icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
16. jún 2012

@mistisa ty trdlo..je krásna...a ten pokles bol isto IP....veď si zase krásne hore....testúúúúj..ja idem o 11tej preč..a prídem až večer..t.ak nech sa môžem tešiť z tebaaaaaaa 🙂 🙂 šup šup

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 no tak to sa mne vobec nezobrazuje. a ako sa tam pise komu to chcem poslat.. zavinac a meno? ked tam dam take ako ked odpovedam tu vo fore, tak mi napise ze srdce neposlane, ze nastala chyba 🙂

moni1007
16. jún 2012

@mistisa tak daj hned vediet 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 tak to neviem....mne sa to dá :(

mistisa
16. jún 2012

@mattuliatko30 noo testla som mamatest a vcera ked som testla bol cisto biely a dnes je tam duch ja to nechapem samy duch ale ozaj slaby a neni este suchy test neda sa to ani odfotit 🙂 ale ked uschne a bude sa dat odfotit odfotim okii? 🙂
@moni1007 dam dam miciiik 🙂 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@mistisa supeeeer...duuuch....uvidíš ,že bude len silnieť

mistisa
16. jún 2012

@mattuliatko30 duuufam len mam zmiesane pocity ved uz mam 4 dni ducha ☹ hm no uvidime ale dufam ked ho uz mamatest ukazal tak snad 🙂

moni1007
16. jún 2012

@mistisa cakaaaaaam 😀

mistisa
16. jún 2012

@moni1007
@mattuliatko30 vobec to neni vidiet ale stale len takyto duchovia myslim ze z toho nic nebude nevadi buduci mesiac bude 🙂 ale nazivo je slabunky hm.

moni1007
16. jún 2012

@mistisa no mojka,... podla mna je to s tymi duchmi dost bieda,ked mam byt uprimna...bud kasli na testovanie a pockaj ci pride mrcha, podla mna nadej na tehu tam je,ale tie testy su dost biedne.... mrzi ma to... inak, moja,ja uz malilinenko spinim, vlastne len raz. cakam ze mrcha je tu zajtra 😔 aj ked som ju cakala az vo stvrtok, no co pride skor, skor budeme snazilkovat 🙂

danjelca
16. jún 2012

@mistisa a kedy máš dostať, kolko dní si pred očakávanou ms?

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 tak tak kaslem na to uvidime ja by som mala mat v piatok tak uvidime 😉😉 joj moja to snad nie myslis? No uvidis ale tak sa budete skor snazilkovat aspon 😉😉 no uvidime ja to vidim tiez na mrchu asi :-/

mistisa
16. jún 2012

@danjelca nooooo to neviem hm.ak ma byt 40 dnovy cyklus tak v piatok buduci tyzden 😉 mi nema prist 😀😀 a som 11 DPO 😉

danjelca
16. jún 2012

@mistisa jeje to je málo, verím že zosilnie tak 16 DPO už by mal byť silnejší 🙂 🙂 🙂

mistisa
16. jún 2012

@danjelca nooo mam v plane teraz merat BT a ked sa bude pekne drzat teplotka tak potom ku koncu tyzdna testnem ak nepride mrchana 😉

dadax84
16. jún 2012

@mirinka1 Joj moja, to mi je luto. Tak skus zajst za dr. 😉

azzura
16. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj, nie.....citim si ovu, len ked som stimlovana, ked som bez liekov tak sa musim spolahnut len na teplotu

mistisa
16. jún 2012

@azzura ajooooj micik no ako ste dopadli? Ja tu teraz uplne minimalne chodim hm.s
Ale od pondelka to napraviiim 😉

horseshoe
16. jún 2012

@mistisa Ahoj moja. tak ako - dusik na tehu testiku nezosilnel? No ja som vcera mala pozitivny ovu test, co ma nesmierne potesilo 😀 😀 😀 No a dnes rano som sa zobudila na silne bolesti a pichanie v lavom vajecniku. A tiez som mala ten tahavy hlien. Tak hadam to znamena ovulku. Ci to este nie je iste? Inak dnes uz bol ovu test slabsi. Sexikovali sme vo stvrtok, piatok a este aj dnes rano. Este v takych bolestiach som sa donutila 😵 😵 😵 A manzel je chory, takze to bolo zaujimave 😀
Myslis, ze ten sexik stacil na zamiesenie, ci mam este muza znasilnit aj zajtra? 😀

veronm
16. jún 2012

prvosnazilky, aky ovu test pouziavate? vdaka 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@azzura a ako si dopadla???,..už to máš za sebou?

horseshoe
16. jún 2012

@veronm avoj. ja RapiClear. 😉

mattuliatko30
16. jún 2012

@mistisa no mojka..nevidím tam nič.. :( asi je to ešte slabé... 😒

moni1007
16. jún 2012

@mistisa no mojka, asi ano, asi sa rozbieha....aj ked prisa ma dost rozboleli a mna cez mrchu nebolia...a dost ma tupo bolia vajecniky a tiez takuto bolest pocas mrchy necitim, bolia ma ked si kychnem, abo sa prudsie pohnem. nechapem to 😒

mistisa
16. jún 2012

@horseshoe joj mojka veru nezosilnel ale tepltoka dnes isla hore aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a testik nic teraz mam v plane ze budem merat a jked sa bude aspon 3-4 dni drzat na jednej vysokej hranicvi tak testnem ?🙂 🙂 myslim ze ak sa dnes uvolnilo vajko tak uz mozno ani nemusite ako potvrdit mozte za to nic nedate ale mozno uz nebude treba hlavne ze ste teraz 3 dni snazilkovali a dobre aj dnes 🙂 ze ste potvrdili 🙂 budem moc drzat palceky aby tato ovula bola obrrrr plodna 🙂 🙂 🙂 ked to mne nevide aspon ty nech mas uspesnu ovulu 😉 😉

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 nejako skoro mrcha nie???...ale teplotu máš ok..tak ak neklesneš..tak ju ešte isto nedostaneš...ako si sa mala?..ja super...akcia vydarená...deti šťastné ako blchy 😀

mistisa
16. jún 2012

@mattuliatko30 no ani ja moja mam plan teraz ze budem merat BT a ked bude dlhsie na vyssiej hladine testnem ale nejdem testovat teraz minimalne 4 dni 🙂

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 joj micik co to mas prosimta hm? ze by ozaj mrcha? no som zvedava daj vediet ale teplotku mas fakt fajn hm :-/

horseshoe
16. jún 2012

@mistisa fiiha, ty si zaujimavy pripad, moja 🙂 tak testik ti nesilnie, ale teplota sa zdvihla. podla mna ten testik nemusi este silniet kvoli tomu, ze mavas tak dlhe cykly. A urcite este testni, ak ta teplota bude hore. 😉 😉 😉 Juj, drzim palce stale 😉 😉 😉 😉 No ja verim, ze sa nam nieco podarilo zamiesit 🙂 Uvidime, ja si teplotku zatial nemeriam, mozno zacnem od buduceho mesiaca, ak to nevyjde 😉 Dik za tie palceky aj radu 😀 😉

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 no ja si myslim,ze zajtra asi klesnem,aj ked nechcem, no veru skoro, ale tak co uz aspon budeme skor snazilkovat... 😔 som z toho smutna,ale tak ideme dalôej. inak dnes fajn dnik, u nasich sme chvilu posedeli, torticka velmi chutila a potom sme boli u svokrovcov, takl som pozehlila, chvilku sme vonku posedeli a pred hodkou sme prisli domov....
no je to um mna take divne, dnes nema typicke bolesti na mrchu ale tupu bolest vajecnikov, striedavo na jednej a na druhej strane. najma pri prudsich pohyboch 😕 zeby dalsia zmena u mna 😝