Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 maš supiš graf....taky si ešte nemala, co sa ti s 😉 pamatalo telo???
@simonkazga no tak ho skusim kupit veru 😉 uvidime 😉 jeeej tak potom ocakavam info ako ste dopadli oki? Budem zvedava jooj dubak.ved ano to musi byt super 😉 dufam veru aj ja ze uz to budeme vsetky posudzovat so svojej vlastnej skusenisti 😉😉
@mattuliatko30 tak tak dufam ze to tzak bude veru 🙂 joj len nech stupa teplotka n a37 a nech sa drziiii 🙂 a ty si tiez pekne moja na tom hm? 🙂
@mistisa jej, dakujem za pozvanie 😉 😉 😉 akurat pozeram, ze si z Trencina, to by som mala od ruky 😀 😀 😀 A este by som vam nedajboh doniesla nejaku chorobu. A inak my mame pecene zemiacky k tomu lososovi 😀 Aj tie mam hrozne rada 😝
A vies co je dobre na bolest hlavicky? No predsa dobry kexik 😀 😀 😀 Tak sup-sup... 😀
@moni1007 joj, otras s tymi ludmi..... takze uz viac menej ocakavas mrchu? uf skoda.. 😠 . asi si sa s nou poriadne nerozlucila.. kopni ju do zadku, nech ide kade lahsie a hotovo! mne sa dnes nic nechce, mali by sme ist varit, ale je to to posledne na co myslim 🙄 . tu len prsi a prsi a prsi, len pod perinu sa zababusit....
ahojte dievcata no ja som stale negativna asi z toho nic nebude ms zatial nikde ale mozno mam posunuty cyklus no cakam zajtra takze urcite vam dam vediet ak by nedosla pocas tyzdna co dufam ze nedojde ale zaroven myslim ze sa nam to asi nepodarilo teraz takze uvidiii sa 🙂 a nezufajte mozno vsetko bude nakoniec tak ako si prajeme 🙂
@mistisa joj velmi ti to prajem 😉 ja v pohode,vcera asi bola ovu, alebo teraz niekedy v tychto dnoch, tak sa snazim na to nemysliet a byt optimisticka.... ved je to len druhy cyklus, tak sa snazim byt pri zemi...mm vymyslel, ze ideme kupit novy gauc, tak asi ideme na nakupy... aspon nemusim varit a najeme sa niekde vonku 😀
@mistisa ja sa citim mrchovsky len v den mrchy myslim bolesti v podbrusku atd prsia ma bolievali dlho dlho tyzden pred ms a teraz posledne tri cykly ma nebolia len v den ms ma zacnu, a teraz proste mavam obcasne pichanie a vcera ma celkom dost bolelo podbrusko myslela som ze ms ale nic no neviem ja sa uz na to nechcem sustredit radsej by som bola kedby prisla mrcha nez sa takto trapit myslela som ze to bude jednoduchsie ale my sa snazime prvy mesiac a ja uz mam stavy ze neviem proste, ja vobec neviem ako pidem na to ked budem tehu ked obcas mam pms obcas nie tak kto sa ma v tom vyznat. ja uz neviem som zufala lebo sme sa proste snazili pred ovu a dokonca este aj ked som mala teraz tie pozitivne ovu, mimochodom stale su pozitivne comu NECHAPEM.a tebe drzkam palceky nech ti to konecne vyjde tak ako si prajete verim ze vyslo 🙂
@drobcek11 hm no vidim ze som nasla partacku.nebudem sama zahada uz sme dve.som strasne zvedava co sa z teba vykluje moja.ved ano su to nervy treba mat vela optimizmu na toto hm.ach jaj ale uvidis ze to bude stat za to a na toto hned zabudneme ked si chytime drobca do ruk 😉😉 dakujem micik ak ja tebe moc moc drzim palceky 😉😉
@mistisa joj dako to uz musime zvladnut, par dni do zadu sme sa s mojim tulili a ja som mu povedala na konci ze na co aj ked uz je neskoro a skoro som sa sla pocurat od smiechu ked mi zahlasil vsak co teraz si najplodnejsia 😀 ti chlapi asi vedia vsetko zeee 😀 ale nikdy nehovor nikdy
kocky ja som uz na nervy z toho mojho cyklu... mozem mat tri dni za sebou rovnako silne pozitivne ovu testy??? som 27 DC... ovu neviem kedy bola, mam dlhe cykly, mam teraz uz asi 3.den dost vela hlienu... ale ciarky nesilneju ani neslabnu....
@zuzanka9999 ajooooj micik hm no to mi je luto moja.ale zas je dobre ze mozte snazilkovat skor 😉 ja mrcha nikde a grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... som stupla opat 😉😉 podbrusko boli stale krize ani nehovorim a dnes aj hlava k tomu vsetkemu ☹ a vytok ani nehovorim hm.a ako sa mi mas ty? Dufam ze bolesti nemas velke hm.?

@mistisa maš zaujimavy graf 😉