Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no tak to by som si aj ja dala. a mozno by som nezostala len pri 2 kuskoch 😀 😀 😀
@veva123 ahoj. a co by si chcela vediet? meria sa rano vzdy rovanku hodinu v ustach alebo v posve. ale v posve je presnejsie. ovu by mala byt posledny den nizkych teplot, na druhy den po ovu by sa mala teplota vyraznejsie zvysit 🙂 a ked sa teplota po ovu drzi 18 a viac dni hore a mrcha nechodi je predpoklad, ze si tehu 🙂 aj tu najdes blizsie info http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... http://merenibt.xf.cz/
@moni1007 cicka ale vies ake by sme zostali potom? take 2 kila by hned boil na vane plus
@moni1007 my sa este len chystame snazit, mame komplikovanu situaciu, lebo manzel je momentalne v zahranici a chodi domov na turnusy a vzdy mi hovori, ze chce vidiet ako mi bude rast brusko, takze este uvidime kolko budeme cakat.. no mna to chytilo asi pred 2 mesiacmi, ze uz by som aj chcela mimi... predtym ma to vzdy preslo casom, ale teraz ma to drziiiiiiiii a drziiiiiii 😉 inak citam, ze aj vy ste mali v septembri svadbu, my tiez - druheho 😎
@moni1007 NO TO HEJ 😀 inak dneska sme mali vsetky tri slabu chvilku🙂som rada ze aj ty o siestej ides tetsovat.
@mattuliatko30 ajoj mojka 🙂 no tak fajn to je super 🙂 viesco nie akosi asi kaslem na ne 🙂 🙂 urobim rano tehu ale chcela som skusit kupit iny moni1007 mi hovorila ze sa dost spominali mamatesty a chcem skusit nejakym inym ci sa ukaze aspon duch co ty na to? zajtra budem este tymto testovat 🙂 ja sa tak modlim 🙂 ale ten graf ma uvadza do pochybnosti ☹
@zuzanka9999 ajooooj ty len odbiehas dnes 🙂 viesco taka burka brutalna sa tu spustila zrovna o 16:00 tej ze som nebola vobec nikde ☹ nevadi ved mam testik tak zajtra urobim ten co vcera a ked tak potom kupim 🙂 ja budem testovat o 7:00 vy o 6:00? 🙂 tak ked sem o 7:00 pridem uz tu budem mat dve fotky s duchmi ano? aj s @moni1007 😀
@zuzanka9999 no to hej, vsetky 3, tak snad sa nam testiky zajtra odplatia za tie stresy //...a das tu aj hned vediet co a ako? dufam,ze ano. ja dam 🙂
@moni1007 moj chodi prec na 6 tyzdnov a 3 tyzdne je doma, preto sme sa este ani nezacali snazit, lebo to vyzera tak, ze odidem za nim do zahranicia, ale vsetko je to take neiste, tak kvoli tomu to odkladame... vediet budeme po lete, ze ako to s nami bude vyzerat... nerada by som sa stresovala a stahovala, keby sa nam podarilo otehotniet... ach 😖
@zuzanka9999 noooo 🙂 uvidis rano 🙂 a co stresy zacinaju? ja som bola cez den v pohode ale akosi ma to chyta 😅 😅 😅 😅

@moni1007 nie ja nie svagrinka piekla, ona robi neskutocne kolace, urobila kolac konder bueno. uplne takisto to chuti. mnaaaaam ale dala som si dva kusy a teraz mi je tazko. tak mi treba ja koza pazrava🙂))))))