icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
16. jún 2012

@mistisa jasne dam vediet, sama som zvedava 😕

mistisa
16. jún 2012

@horseshoe noooooo ja opat zacinam byt zahada 😀 😀 zas a znova a opat a dufam ze sa teraz s toho vykluje dobry koniec 🙂 a tak som 11 DPO takze je mozne ze nieje nic vidiet este 🙂 uvidime ako bude teplotka 🙂 🙂 zamalicko miciiik 🙂 🙂 ze si to ty 🙂 😀 😀 😀 😀

horseshoe
16. jún 2012

@mistisa No ja som teda velmi zvedava ako sa ti to nakoniec vyvrbi, ty jedna tajomna mistisa 😀 😀 😀 😀 Kazdopadne ta sledujem a drzim palceky 😉 😉 😉 😉

mistisa
16. jún 2012

@horseshoe dakujeeeeeeeem 🙂 si Big brother ? oko vidi? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
16. jún 2012

@mistisa tak, tak 😀 😀 😀

iwi9
17. jún 2012

ahojte kocenky 🙂 ako sa mi tu mate ? dlho som tu nebola, resp. som nepisala, ale trosku vas sledujem.. takze viacere ste teraz na cakacke... ja som myslela ze som uz tyzden na cakacke tiez a predvcerom som mala strasne vela toho tahaveho priecvitneho hlienu, tak som si spravila ovu test a vysiel pozitivny... takze som uz 4.tyzden po mrche a az teraz mi prisla ovu... och 😖 mna z tych mojich cyklov asi poraziiiii... takze som zvedava, ay dlhy by mal byt tento cyklus... 🙄 . ale hlavne viem, ze ovu je ( a teda poriadne silna aspon podla toho hlienu a testu, kedze teplotku nemeriam tento mesiac) a snazilkujeme o 106 😀 😀 . a dnes sme boli na navsteve a drahemu nalievali poharik a preliali mu, tak vsetci hned zacali vykrikovat, ze budu krstiny a ja som sa len vyskierala od ucha k uchu 😀 .
joj a nemate pocit, ze je tento rok nejaky babyboom?? ci uz slovenske 'celebrity', ale aj zahranicne.. proste vsade naokolo vykukaju tehule a porody... a odkedy sme zacali planovat baby, v praci pribudli 4 ocakavajuci oteckovia ( partnerky poznam len cez nich), cez facebook ani nehovorim, kolko znamych rodi alebo zdiela ultrazvuky... ja im doprajem, len keby uz aj na mna prislo.. a potom pride ta otazka: a vy kedy? a mne je do placu... ja viem, ze sa snazime len druhy cyklus, ale ani vtedy to nie je prijemne.... 😠 😠 . vzdy sa len nasilu usmejem a poviem, ze vtedy, kedy to pride, ze my sa tomu nebranime... nechcem povedat, ze uz sa snazime, lebo na mna vyleti milion rad ako na to... proste otras... to mojej psychike velmi neprospieva.. moj mm si mysli, ze mi preskakuje, ze si to moc prispustam... mozno ma pravdu, ale ja som v pohode s tym, ze to nepojde hned, len keby ti ludia boli taktnejsi a ohladuplnejsi.... 😢 som len ja taka??

isabellaa
17. jún 2012

@iwi9 ahoj, urcite nie si len ty taka, mozno kazda druha je taka. Ja sa k Tebe pridavam, ked sme sa my rozhodli, ze chceme mat babo, tak som strasne netrpezliva a chcem aby to uz bolo....no ale co, uz treba vydrzat a pevne nervy.

red_kika
17. jún 2012

@iwi9 detto... baby som chcela vyse 3 rokov. ale kym som presvedcila mm tak to trvalo. az od januara sa snazime "oficialne" a prve mesiace to bolo hrozne. vzdy v napati ze ci to vyjde. ked nie tak som bola uplne na dne. teraz, po pol roku, meriam akurat tak ovu,uz ani ovu testy nerobim, a cakam co to spravi

moni1007
17. jún 2012

@iwi9 ahoj mojka. tak ani ja som uz neni na cakacke. dnes som dost poklesla,aj ked normalne som nemohla zmerat teplotku riadne, bo ked som sla dat dnu teplomer, tak to nesko a dost to bolelo 😕 😕 😕 no takze moj krasny grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 je uz zniceny. 😝 od vcera trolinku spinim, tak caka kedy sa mrcha riadne rozbehne. mala som ju dost az vo stvrtok

neboj, nie si len ty taka. ja by som sa niekedy anjradsej vyhla vsetkym navstevam aby som nemusela nikomu odpovedat na taketo otazky a pocuvaj tie sproste dristy okolo toho... 😠 😠 😠 😠 to ma vie riadne nastvat a aj zdepkovat...a ked sa niekomu narodi male alebo je tehu, tak sa potesim, projem vsetko dobre,ale aj mna chytaju take myslienky,kedy pride rad aj na nas 😔

mistisa
17. jún 2012

@iwi9 neboj nic mojka neni si len ty taka ja to tiez nenavidim a v robote ma stale podrypuju bo som posledna z useku a aj veduci rype no hruza. neboj nic micka zachvilku to bude ani sa nenazdas 🙂 uvidis .-) ja dnes takto vystupila som kustok 🙂http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... dufam ze len budem stupat 🙂 Jooooj 🙂

mistisa
17. jún 2012

@moni1007 ajoooj micik ako moja vidim pokles mrcha uz sa dufam nerozbehla ale ked si klesla asi ju ocakavas co? ja som stupla micik joj 🙂 tesiiim ale pomalicky radsej 🙂http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... co porabkas? mne odisiel brat uz tak uz tu maleho nemame ☹ a ty ako moja? ako sa citisd? 🙂

mistisa
17. jún 2012

@mattuliatko30
@horseshoe
@danjelca
@zuzanka9999 ahojkajte koceny 🙂 ako sa mi mate? ja vystup dnes 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... uz len nech stupa a potom su dve // a som spokojna 🙂 a vy co porabkatze?

horseshoe
17. jún 2012

Supeeer, vyzera to s tebou velmi priaznivo 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Nech sa to len pekne drzi hore 😉 😉 😉

No ja som od rana zaznamenala brutal vela toho tahaveho soploveho hlienu. akoze aj vcera som ho mala, ale nie az tolko. nechapem. nezaostava ten hlien trochen? lebo ovu test v piatok pozitivny, vcera rano som mala to pichanie a bolesti vo vajecniku, no a dnes sa na mna vyvalilo tolko hlienu.
Sex uz nie je mozny, bo drahemu sa tak pohorsilo cez noc - choroba ho riadne chytila. A uz aj mna zacalo skrabat v hrdle. Ech, to je ale smola zrovna teraz 😠 😠 😠 😠
No len dufam, ze ten kexik vo stvrtok, piatok a sobotu rano bol postacujuci pre moje ctene vajko 😀

moni1007
17. jún 2012

@mistisa ahoj moja. no veru klesla som. tak cakam mrchu, ale stale sa este nerozbehla 😕 joj, stale nejake zmeny su u mna. uz ma to nebavi. vzdy pred mrchou zle spavam, sa len prehadzujem, tieto noci som spala ako v bavlnke 😀 ale inak sa citim fajn, ziadne bolesti nic. ty si pekne stupla. len tak dalej 🙂

mistisa
17. jún 2012

@horseshoe no micik myslim ze ste to trafili bojovnici tam isto su este aj dnes takze si na vajko isto pockali 🙂 budem moc moc drzat palceky 🙂 nooo dufam ze zajtra zas neklesnem by ma kleplo asi hm. ale podbrusko ma riadne boli aj krize ☹ a v noci som grckala mi nieco asi zatazilo.hm.ale podbrusko hlavne boliii ☹ a ty co mi porabkas?

mistisa
17. jún 2012

@moni1007 no mojka som zvedava mozno to je uhniezdovanie ked len spinis a nemas bolesti a klesla si 🙂 este mrcha nie je uplne spustena takze stale nieje nic stratene.ci je to take mrchovske? ked je to aj skor vies no moze byt vsetko.samozrejme radsej cakaj mrchu a prekvap sa potom ale myslim ze ta nadej stale je kym sa mrcha nerozbehne 🙂

fifitko25
17. jún 2012

@mistisa Krasne micka, ten predosly pokles mohol byt uhniezdovanie 😉 držím pasticky 🙂

moni1007
17. jún 2012

@mistisa moja aj minule som dva dni spinila,ale je sice pravda, ze klesla som az rano ked som mala uz mrchu. ale toto urcite bude mrcha podla mna 😔 praveze ked mam mrchu mam strasne tlaky v podbrusku a teraz sma skor tie vajacniky pobolievaju a to tak striedavo...ale myslim,ze ta mrcha sa urcite rozbehne. uz neverim,ze by sa nespustila 😔 ale nevadi, ideme dalej 😀

fifitko25
17. jún 2012

@iwi9 viem presne, Čo prezivas...
My s mm uz máme 30 a to by si neverila, Čo Všetko sme sa napocuvali od okolia... Len oni nechápu, že nie vždy je to take jednoduché - šup s je to... Hlavne si to nejak nepripustajte a robte podľa seba, lebo násilím to nepojde... A potom to vyjde, ako u nás 😉

mistisa
17. jún 2012

@fifitko25 dakujem zlatik 🙂 joj dufam moc moc moc snad uz bude len hore teplotka 🙂 a ty sa mi ako citis? lezis stale? zajtra ides dokine? 🙂

mistisa
17. jún 2012

@moni1007 no ved jasne uvidis budeme sa modlit aby nie ale ak ano tak nech co najskor nech mozte znova snazilkovat 🙂 🙂 a co porabkas? 🙂 mna nejak boli zub hm dufam ze nebudem musiet zubarke bo to su moje nervy :-/

fifitko25
17. jún 2012

@mistisa Ano ležím ako poleno 😀 tento víkend u našich na záhrade, dala som si lehatko, Čo sa dá zdvihnúť nohami hore 😉 včera som prelezala cely den v tieniku a vegetila a strikovala papucky a dnes som červená ako indian 😀 by som neverila, ako dokáže slnko aj v tieni opáliť 😅 mám na sebe pošleme kraťasy a tričko 😀

simonkazga
17. jún 2012

@mistisa ahoj. už nejakú tú chvíľku sledujem tvoju snahu o bábo a veľmi ti držím palčeky 😀 zo všetkých mesiacov to teraz vyzerá najnádejnejšie. Aj podľa tých duchov, aj podľa teploty "si už za vodou", ale pre istotu si počkaj na 18DPO. Dúfam, že ďalší test už bude jasne pozitívny. Ja som si inak práve kvôli lúšteniu duchov kúpila digitálny. Lebo tam ťa nemá čo prekvapiť. Buď je to pozitívne, alebo negatívne, žiadne možno. No, 99% je to len buď v deň (ne)očakávanej mrchy, alebo deň pred. Aj my sme sa dlho snažili (13 mesiacov a to nám vôbec žiadnu diagnózu nezistili, tak mi dávali také a hentaké hormony či niečo zaberie), presne viem, aké nekonečne dlhé je to očakávanie. A teraz k veci, to pobolievanie v podbrušku je úplne normálne. Už som 11+3 tt a furt mám sem -tam pociť, že sa mrcha už už rozbehne. Buď kludná, bolo by dobré ak by si sa trochen šetrila a každý 2.-3. deň skús testnúť, kým to nebude jasné.

moni1007
17. jún 2012

@mistisa no akurat som kuracie prsia obalovala a idem si vlasy umyt...a ty co robis? 🙂 zub? no tak nech ta to rychlo prejde. zuby su dost neprijemne 😒

fifitko25
17. jún 2012

@mistisa hlúpy telefón, píšem ako cvok 😀 opálené kraťasy a tričko to malo byt 😀

simonkazga
17. jún 2012

@fifitko25 jéjda, ani som nepostrehla, že máš opäť ťažkosti. ☹ Nič sa neboj, určite sa to upraví. Všetko ti bude vynahradené keď budeš v náručí držať svoje krásne dieťa. Držím palčeky.

fifitko25
17. jún 2012

@simonkazga Dakujem, snáď su to uz posledne ťažkosti 😅 uz by som sa chcela tešiť z nakupovania vybavicky 😉 a vam sa ako darí? Boli aj nevolnosti, či našťastie Všetko ok?

mistisa
17. jún 2012

@fifitko25 chichi to aj mne kolkokrat urobi 🙂 no len oddychuj pekne.zajtra daj hned vediet oki? budem zvedava ale modlim sa aby bolo vsetko oki 🙂 tak si tak romanticky opalena ano? 🙂 🙂

fifitko25
17. jún 2012

@mistisa Dakujem, dúfam aj ja že zajtra bude uz dobre 😉 a ešte som zabudla, že na tvári mám vypálené okuliare, som originál ako do cirkusu 😀

simonkazga
17. jún 2012

@fifitko25 6-10tt som si riadne užila. Aj mamina štrúdla skončila v záchode 😀, aj keď som málokedy grckala, nevolno mi bolo furt. Už je to lepšie. Sem-tam ešte podbruško pobolieva. Aj som si dva týždne poležala kvôli hematómu, ale už sme ok. V stredu ideme na 12tt sono aj s tatinkom. O mesiac sa chystáme k moru, čiže musím byť ok, lebo ma doktor nepustí.