icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 nooo zatial mojka zatial 🙂 🙂 ved ano radsej sa aj ty drz pri zemi a radsej sa potom tes 🙂 🙂 ja neviem co budem jest hm 😠 😠 😠 😠

zuzanka9999
13. jún 2012

@moni1007 no to ti verim ze ked sa clovek namota a sa tesi ze ostane tehu a potom nic :( hej zboznujem chodit na nechty, ale niekedy sa mi tam nechce sediet.🙂 naprklad dneska sa minechce lebo sa bojim ze nestihnem si te saty odniest do dvanastej do ciastiarne a ta cistiaren je uplne inde v BA nez nechtarka🙂))))ň a v BA su zapchy neskutocne🙂
@mistisa a co dnes idete robit????? dve sme na PN a tretia tiez domka🙂

moni1007
13. jún 2012

@zuzanka9999 no moja, ja ked som bola u jednej na nechty, tak mi povedala, ze ta skrinka skodi tehotnym, ze treba brusko zakryvat... dalsie dve mi to nepovedali,tak neviem co je ne tom pravdy. skus sa jej spytat a preistotu si daj brusko zakryt 🙂
@mistisa no ja nemam ani sajn,co budem robit, asi sa budeme s mm nudit 😀 😀 😀

mistisa
13. jún 2012

@zuzanka9999 noooo neviem chichi asi oddychovat ale nieco porobim musim aj uvarit oprat ozehlit dojde mi neterka, synovcek tak sa budem venovat 🙂 a hned bude vecer 🙂 🙂 rozmyslam ze ked nevybehne zajtra teplotka ani nebudem testovat naco 😠 😠 😠 😠 😠 ☹

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no ved si poodychujte raz za cas to treba 🙂 my si semtam urobime taky den ze len lezime a aj ked jjeme riady dam len do kuchynae a na druhy den sa na mna vsetko z linky sype 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moni1007
13. jún 2012

@mistisa ale moja nepanikar, pekne testnes, ved som vam posielala ten odkaz na grafy, tam boli vsakovake tehu grafy, co by si povedala,ze tehu to nemoze byt 😠

zuzanka9999
13. jún 2012

@moni1007 co ja viem vies kolko veci hovoria ze skodi tehotnym ze aj farbenie vlasov atd, ja tomu moc neverim, jasne solarko a tak to ani ale ta skrinka je velmi slabunka a nedosvieti mi ani na brusko nakolko ma stol vysoky, nastastie. zlaticka bezkam z domu bo kym ta pridem to trva pol hodinu 😠 zatiaaaaaaaaal pisem o dvanastej. papa

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no to aj ja by som taky den chcela, ale rozmyslala som ci si nerozlozime gauc a ci si nedonesieme palony a alebo pod deku si lahneme a tiez cely prelezime 😀

mirinka1
13. jún 2012

@dadax84 ahoj, no test v nasej dedine samozrejme nemaju, tak musim pockat do zajtra, ked si ho kupim z mesta. takze vysledok budem vediet az v piatok rano. Dam ti vediet 🙂 si zlata, ze sa staras a zdielas so mnou moju neskutocnu zvedavost, co z toho bude 😉

blumenka
13. jún 2012

ahojte....my sa tiez s manzelom snazime od leta skoro uz a sa nam nedari... 😖 chcem sa opytat teraz som dostala poslednu MN ale ma prekvapilo ze som ju mala len jeden den a to tiez taka slaba a potom uz len trosku spinenia...a mam bolesti v krizoch a podbrusku ...mohlo by to nieco znamenat? skusila som si urobit test ale je negativny

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no dobre dobre 😀 😀 okiki 🙂 no veru to je najlepsi napad 🙂 my nemame rozkladaci gauc zatial ale ked bude tiez to tak budeme robit 🙂

nike8
13. jún 2012

Ahojte,my sa tiez snazime o babatko dva roky,no bohuzial sa nedarí.Dufam kazdy mesiac,ale nakoniec pride vzdy to sklamanie.Rada by som sa k vam pridala 😀

moni1007
13. jún 2012

@nike8 ahoj, vitam ta a prajem skore tehulkovanie.. my sa snazime od septembra, ale mrcha aj ku nam vzdy dorazi 😀

dadax84
13. jún 2012

@mirinka1 Hej som zvedava, dufam ze to neberies ako dotieravost. Vies ja sa tesim z kazdej baby co ma // ciarky, lebo ja sa na mojich testoch asi nikdy // ciarok nedozijem 😀

nike8
13. jún 2012

@moni1007 dakujem ,aj tebe napodobne 😉 .Kedy testujes????

moni1007
13. jún 2012

@nike8 testujem zajtra, budem 10 DPO, no neviem ci mi nieco zobrazi...a ty si teraz na tom ako? robis aj ovu testy alebo merias BT?

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no moja uz ma zacina zo zajtrajska nejak chytat panika a smutok ☹ nejak sa zacinam bat ☹

ivnik
13. jún 2012

@blumenka ahoj počkaj ešte 2 týždne ja som tiež tak mala a po 3 týždnoch meškania som si urobila test HCG začne produkovat až po uhniezdení plodu

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 neboj nic mojka urcite bude dobre 🙂 ja sa nebojim lebo viem ye tam nic nebude tak som uz s tym aspon zmierena 😒 😒 😠

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no ved ja tiez tusim,ze tam nic nebude a preto sa obavam,lebo ja chcem aby tam boli // 😠 😠 😠 jaaaj, nech uz to mame za sebou 😝

mistisa
13. jún 2012

@nike8 ahojky vitam ta medzi nami snazilkami 🙂 prajem ti moc aby sa zadarilo co najskor 🙂 my snazilkujeme uz skoro 4 roky a som na tom tak isto ako ty stale sklamanie ☹ ale verim ze coskoro sa budeme vsetky moc moc tesit z dvoch // na tehu testikoch 🙂 🙂

nike8
13. jún 2012

@moni1007kedysi som si pravidelne merala BT,aj som mala pekne grafy s ovulkou,ale otehotniet mi to nepomohlo,tak uz nemeriam.A minuly mesiac som si prvy krat robila ovu testy a aj vysiel pozitivny,ale mrcha prisla ☹ a to som brala aj Duphaston.Uz fakt neviem kde moze byt problem,ale nechavame tomu este volny priebeh,lebo buduci rok planujeme svadbu a potom to zacneme riesit.Aj priatel povedal ,ze pojde na spermiogram.

nike8
13. jún 2012

@mistisa dakujem ti,neboj sa za chvilu sa aj my budeme pysit titulom MAMINA 😀

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no moja u teba to vyzera ovela nadejnejsie ako u mna tak klud ano?nebojkaj nic ukludni sa tym ze ked aj teraz to nevide tak nabuduci mesiac uz isto 🙂 uvidis 🙂 pustite si nejaky filmek na odreagovanie a nemysli na to okik? u mna uz bola sestra ale bez malej ☹ ☹ bo ked isli z domu mala este spala tak ju nebudila ☹ 😠 😠 😠 no a vecer mi dojde synovcek ale asi neskor tak s nim asi tiez dnes nebudem ale rano hned ako vstanem letim za nimi 😀 😀

drobcek11
13. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj, nie nie dnes som neskusala pockam do konca tyzdna a co bude bude a co ty?

moni1007
13. jún 2012

@nike8 no ja meriam len 3krat a ovu testy som pouzila prvykrat. tak som zvedava ci nam to nejak dopomohlo 🙂 my sme to tiez este s dr neriesili 🙂

mistisa
13. jún 2012

@nike8 tak tak 🙂 tak ste teda neboli u dokiho este hej? ani ty si sa nejak nepytala ci ti nieco neporobi? nevysetri nejak? u mna bol problem polycysticke vajecniky zhrubnute steny a preto sa nepodarilo .vajecniky neprepustili vajko ☹ 31.3 ma operovali laparoskopiu mi robili a osetrovali vajecniky a spriechodnovali vajickovody mala som ich veeelmi nepriechodne.no a teraz minuly tyzden som prvy krat ovulovala tak uvidime zajtra idem tiez testovat ako @moni1007 tak snad sa zajtra budeme tesit 🙂 ale dnes to beriem tak ze nic nebude radsej sa prijemne prekvapim ako opacne 🙂 a teraz si kolky den cyklu? ci si nejak po ovulke?

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no moja ani by som nepovedala, mala si vytok s hnedastym, to vtedy mohlo byt uhniezdenie, mala si silnejsie bolesti ako ja a tiez omnoho viac kremoveho vytoku 🙂 a ja nic take 😒 ale uz bude ako bude co uz 🙂 no skoda ze nepriisla, si sa mohla pobavit. ja som volala kamoske, ci si mozme prist pozriet krstniatka zajtra,ale ze nema cas, tak neviem ☹ uz im aj zubky idu. 🙂

nike8
13. jún 2012

@mistisa ale bola som u dokiho,aj pretoze dva tyzdne pred mrchou,mavam tmavohnedy vytok a pobolieva ma aj podbrusko. Tak mi predpisala ten Dupfaston na upravu cyklu a je to aj proti potratu keby nahodou sa podarilo.Ale ani to mi nepomohlo a spinim stale.

iwi9
13. jún 2012

@mistisa no ten graf je zvlastny, ale to nemusi nic znamenat.... kedy budes testovat? my pokracujeme tak, ze teoreticky som asi kratko po ovu mozno 3-5 dni, takze koncom buduceho tyzdna testnem, ale kedze nemam naozaj sajnu kedy bola ovu, sexu nebolo nejako vela, lebo nebolo kde a kedy, tak netusim, ci sme mali sancu trafit sa.... ale nestresujem, tento mesiac to beriem lazo-plazo 🙂)