icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
13. jún 2012

@mistisa aha ale to je zaujimave ze telo ti nijako nereagovalo na clostil. a co tak skusit nejake ine lieciky? navrhla ti nieco?
@moni1007 mojka daj si magnesium bud sumivu tabletu ale normal magnesko tabletkove to fakt pomoze.

azzura
13. jún 2012

@zuzanka9999 mala som folikul 32mm a to je už cysta. Hej, na 1.IUI som bola GF ale iba na zakrok, zatila chodim mojmu doktorovi a le ak do pol roka od laparky neotehotniem tak ideme do centra. Hovor mi, ja som si tiez myslela že si prestaneme davat pozor a do 3 mesiacov budem tehu, zial realizta je ina

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no som bola rano nedockava, ked uz som mala ranajocky nachystane tak som neodolala 😀 😀 😀 citis? aj mne sa tato vona paci 🙂

mistisa
13. jún 2012

@zuzanka9999 no ved to ze nie proste mi zrusili stimulaciu a sup odznova vsetko tak som sa musela znova objednat na konzultaciu tak uvidime modlim sa aby som bola tehu lebo sa mi ozaj nechce to vsetko odznova absolvovat ☹

moni1007
13. jún 2012

@zuzanka9999 moja, keby som mala tak si dam,ale nemam, musim zajtra kupit 😝

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 krasna krasna hm normalne by si ma na nu zbalila 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
13. jún 2012

@mistisa no, zajtra mame den D....kde sa rozhodne ci budeme happy alebo nasrate. jasne dam vediet. Dakujem, aj ja budem na teba mysliet.
Ja uz sa modlim tak aby som presne definovala zelanie...lebo min mesiac som chcela krasny velky folik a bol mega-cysta, tak tera zsi zelam 2 foliky cca 19-20mm 🙂

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no ved to 😀 😀 😀 ale zostan pekne verna svojmu muzickovi 🙂

mistisa
13. jún 2012

@azzura no mojka budem moc drzat palceky joj zvedava som na teba viac ako na seba 😀 ocakavam info hned oki? budem mysliet na teba moc 🙂

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 chachacha radsej ostanem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moni1007
13. jún 2012

@mistisa joj, akurat papkam rusku zmrzku 😀 a co si nakoniec uvarila? 🙂

mirinka1
13. jún 2012

@dadax84 nieee, jasne ze to neberiem ako dotieravost, prave naopak, tesi ma, ze sa so mnou tesis a cakas 🙂 určite sa dozijes, všetky, čo sme tu sa dožijeme tých //

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 chacha exotka mnaaaaam 🙂 no nic ved neni voda 🙂 vyschnuta som uz ako studna ☹ nemam ani kupenu vodu a ani mi netecie voda ☹ mam tu nealkoholicky radler tak som si aspon ten dala ja chudatko ☹

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no a to preco vam takto dlho voda nejde. co mate nejaku poruchu? no tak to je onicom,ked ani vypit nemas co 😒

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no ved to hm.idem asi do obchodu hm. no u nas vo vchode preraba suseda nakompletku byt a neviem ci tam nieco nepohnojili ked vyburavali jadro dnes ☹ ach jaj dufam ze to nabehne bo sa musim osprskovat 🙂 nech voniam ako ty 😉 😉

moni1007
13. jún 2012

@mistisa no tak si radsej skoc nieco kupit, kto vie kedy tu vodu opat pustia,aby ste mali aj na vecer 🙂

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no veru len mozem az o 16 tej ked som PN hm.musim este vydrzat 🙂 a potom pojdem do billy 🙂 🙂 aky tehu test je najcitlivejsi? alebo taky najkvalitnejsi?

moni1007
13. jún 2012

@mistisa neviem, casto tu pisali ze dobry je mamatest ci aky. tak sa mi zda..chces si kupit?

mistisa
13. jún 2012

@moni1007 no rozmyslam ze ked henten mi ukazuje ducha ze skusim kupit nejaky takyto .ze co ukaze iny test vies? ci? co myslis?

danjelca
13. jún 2012

@mistisa fíha ideš testovať?🙂)držím palce!🙂))

zuzanka9999
13. jún 2012

@azzura nooo mne tiez povedal ak do 4-och mesiacov od brania clostilu neotehotniem tak ideme v oktobri do centra asist. reprosukcie, asi najskor na IUI a potom ked tak na umele. co nam ine zostava, ked sa to da takto riesit v dnesnej dobe preco to nevyuzit

zuzanka9999
13. jún 2012

@mistisa nooo ved prave toto to ti teda verim nie je to sranda na psychiku.
@moni1007 kocky vzdy ked si kychnem tak ma strasne zapicha ale neskutocne silno ze som az zo sedacky vystrelila v podbrusko akoby na vajecnikoch, auuuuuu, a to sa ma tak boli zakazdym ked si kychnem to som v zivote nemala, ako ked ta kopne elektrika.

mistisa
13. jún 2012

@danjelca dakujeeeem 🙂 a ty ako moja ved som ta tu dlho nevidela hm?

mistisa
13. jún 2012

@zuzanka9999 a to co moja hm? ja som to mala vcera tusim ale nie pri kychnuti ale pri zakaslani ale nie az take moc silne take slabe iba. no moja mozno sa fazulka jeduje ze kychas 😉 😉 😉

zuzanka9999
13. jún 2012

@mistisa no ti poviem teda ze katastrofa, au, no som zvedava. idem sa tiez okupat do teplej vane bo mi je nejaka zima.tu sa nenormalne rozfukalo az mi okna piskajuuu. brrrrrrrr.

danjelca
13. jún 2012

@mistisa kukala som album na to tehu je ozaj slabý duch! kedy testuješ opäť? Asi to tam budeee....

no ja som v 27 týždni a užívam si radosti a starosti tehu:DAle očkom vás sledujem ako si vediete🙂)))

mistisa
13. jún 2012

@zuzanka9999 no pekne len sa vykupkajte aj s @moni1007 aj za mna 🙂 ja nemam totiz vodu ☹ nam netecie ☹ len sa nenamacaj do teplej vody moja aby si si mrchu nevyvolala oki?

mistisa
13. jún 2012

@danjelca no moja zvedavost je silnejsia ako ja takze zajtra 😀 😀 😀 chacha 🙂 🙂 hento je vcerajsi tak zajtra by mohol troska zosilniet 🙂 tak fajn a vpohodke vsetko?

danjelca
13. jún 2012

@mistisa všetko v pohodke🙂No zajtzra sa sem prihlásim a kuknem si tie tvoje kolajnice hned ráno 🙂 🙂

zuzullik1001
13. jún 2012

ahojte mozte mi poradit...s manzelom sa snazime o babo a vcera som si robila tehotensky test a po 3 min sa tam objavila druha ciarka ktora po 10 sek zmizla...neviete mi poradit ..kramy mam dostat az o tyzden..dakujem