Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no oddychnut som si ani neoddychla, ja po dovolenke na slovensku potrebujem este jednu aby som sa spamatala... stale musime niekam ist, s niekym sa stretnut, vsetci vyvolavaju, kedy prideme, takze cas na oddych naozaj nie je. ale aspon som prisla na ine myslienky 🙂 teraz sa dam dokopy a plna elanu a sily sup sup do snazilkovania 😀
@nike8 júj, dobre riešte svadbu ja som vysadila antikoncepciu po 15 rokoch v januári a myslela som, že budem ma t problém otehotnieť, pretože mám už aj 32 rokov, tak sme začali plánovať svadbu v marci na mesiac september, všetko už bolo zajednané termín atd, hovorili sme si že aj tak bábo príde až po svadbe a bum v apríli pozit. test // a na svadbe budem ako velrybka 😀 takže nemysliet na bábo ja som prestala myslieť sústredila som sa na prípravy svadby a pozitívne 😀 a budeme v januári traja 😎
@moni1007 no ved ano ale nikde nie je napisane ze to vsetko musi byt mojka 🙂 no uvidime kazdopadne uz je to dane len my sa to dozvieme neskor ☹ hm.som kukala ten vcerajsi testik ako je tam toho ducha fajn vidiet hm. uvidime aspon sa mi zda ale vies ako to je ked chces vidis aj to co neni ☹ tak maju radosti teraz ked zubky idu co?
@iwi9 no ved uvidite mozno prave ked to takto beriete sa podari 🙂 budem drzat palceky 🙂 no ved to ze je divny ale tak vraj v tom rozmedzi do 10 dni cca je taka prelietava ta teplotka ale radsej si budem hovorit ze nic neni a zajtra sa budem tesit 🙂 🙂 a co ako bolo na slovensku? boi ste tu ze?
@franzziska no ano ale stale je nejak taky isty az na to ze nedelny mi na svetle neukazal nic a vcerajsi na svetle ukazuje ciarocku slabunku tak neviem.ale som pri zemi a radsej sa prekvapim a milo potesim potom 🙂 a ty ako moja?
@moni1007 ahoj mojka 🙂 prisla, len som utekala na wc a nestihla odpisat 😀 😀 😀 .. ale uz som tu... takze zajtra testujes? graf je krasny, tak dufam, ze sa zadarilo... na dovcu sme sli len dvaja a dvaja sa asi aj vratili... dufam, ale nemyslim, ze sa podarilo... ved uvidime...tebe drzim palceky nech to vyjde 🙂
@nike8 presne tak ja som šťastná , lekárka vravela, že som prvodrodička, takže bruško bude malé, ale aj keby som mala velké takmi to nebude vadiť hlavne , že sa s mojím lúbime a malé, nech je zdravučké a čo tam po bruchu a malo bude na svadbe bude mat 24 t. a to už všetko počuje a vníma, takže svadbu bude úplne vnímat, len sinič nebude pamatat 😀
@blumenka áno ja som mal atiež jednodnovú mrchu a dobre si pamatam, že pri močení som sa pozerala, či už krvácam a pamatám si že vyšiel len taký krvavý tahavý vlások ako hnis len bol krvavý a to som si myslela, že mi prichádza a nič potom len špinenie, mala som bolesti v krížoch a v podbrušku, takže som myslela, že som prechladla a mala som len jednodnové tmavé špinenie a do 3 t nič tak som si potom urobila tehu test a pozitívne, proste som otehotnela ni neviem ako a kedy
@mistisa nie nic tam nieje..dnes rano som robila test len tak zo zvedavosti...len mi to je divne lebo som este tak nikdy nemala..snazime sa uz od minuleho leta..ale mali sme dost stresu s pripravou svadby a tak sa zrejme nedarilo..ale teraz po svadbe mame uz klud tak hadam sa podari...mame akurat mesiac po svadbe... 🙂

@moni1007 neboj sa niektore zeny nemaju na zaciatku ziadne priznaky a ten vytok mavam ja pravidelne a este som tehotna nebola.Zbytocne sa nestresuj,kup si ten najcitlivejsi test a testuj a aj keby bol negativny,tak sa nic nedeje ved 10Dpo ti este nemusi ukazat tehu. 🙂