit. skor mu len naznacovat, ze po dietatku tuzis... a tiez s nim zhodnotit, ci mate vhodne podmienky pre dieta, ked mu ukazes ze babo moze kludne prist, ze mate na to podmienky, mozno nazor zmeni 🙂

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no veru moja, nechame to az na stvrtok...idete v lete niekam na dovcu? pytala som sa ta to uz? 🙂

anka52
12. jún 2012

dakujem vam mozem si svami pisat som inak erika tesi ma ved ja mi na plno tak isto a nic

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 tak tak 🙂 viesco tusim nie ale nejdeme nikam ked tak iba na nasu chalupku 🙂 ideme tu obyvacku robit takze tam pojde vela peniazkov a uz na dovolenku neostane 😠 😠 mozno by som aj ostala tehula pri mori ked som po laparke ale nevide to tento rok veru hm.nevadi na chalupe splodime akoby sme boli pri mori 😀 chichi a vy ste ako na tom? ja som sa pytala uz? idete niekam? 🙂

mistisa
12. jún 2012

@anka52 jasne ahoj ja som Michala 😀 😀 kludne sa pridaj 🙂 🙂 tak sa aj teba spytam ci idete niekam na dovolenku 😀 uz ked mame taku temu teraz nech zapadnes hned 😀

anka52
12. jún 2012

ja nie ja stale pracujem aj priatel na stechach tak neny cas

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no my tiez nejdeme, jedine nejake vylety po SR pripadne nejaky predlzeny vikendik 🙂 ale more sa konat nebude, aj ked rada by som s mm zasla aj k moru, este sme spolu neboli. spolu sme boli iba dvakrat v podhajskej po tyzdni 🙂 jasne, ked chcete zariadit, neda sa aj to aj to 🙂

moni1007
12. jún 2012

@anka52 ja som Monika, s manzelom sa snazime o babo od septembra, tiez najskor nebol uplne presvedceny ze je spravny cas pre babo, ale nakoniec podlahol. videl,ze ja po nom tuzim a tiez s rastucim poctom deticiek v nasom okoli rastla aj jeho tuzba po baby 🙂

anka52
12. jún 2012

baby viete poradit ake vam robily vysetrenia

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 neboj nic pojdete 🙂 vide vam to my sme s mm 8 rokov a prvy krat sme boli spolu pri mori pred dvomi rokmi a to bolo aj posledny zatial 😠 😠 ved ano prerobime a potom pojdeme uz aj z dietatkom k moru 😀 😀 😀 ale tak po slovensku vybehnete teda hej? my tiez pojdeme iba 20 km od trencina 😀 to je taka dovolenka chachacha narobim sa tam ako srob a budem vybavena chachacha 😀

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no ved my sme s mojim uz 8 rokov a 3 mesiace a pri mori sme spolu neboli,ale aj v podhajskej bolo skvele, 😀 ale mna bavia vylety, turistika, takze mne to az tak neprekaza 😀

anka52
12. jún 2012

a stim ja mam problem jaho tam nedostanem na rovinu mi povedal ze tam nepojde mozem ja chodit aj po desiatych doktoroch ja uz neviem ako nanho on len zasvojim si stoji nepojde a hotovo

moni1007
12. jún 2012

@anka52 no mne zatial ziadne okrem hormonalneho profilu. a na jeho zaklade mi zistili znizenu cinnost stitnej zlazy 😒

mistisa
12. jún 2012

@anka52 no mne robili obyc. sono a zistili mi polycysticke vajecniky ,zhrubnute steny vajecnikov a preto som nikdy neotehotnela lebo vajecniky neprepustili vajko .takze som nikdy neovulovala.31.3 ma operovali robili mi laparoskopiu napichavali vajecniky aby ich uvolnili osetrili a pozerali priechodnost vajickovod.mala som veeelmi tazko priechodne vajickovody. tak nastastie sa vsetko podarilo vajickovody spriechodnili a vajecniky osetrili a teraz som minuly tyzden prvy krat ovulovala tak som z toho stastna 🙂 🙂 inak nejak nic no brali krv a davali vselijake hormony zistovat robili sono a poslali ma diabetologiu ci nemam vysoku inzulinorezistenciu to tiez brani k otehotneniu a taktiez na stitnu zlazu to tiez musi byt v norme a inak co ja viem zatial si ani na nic ine nespominam myslim ze to je vsetko.hm.

moni1007
12. jún 2012

@anka52 tak mu skus kupit nejake vitaminky aspon. dobry je vraj Selezin ACE aj moj ho uziva, je dobry pre muzov 🙂

mistisa
12. jún 2012

@anka52 moj mm prvy krat tiez mal nejaky taky problem to je chlapske ego.a kde mate doktora ktory by mu to robil? ja som napriklad dohodla mojmu mm u mojho ze mi dal nadobku a povedal ze ked to do pol hodiny dokazeme doviest moze aj doma.tak sme zobrali nadobku a potom sme hned viezli vzorku . on mozno nechce preto ze mu je to trapne a blbe tam ist.ale ked mu povies takuto moznost mozno by to podstupil ked bude v klude doma hm? len si to zisti najskor u dokiho.🙂 skus za to nic nedas 🙂 😉 😉 😉 😉

anka52
12. jún 2012

jaj mne tiez zatial nic nerobil u svojej doktorke co som bola pre dit ta mi robila sono vytery a nic ine aj hormonale tabletky som uzivalaa nic a teraz uzivam femibion aj maku som skusala a kiselinu listovu a nic

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 my tiez uprednostnujeme taketo vylety more nam staci raz za 10 rokov 🙂 🙂 a si zober kolko ludi je takych ze musia byt kazdy rok pri mori.hm 🙂

moni1007
12. jún 2012

@anka52 no ja uzivam kyselinu listovu ktora uz zaroven obsahuje B vitaminy a este vitamin E a niekedy si dam celaskon...na zaciatku cyklu pijem zensky caj

anka52
12. jún 2012

to mam uz zistene da sa to doma ale on musi ist aj tak na urologiu uz som mu to vravela ze to neny ziadna veda

moni1007
12. jún 2012

@mistisa poznam viacerych takych. ale je velmi vela aj peknych miest na slovensku 🙂

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 presne tak 🙂 🙂 slovensko ma krasny kraj 😀 😀 najlepsi moj oddych bo v hoteli permon v podbanskom to sme dostali od kamaratov ako svadobny dar na 5 dni ale nieco uzasne 😀 nadherne prostredie vyhlad z izby na Kriváň nieco nekutocne nadherne 😀 wellne celych 5 dni zadarmo ranajky vecere bazeny masaze kupele vsetko perfekt hned by som si to zopakovala.len kd dovolenka v tatrach ta vide viac ako prri mori hm ☹

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa
@moni1007 noooo holky tai tie testy su pred domov v koši a moj mm kukal na mna ako puk ze to vyhadzujem. ale treba minulost hodit za hlavu a pozerat sa do buducnosti. kocky idem ja off rano si piseme zatial papaaaaaa

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no tak to muselo byt super, to mate dobrych kamaratov 😀 no veru, strasne draho to vychadza 😠

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 dobre si urobila. tak zajtra. pekny vecer 🙂