icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

drobcek11
13. jún 2012

@melisaaa no skusim to teda aj ked neviem neviem ms ma byt cca 16-18 je mozne ze by mi ukazalo az po meskani?ovu bola okoko 31maja alebo 1juna

melisaaa
13. jún 2012

@drobcek11 a grafík nemáš, teoreticky si 13 dpo, už ti aspoň dúšika ukáže 🙂 🙂 🙂 držím palce

drobcek11
13. jún 2012

@melisaaa graf nemam aj to neviem chcela som si aj merat bazalku ale ja robim na smeny raz rano raz nocnu aj poobednu mam takze asi by to nebolo mozne baby vraveli ze sa to ma merat rano v tom istom case takze ja nemeriam, spolieham sa na ovu testy a mimocodom dnes je siesty den co mam ovu pozitivne pred par dnami som skusla aj tehu ale nic vyzeralo to ako dusik ale taky skor priesvitny ako ruzovy tak som sa tomu viacej uz nevenovala, uvidime co bude zajtra pripadne neskor ale tie ovu ma strasne hnevaju pre co ich mam uz siesty den pozitivne ja nechapem

mistisa
13. jún 2012

@melisaaa no dufam moja joj moc moc 🙂 🙂 uvidime hm. co to povie 🙂 😉 😉 😉 si zlata ze to takto somnou prezivas 😀 😀 😀 aj ja budem s tebou potom okik? 🙂

mistisa
13. jún 2012

@drobcek11 neboj mojka 🙂 urcite bude kolky den si? ja som mala vcera ducha a dufam ze zosilnie aspon dufam ze tam je 🙂 ale ja ho vidim a aj baby ho vidia mam foto v albume hm.uvidime ci zosilnie dufam a modlim sa ze ano 🙂 asi by som z koze vyskocila od stastia ked zajtra bude silnejsia joj 🙂 kludne mozes rano ako ti napisala mellisa len nepi dve hodky predtym ani na zachod nechod mne v lekarni povedala ze je v podstate jedno kedy test urobis ale musis mat 2-3 hodiny moč v sebe 🙂 inak mozes aj cez den vraj ale tak je to lepsie z ranneho je tam asi vacsie mnozstvo HCG 🙂

mattuliatko30
13. jún 2012

@mistisa neboj...zajtra budeš múdrejšia 🙂 držím palčeky

melisaaa
13. jún 2012

@drobcek11 no to môže byť tehu, že pozitívny ovu test, a ja tiež robím aj nočné a meriam pravidelne o 4.45 a ked som v nočnej tak meriam tiež, ale ked sa neda pospať tak v nočnej nemeriam, ale zatiaľ to funguje, tých nočných nemám veľa 🙂 zajtra čakám // 😀

melisaaa
13. jún 2012

@mistisa mojko, vieš, že spolu to tu všetko zvládneme 🙂 🙂 🙂

drobcek11
13. jún 2012

@mistisa cca 13 dpo uvidime zajtra nechcem uz dnes na to mysliet ak si mala dusiiika to ti velmi velmi prajem aby zajtra bol silnejsi 🙂 zajtra ked pridem z praci teda testnem a dam vam vediet aj ked uz predpokladam vysledok 🙂

drobcek11
13. jún 2012

@melisaaa ale premyslala som ze zacnem merat len tak ze by som priblizne vedela ale ja idem byt momentalne pol roka na nocnych len a potom budem zase na smeny robit, takze neviem fakt kedy by v tom pripade bolo najlepsie merat, no uvidime zajtra co bude 🙂

drobcek11
13. jún 2012

a nerozumiem ak mam uz siesty den ovu pozitivny je mozne ze by mi tehu este nic neukazal?ja som z toho jelen proste snazim sa na to nemysliet ale nedari sa ☹

melisaaa
13. jún 2012

@drobcek11 no tak to už by bol problém, ked len nočné, no už nebudeš musieť merať a s nočnými sa rozlúč, lebo tehule by nemali robiť nočné 😀 😀 😀

drobcek11
13. jún 2012

@melisaaa aj pre to by som chcela vediet ci som tehu ci nie lebo mam celkom stres na nocnej takze by som chcela potom poziadat o zmenu,aj teraz nedaj boze ze daco tazsie chytim uz mi beha hlavou ze co ak nemozem atd 😀 katastrofa a za to moze tie blbe ovu asi ich prestanem robit 😠

mistisa
13. jún 2012

@mattuliatko30 dakujem dam hned vediet 🙂 veru mas pravdu 🙂

mistisa
13. jún 2012

@melisaaa tak tak 🙂 🙂

mistisa
13. jún 2012

@drobcek11 oki daj hned foto aj k tomu okik? budem letiet sem hned lebo baby idu o 6:00 testovat a tebe to vide asi cca ako mne ze o 7:00 ci? skor? no tak dnes to uz nechame tak pojdeme v klude buvat a rano sa zobudime s dvomi // na testiku aby bol lepsi dnik oki?

drobcek11
13. jún 2012

@mistisa no ja zijem v anglicku a tu je cas posunuty takze ked ja pridem domov cca o osmej po nocnej tak na svk bude 9 takze ja prispejem snehobielym testom az o deviatej 😀 nie ja sa snazim robit z toho srandu lebo ak by som bola v tom ze budu dve a neboli by co je dost zrejme bola by som sklamana takto budem aspon menej 🙂

penelope111
13. jún 2012

Baby čo zajtra robíte tehu. testy všetkým vám držím palce aby boli // 🙂

mattuliatko30
13. jún 2012

@drobcek11 od kedy máš ovu testíky pozitívne?..kedy ti nemá prísť ms?...od koľkého dňa DPO si našla ovu testík pozitívny?

mon777
13. jún 2012

@mattuliatko30 koľko otázok naraz 😀 chúďa dievča 😀 😀 😀

kočky, je toto normálne?? ráno pocit, že to vyšlo, ovu test negatívny (ešte nebola a neviem, kedy bude), celý deň ploché bruško, pri dlhom pohybe tlaky v podbrušku, teraz večer znovu snaha o mimčo, ešte 20 minút po sexe tlak v maternici aj pri sedení a keď som šla na chodbe okolo zrkadla, tak mi skoro oči vyskočili, lebo ešte ráno som bola ako doska a zrazu TOTO?? Ešte aj cez tričko pretŕča ako sprosté 😀 😀 žeby ovu brušisko?? 😀 😀

mistisa
13. jún 2012

@drobcek11 jasne tak ocakavam foto i ked neviem ci sem nedojdem neskor bo zajtra rano idem za synovcekom budem s nim po troch mesiacoch 🙂 tak sa na neho tesim ma 10 mesiacov 🙂 🙂 ale urcite tu nakuknem ako si dopadla okik? idem si lazkat tak papikyyy a drzkam moc palceky 🙂 🙂

drobcek11
13. jún 2012

@mattuliatko30 nepamatam presne ale asi 23- 24 dc ovu bola cca 14-15 dc a teraz som 28 dc a mavam 29-32 ako kedy

moni1007
14. jún 2012

@melisaaa @zuzanka9999 @drobcek11 @mistisa a dalsie. dobre ranko. grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a testik biely. dufam,ze vy date len // 🙂 nic ine necakam 🙂

moni1007
14. jún 2012

@melisaaa @zuzanka9999 @drobcek11 @mistisa takze oprava je tam akasi cmuha...fotak uplne vybity, lepsie to neslo odfotit ale to asi nic neznamena...spravilo sa to tam asi po 5 minutach 😕 preco mi tu nejde pridat foto??? no ale tak nic. mm vravi,ze to je divna cmuha 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007
@mistisa
@drobcek11 dobre rano kocky takze moj graf je takyto http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db, vcera v posteli ma tak bolelo podbrusko ze som myslela ze ha ze do rana bude mrcha a mrcha nikde 😕 , takze realne mi mrcha meska dneska prvy den a test negativy je biley ako sneh, zatal ziaden nznak ani ducha. moni no hod sem fotku som zvedava 😀 takze ja sa zacinam radsej zameriava nech mi mrcha dlho nemeska, bo chcem zacat brat uz ten clostil.

moni1007
14. jún 2012

@mistisa mojka, ked si tu rychlo mi napis ako testik, lebo uz vypinam komp...musim bezat na bus

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 moja, nejde mi to tu vobec pridat, neviem co s tym je chcela som to dat aspon do albumu ani tam to nejde...a ani obrazok grafu mi nejde dat do albumu.skusim poobede lebo teraz uz musim bezat...graf mas super...dnes mrcha nepride 😀

mistisa
14. jún 2012

@moni1007 Ahojky moja no tepltoka pekna ja takto kusok som stupla ale nic moc 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... no a testik ani neviem nejaky je divny akoby ho niekto kusal zubami ale nieco take sa mi zda tam ako som mala predvcerom a neda sa to odfotit to tvoje?
@melisaaa @zuzanka9999 @drobcek11

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 jaaaaaj ok skus poobede zatial papaaaaaa a drz sa na vystreniach

moni1007
14. jún 2012

@mistisa no pekne stupla si. precitaj si co som napisala vyssie zuzke...rozmyslam ci su tie testy neni vadne 😀 😀 😀 😀 ked sa vratim,hned piseme. potom skusim dat foto. drzte mi palce