Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 mala som folikul 32mm a to je už cysta. Hej, na 1.IUI som bola GF ale iba na zakrok, zatila chodim mojmu doktorovi a le ak do pol roka od laparky neotehotniem tak ideme do centra. Hovor mi, ja som si tiez myslela že si prestaneme davat pozor a do 3 mesiacov budem tehu, zial realizta je ina
@zuzanka9999 no ved to ze nie proste mi zrusili stimulaciu a sup odznova vsetko tak som sa musela znova objednat na konzultaciu tak uvidime modlim sa aby som bola tehu lebo sa mi ozaj nechce to vsetko odznova absolvovat ☹
@mistisa no, zajtra mame den D....kde sa rozhodne ci budeme happy alebo nasrate. jasne dam vediet. Dakujem, aj ja budem na teba mysliet.
Ja uz sa modlim tak aby som presne definovala zelanie...lebo min mesiac som chcela krasny velky folik a bol mega-cysta, tak tera zsi zelam 2 foliky cca 19-20mm 🙂
@azzura nooo mne tiez povedal ak do 4-och mesiacov od brania clostilu neotehotniem tak ideme v oktobri do centra asist. reprosukcie, asi najskor na IUI a potom ked tak na umele. co nam ine zostava, ked sa to da takto riesit v dnesnej dobe preco to nevyuzit
@mistisa nooo ved prave toto to ti teda verim nie je to sranda na psychiku.
@moni1007 kocky vzdy ked si kychnem tak ma strasne zapicha ale neskutocne silno ze som az zo sedacky vystrelila v podbrusko akoby na vajecnikoch, auuuuuu, a to sa ma tak boli zakazdym ked si kychnem to som v zivote nemala, ako ked ta kopne elektrika.
@zuzanka9999 a to co moja hm? ja som to mala vcera tusim ale nie pri kychnuti ale pri zakaslani ale nie az take moc silne take slabe iba. no moja mozno sa fazulka jeduje ze kychas 😉 😉 😉
@mistisa no ti poviem teda ze katastrofa, au, no som zvedava. idem sa tiez okupat do teplej vane bo mi je nejaka zima.tu sa nenormalne rozfukalo az mi okna piskajuuu. brrrrrrrr.
@zuzanka9999 no pekne len sa vykupkajte aj s @moni1007 aj za mna 🙂 ja nemam totiz vodu ☹ nam netecie ☹ len sa nenamacaj do teplej vody moja aby si si mrchu nevyvolala oki?
ahojte mozte mi poradit...s manzelom sa snazime o babo a vcera som si robila tehotensky test a po 3 min sa tam objavila druha ciarka ktora po 10 sek zmizla...neviete mi poradit ..kramy mam dostat az o tyzden..dakujem

@mistisa aha ale to je zaujimave ze telo ti nijako nereagovalo na clostil. a co tak skusit nejake ine lieciky? navrhla ti nieco?
@moni1007 mojka daj si magnesium bud sumivu tabletu ale normal magnesko tabletkove to fakt pomoze.