Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 aspon si moja zamestnas mysel a nebudes tolko mysliet na mimi. mna dnes priserne boli hlava 😠 asi pojdem o chvilu do vane troska zrelaxovat a dat sa nejak dokopy 🙂
@zuzanka9999 no tak to neviem asi sa s tebou uz nekamaratim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ved jasne v pohodke 🙂 a co porabkas?
@moni1007 jj ved prive été si nastudujem podmienky ako sa ma praca pisat a hned rano ako testnem cize asi o siedmej zacnem pisat pracu mam na to cely den kludu, bo mm je v praci. dneska este poupratujem porozkladane vecicky lebo dneska by som sa nevedela sustredit ked rano viem ze testujeme a zajtra ked budem vediet ze nic tak sa mi bude aspon dobre pisat.
@mistisa akurat som pisala moni ze si pripravujem podklady na zajtrajsie pisanie prace do skoly musim s tihnut napisat 80-120 stran A4 do oktobra, tak mam co robit a chcela by som napisat aspon 30 stran do konca PN.
@zuzanka9999 no pekne tak mas co robit tusim co? to aby si sa odhlasila lebo pri nas asi moc nenapises 😀 😀 😀 a dokedy budes PN?
@mistisa do 25.6., vtedy asi uz nastupim do prace., no zajtra rano tu budem a potom az poobede, priebezne vas buudem sledovat 🙂
@zuzanka9999 no tak to este skoro dva tyzdne budes oddychovat 🙂 🙂 🙂 kvazi ked neratam pracu 😒 tak tak len nas sleduj 🙂 🙂
@mistisa noooo inak ako sa citis pred zajtrajsim testovanim? ja si myslim ze tam nic nebudem mat.
@zuzanka9999 nooo ja som na tom tak isto hm. dala som do albumu foto zo vcera testu dnes som nerobila ked tak hnusno klesla teplotka ☹ no uvidime hlavne musime byt v klude 🙂
@mistisa jj pozerala som fotecku ams tam ducha tak som zvedava co budes mat zajtra. lenze ja si nemyslim bo nic som nemala na vcerajsom teste a dneska som si spravila ovu testik a su tam dve ciarky ale ta testovacia nie je tak silna ako ta kont
@mistisa na, takze myslim si ze nic. a trosku ma hneva ze mam tak dlhy ten cyklus pretoze baby co ho maju 28 dnovy tak im vsetko ide rychlejsie aj tie pokusy byt tehotnou a my co mame dlhsie cykly nez 33 dni tak to sa vlecie aj ovulacia aj mrcha a snazilkovanie a uz to zacinam vzdavat lebo uz ma to nebavi takto fungovat mimo realitu, lebo moj svet sa teraz toci vkuse iba okolo mojho cyklu, tela a zanedbavam moje hobby, muza, rodine s tym uz leziem na nervy, bo kazdy mesiac ked dojde mrcha si poplacem ale hlavne som na vsetkych hnusna a najma zacinam zavidiet tym kockam ktore maju bruska alebo tlacia pred sebou kocik.
no to je teda sloh 😕 ale aspon sa mi ulavilo 😅
@zuzanka9999 no ved treba sa vyrozpravat moja.ja som na tom tak isto ja som povedala ze ked to teraz nevyslo ideme posledny cyklus do blavy a ked nic koncim vypinam. cele leto si dam pokoj a potom po lete zacneme znovu.potrebujem nove sily nazbierat stare uz dochadzaju totizto takze tak hm. uvidime co bude 🙂 a podal toho sa zariadime 🙂 no je len ci zosilnie uvidime hm ale dufam ze ano 🙂
@mistisa no presne ako hovoris aj ja by som potrebovala si oddychnut. ale este pojdes pred tym skusit to IUI nie? no tak ak nie som teraz tehu tak nech mi zacne aspon ta sibnuta mrcha nech sa mozeme pustit do dalsieho uz 12- teho pokusu, cize presne rok. cely rok som zila v tom napati a najma ma rozculovala svokra bo ma tak nepriamo obvinila a prosim ta vies co mi povedala? ze zuzka a ak si nahodou neplodna mozes tym nakazit mojho syna ze aj on bude neplodnyyyy? odvtedy sa jej vyhybam ako sa len da. pretoze ma riadne nasrala a mi tym riadne ublizila.
@zuzanka9999 cau, skačem ti do pismeniek....ja mam cyklus 28 dnovy, ovulku, vsetko ok a prd z toho ...........je to 1,5 roka co sa snazime ☹
@azzura ahoj fuuuuu a ako to zvladas? to ma mrzi moja, viem ako sa citis ☹ a bol tvoj mm aj na spg? bo ja som tiez OK, aj mm ma vsetko v norme a tiez nic.
@zuzanka9999 no je to blbe no.ako ked dorastu foiky tak ano ked nie tak nie 🙂 my uz sme takto 4 roky a uz ozaj nemam sil na to.no tak to by som si vyprosila hentaku somarinu ti povie ach jaj to su ale napady urcite ta tym podporila neuveritelne 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 neboj nic nerob uzavery zajtra uvidis okik?
@mistisa ale asi ti dorastu foliky nie? ved ti tento cyklus krasne praskol. neboj sa dorastu ti, urcite, len to treba odpozorovat. a kam do BA chces ist?
@zuzanka9999 no ja tam chodim do gin fivu tak tam hm. no ved uvidime ale oni ma zas odpisu lebo urcite nebude ovula na 15 DC kedze uz teraz som 32 DC takze mrcha bude neskoro zas 🙂 no uvidime 🙂
@zuzanka9999 na hovno. Bola som vo februari na laparke, lebo si doki myslel že tam je chyba ked sa nedari...ale aj tam bolo vsetko ok...takže mame neidentifikovana prícina neplodnosti. Takže sme sa dohodli na IUIckach....ale tie sa nejak nekonaju, lebo 1x clostil nezabral, 2x bol ok ale ovulka bola omnoho skor a min. mesiac som mala cystu. Zajtra idem na foliky tak som zvedava, ale už som skepticka, musis sa dat dokopy a zacat uvazovat nad umelym, ale bojim sa strasne stimulacií, na mna zle vsetko reaguje 😖
@mistisa a preco by ta mali odpisat, to ako musis mat ovulaciu priamo 15 Dc??? tak vsak nech ti nasadia nejaku liecbu aby sa ti cyklus upravil. v Gynfive bol moj mm na spg.
@azzura aha to je zvlastne a pocuj z coho sa ti spravila cysta??? ja ak nam to nevyslo teraz tak zacinam bra tiez clostil. Boze ja toto nepochopim absolutne preco je to tak tazke otehotniet. vzdy som si myslela ze ake to bude jednoduche ale niekedy uz vnutorne zacinam byt strasne nervozna z toho. a kam ides na IUI tiez Gyn fiv v BA?
@zuzanka9999 @mistisa no tak uz som spat. okupkana, ale nie zrelaxovana. ta hlava ma stale boli a mam strasnu kyselinu 😠 dnes som nepockala po tabletke na stitku pol hodku a jedla som hned a teraz to takto dopadlo 😠
@zuzanka9999 no teraz naposledy som tam bola na 12 DC nebolo skoro nic ze drobnulinke dali mi kontrolu na 15 DC a boli max. do 10 mm a volali mi potom domov ze rusia stimulaciu a brala som clostyl.lenze mrchu som mala az na 40 DC . no a folik praskol na 25 DC aj to som musela ist mojej dokine bo testik som mala pozitivny skoro tak som jej volala ze ci mozem prist a povedala mi ze vidi tekutinku ze vajicko sa uvolnilo 🙂 a povedala ze telo mi nereagovalo na clostyl ale zariadilo sa podla seba . 😉 😉

@mistisa micka fakt sa mi nechce fotit nechtiky🙂nehnevaj sa.