Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ivnik neviem Ivka ake postupy má tvoj lekár, ale malo by to byt 3D, lepšie vidieť miminko aj sa lepšie meria, tie hodnoty, Čo su kľúčové 😉 takze Ber aj skoro-manžela, Moj bol so mnou a bolo to úžasné 😵 dostali sme 4 fotky vtedy a doplacali sme 35 EUR, ale sono trvalo skoro 20 minút a doktor nám Všetko ukazoval a vysvetľoval 😉
@zuzanka9999 @mistisa dva dni dozadu sa to aj mne stalo, ale nie az tak brutalne ako pise zuzka a nakolko som si kychla len jedenkrat, tak som to citila tiez len jedenkrat...no ja som sa musela opat na chvilku vystriet rozstipali ma oci a nejak som unavena ☹ ani vana mi nepomohla...
no moja vsak skus kupit iny test aspon porovnas 🙂
@zuzanka9999 tyyyyyyyy jednaaaaaaaaaaa opicaaaaaaaaaa 🙂 a mne uz tecie voda a mne uz tecie vodaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@eri28 jj fakt zmizla ta druha ciarka nechapem...spravim si neskor a mozno tam uz zostane.:D snazime a snazime a nic......
@zuzullik1001 aj mi sme sa snazili pomaly dva roky, nakoniec mi robili laparoskopiu, potom mi dali antikoncepciu, a po
dvoch mesiacoch som ju vysadila, uz som ju nechcela brat, a hned sa zadarilo, neviem preco po antike, sa neako dari, rozpravala som sa aj zo sesterkou..........
@zuzanka9999 @mistisa som si aj polezala chvilku, len som tu odbehla kuknut, ze co nove ste popisali 🙂 aha, tak teba aj alergia trapi 😠 si si mohla aspon nejaky cajik na alergiu kupit 🙂
@eri28 a laparoskopia bolela alebo co ti tam zizstili...lebo gynekologom som sa dohodla ze ked sa nepodari tak za mesiac pojdem aj ja na laparoskopiu..a potom ze by to malo vyjist....
@moni1007 ty sa nič neboj, určite sa budeš zajtra dúšikovať 🙂 a ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c67d0 ťahám húsenicu zatiaľ 😀
@zuzullik1001 no mna nebolela, robili mi len v pravo, totiz ja som mala pred laparosk., velke bolesti, mne zostavala stara menstruacna krv v bruchu, a to sposobovalo bolesti a na ultrazvuku nevedeli, ze co tam vidia, ale bolo tam nieco neprirodzene, a ked ma otvorili, tak ma vycistili, ze potom by malo byt dobre, no o mesiac dosiel menzes a zase ta bolest ista, tak mi dali antiku na tri mes. a po dvoch som to vzdala...
ale vedcinou ked je laparka indikovana tak to ma opostatneny vyznam, alebo kontroluju camerou, preco, zena, nemoze otehotniet, na tvojom mieste, by som urcite isla, rany su minimalne, mna operovali v noci a na druhy den na obed prepustali, jedine co je neprijemne, ze ta naplnia, plynom ci co, lebo musia pozriet organizmus, a ked sa prebudis po, tak pomaly z tela sa uvolnuje plyn, a bolia ramena, vobec nie rana, a za par dni tusim si uplne okej, ja som sa po tyzdny vratila do prace, 1 dva dni boli take neprijemne bolesti, ale to bolo vsetko a aj to ustupovalo....tak drzim palec 😉
Baby, začínate pred snažilkovaním brať aj nejaké vitamíny alebo nejaké iné "opatrenia"? 😀 Alebo nechávate všetko po starom...?
@mistisa ajoj mojka..tak povybavované....očné ok..strošku silnejšiu dioptriu jej dali na lavé očko..a preventívka na zubnom ok...tak ešte zajtra kontroly....a zase do práce v piato..ako?.netestovala si ovu?
ahojte dnes som bola u doktora avobec ma nepotesil povedal mi ze mam cistu to je zla sprava a dobra ze mozno som aj tehota je to normale pri ciste len tak som isla na kontrolu
@veva123 ahoj vevus. ono to je individualne, kazda berie nieco ine, ale urcite zacni brat kyselinu listovu, tu zozenies hocikde v lekarni. ja este k tomu beriem aj vitamin E a B a Magne B6.
@zuzanka9999 no aj ja som chcela ist zajtra,ale nemaju cas. tak neviem kedy ich pojdeme pozriet...ale hej stale mi je tak isto...a je mi straaasne teplo 😝 a ako stare mas krstniatko?
@moni1007 hej tak chodte aspon sa odreagujes. mala ma 9 mesiacov. teplo ti je ? ze by to vyslo? 😀 dufam ze ano.
@zuzanka9999 nasi maju 10 mesiacov, ale narodili sa predcasne, takze teraz by mali 8... dalsi ma 3,5 roka a neterka ma 8 mesiacov 😀 😀 😀 no bodaj by.ale ja som si dnes povedala,ze ja budem tehu,ked nebudem mat ziaden tehu prejav 😀 😀 😀
@moni1007 JAAAAAAAj no je to mozne, ze vtedy ked ti ic nebude akurat budes tehu 🙂

@zuzullik1001 ona fakt, zmizla?,?, mne sa prvy duch ukazal po pol hodine cakania, mam aj vo fotobloku, ale bol tam este par dni dokonca, este vydidelnejsi, a na druhy den rano som testla, a duch bol po chvili, ale tiez sa drzal par dni, bolo to tiez pred menzesom, ale uz nepametam, mozno tyzden, na inych testoch o par dni bol duch dokonca biely, ale vyditelny, no a mrcha nedosla, mne nemeskava a o par dni som isla na odber krvi a potvrdilo sa mi baby, tak uvidis, ako dopadnes, ty 😉 , snad dobre 😵