icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nike8
13. jún 2012

@moni1007 neboj sa niektore zeny nemaju na zaciatku ziadne priznaky a ten vytok mavam ja pravidelne a este som tehotna nebola.Zbytocne sa nestresuj,kup si ten najcitlivejsi test a testuj a aj keby bol negativny,tak sa nic nedeje ved 10Dpo ti este nemusi ukazat tehu. 🙂

iwi9
13. jún 2012

@fifitko25 no oddychnut som si ani neoddychla, ja po dovolenke na slovensku potrebujem este jednu aby som sa spamatala... stale musime niekam ist, s niekym sa stretnut, vsetci vyvolavaju, kedy prideme, takze cas na oddych naozaj nie je. ale aspon som prisla na ine myslienky 🙂 teraz sa dam dokopy a plna elanu a sily sup sup do snazilkovania 😀

moni1007
13. jún 2012

@nike8 no ved ja viem, vsetko co si napisala, si stale ja hovorim a aj babam to tu vypisujem, ale teraz v tejto chvili prisla na mna taka slabsia chvilka 😀

ivnik
13. jún 2012

@nike8 júj, dobre riešte svadbu ja som vysadila antikoncepciu po 15 rokoch v januári a myslela som, že budem ma t problém otehotnieť, pretože mám už aj 32 rokov, tak sme začali plánovať svadbu v marci na mesiac september, všetko už bolo zajednané termín atd, hovorili sme si že aj tak bábo príde až po svadbe a bum v apríli pozit. test // a na svadbe budem ako velrybka 😀 takže nemysliet na bábo ja som prestala myslieť sústredila som sa na prípravy svadby a pozitívne 😀 a budeme v januári traja 😎

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no ved ano ale nikde nie je napisane ze to vsetko musi byt mojka 🙂 no uvidime kazdopadne uz je to dane len my sa to dozvieme neskor ☹ hm.som kukala ten vcerajsi testik ako je tam toho ducha fajn vidiet hm. uvidime aspon sa mi zda ale vies ako to je ked chces vidis aj to co neni ☹ tak maju radosti teraz ked zubky idu co?

mistisa
13. jún 2012

@nike8 hm no zaujmave teda.ani ti nezistila preco stale spinis? ale to mala tusim aj sesternica tak ze tyzden pred mrchou spinila hm. takze buduci rok sa beriete? jej to je pekne tak vam zachvilu zacnu prijemne starosti z vybavovanim svadby co?

nike8
13. jún 2012

@ivnik jééj gratulujem 🙂 ved presne toto mi aj priatel vravel,ze ked nebude na to vhodna chvila tak to pride.Vzdy som mu vravela ,ze sa s bruchom vydavat nechcem,ale teraz by mi to uz nevadilo 🙂

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no ved to, my sa to dozvieme az neskor, to je blbe 😠 no moja, tak mozno ten prvy test bol falosny, a tento slabsi uz moze byt naozaj 😀 uvidime. no to maju radosti, jednemu sa prerezava jeden zubok a druhy ma uz jeden zubcek vonku a dva sa tlacia 😀

franzziska
13. jún 2012

@mistisa tak si testovala potom este? lebo som to nejako nevsimla si 😅

mistisa
13. jún 2012

@iwi9 no ved uvidite mozno prave ked to takto beriete sa podari 🙂 budem drzat palceky 🙂 no ved to ze je divny ale tak vraj v tom rozmedzi do 10 dni cca je taka prelietava ta teplotka ale radsej si budem hovorit ze nic neni a zajtra sa budem tesit 🙂 🙂 a co ako bolo na slovensku? boi ste tu ze?

moni1007
13. jún 2012

@iwi9 mojka a odo mna ti spravicka neprisla? 😀

nike8
13. jún 2012

@mistisa no to hej,my pracujeme v zahranici ,na zaciatku jula ideme na sk a chceme spravit oficialne zasnuby,tak uz sa tesim.Aspon pridem na ine myslienky a mozno sa mi aj otehotniet podarí 😀

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 noo ze by ? bodaj by 🙂 🙂 no tak to uz su zubaci 🙂 🙂 pekne a co budes varit? ja zas neviem mam tam este jedny tie cestoviny chachacha 😀 😀 ale to uz nemozem mm urobit chudatko moje 🙂

mistisa
13. jún 2012

@franzziska no ano ale stale je nejak taky isty az na to ze nedelny mi na svetle neukazal nic a vcerajsi na svetle ukazuje ciarocku slabunku tak neviem.ale som pri zemi a radsej sa prekvapim a milo potesim potom 🙂 a ty ako moja?

mistisa
13. jún 2012

@nike8 no tak super 🙂 no to moze byt tam nebude cas rozmyslat nad tym veru 🙂 joj to boli krasne pripravy hned by som si to zopakovala 🙂 a kde budete mat svadbu na slovensku?

blumenka
13. jún 2012

@ivnik no lebo som take este nemala ..vlastne len spinenie mam ziadne riadne krvacie ale strasne mam bolesti v krizoch...ale neviem ci by som mohla byt tehotna kedze mi uplne nevynechala MN.a ty si ostala tehotna? 🙂

franzziska
13. jún 2012

@mistisa a kedy budes vediet naisto?

iwi9
13. jún 2012

@moni1007 ahoj mojka 🙂 prisla, len som utekala na wc a nestihla odpisat 😀 😀 😀 .. ale uz som tu... takze zajtra testujes? graf je krasny, tak dufam, ze sa zadarilo... na dovcu sme sli len dvaja a dvaja sa asi aj vratili... dufam, ale nemyslim, ze sa podarilo... ved uvidime...tebe drzim palceky nech to vyjde 🙂

iwi9
13. jún 2012

@mistisa ano boli sme DOMAAAA. ale zbehlo to strasne rychlo... svadba, oslavy, milion ludi, navstevy... ale dobre, aspon sme sa odreagovali...

ivnik
13. jún 2012

@nike8 presne tak ja som šťastná , lekárka vravela, že som prvodrodička, takže bruško bude malé, ale aj keby som mala velké takmi to nebude vadiť hlavne , že sa s mojím lúbime a malé, nech je zdravučké a čo tam po bruchu a malo bude na svadbe bude mat 24 t. a to už všetko počuje a vníma, takže svadbu bude úplne vnímat, len sinič nebude pamatat 😀

mistisa
13. jún 2012

@iwi9 to je hlavne 🙂 ste ani nestihli vsetko obehat co? po akej dlhej dobe ste boli doma?

mistisa
13. jún 2012

@franzziska no neviem ked testnem a vybehne palica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
13. jún 2012

@blumenka ahojky tak dufam ze sa coskoro zadari 🙂 a ked vyschol neni tam nic ani slabunky naznak? kedy si robila? my sa snazime uz cca 4 roky a stale nic tak tiez dufam ze uz sa coskoro stastie usmeje aj na nas 🙂

ivnik
13. jún 2012

@blumenka áno ja som mal atiež jednodnovú mrchu a dobre si pamatam, že pri močení som sa pozerala, či už krvácam a pamatám si že vyšiel len taký krvavý tahavý vlások ako hnis len bol krvavý a to som si myslela, že mi prichádza a nič potom len špinenie, mala som bolesti v krížoch a v podbrušku, takže som myslela, že som prechladla a mala som len jednodnové tmavé špinenie a do 3 t nič tak som si potom urobila tehu test a pozitívne, proste som otehotnela ni neviem ako a kedy

ivnik
13. jún 2012

@nike8 a prišlo vhod my sme chceli bábo a je to nejaká tradícia ja som bola tiež na svadbe mamka bola v 3 mesiaci so mnou a mojho priatela mama tiež bola v 4 mesiaci a ja všetky predbehnem ja budem 6 mesiaci 😀 Ale sme šťastní 🙂

blumenka
13. jún 2012

@mistisa nie nic tam nieje..dnes rano som robila test len tak zo zvedavosti...len mi to je divne lebo som este tak nikdy nemala..snazime sa uz od minuleho leta..ale mali sme dost stresu s pripravou svadby a tak sa zrejme nedarilo..ale teraz po svadbe mame uz klud tak hadam sa podari...mame akurat mesiac po svadbe... 🙂

nike8
13. jún 2012

@ivnik prvdaze a teraz maju vseliake krasne saty,a aj pre tehulky co som pozerala.No vybrala by som si 😀 No a dietatko si nebude pamatat,ale raz mu mozes ukazat na dvd ,ze bolo pri tom 😀

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no moja, my mame navarene od vcera este, takze dnes nic, jedine ze by sme si nejaku fajnotku na veceru spravili,ale to este neviem 🙂

blumenka
13. jún 2012

@ivnik no presne ja mam tak isto...len prvy den som trochu krvacala a to tiez len cez den ked som sedela na zachode tak kvaplo kde tu a teraz tie dni mam len spinenie ked sa utieram take slabo ruzovkaste...ale test bol negativny...

nike8
13. jún 2012

@mistisa samozrejeme,chceme tradicnu slovesku 😉