Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 pozeram, ze mame obidve 25, teba niekedy neprepadne taky strasny strach, ze ci to vsetko zvladnes a pod.? ja to mam tak na striedacku, asi som chora 😀 ale aj tak sa bojim, zakladala som aj novu temu, ale nikto mi neodpisal, asi s tym nikto nema skusenosti... Mne totiz zistili nejaku translokaciu chromozomov co ma aj moja sestra a ta kvoli tomu velakrat potratila ☹ takze mam aj preto strach ist do toho..
@veva123 no tak urcite sa kazda boji ci bude mat moct dieta, podla mna je to normalne...ja tiez..ale verim,ze sa to podari. musi 🙂 ano, v decembri som mala 25 🙂 a to co sa stalo tvojej sestre ma mrzi, ale tak snad ked budete pod dohladom lekara, tak snad uz bude vsetko v poriadku 🙂
@red_kika dobre tak bude to a konec 🙂 zahadzujem strach bokom 🙂 je to tam a hotovo a to iste aj @moni1007 a @zuzanka9999
no kocky idem ja uz off. tak sa dobre vyspite a rano nahodte testy s //. a dufam,ze aj ja sa k vam pridam 🙂 takze zajtra testujeme nezabudnite @mistisa @drobcek11 @zuzanka9999
dobru noc 🙂
@mistisa mojka idem aj off bo moj mm kazdu chvilu pride a ked ma najde zasa na MK tak ma asi prizabije xixixi 🙂 rano papa
@zuzanka9999
@drobcek11
@mistisa
@moni1007
tak kočky, zajtra vás čaká krásny deň a držím silno palčeky, aby ste ho začali dvoma // 🙂 🙂 🙂
baby co myslite mam spravit test hned po nocnej ked pridem domov?je tam nejaky rozdiel?ked sa ma robit z ranneho to znamena asi pre to ze clovek spi a rano je tam toho asi najviac ale ja kedze budem celu noc pracovat hmm co myslite?je v tom nejaky rozdiel ci mozem kludne rano?

@mistisa sak ty to uz mas iste.. dusikovia boli, tak sa nemas coho bat