icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
17. jún 2012

@mistisa maš zaujimavy graf 😉

azzura
17. jún 2012

@mattuliatko30 maš supiš graf....taky si ešte nemala, co sa ti s 😉 pamatalo telo???

mistisa
17. jún 2012

@simonkazga no tak ho skusim kupit veru 😉 uvidime 😉 jeeej tak potom ocakavam info ako ste dopadli oki? Budem zvedava jooj dubak.ved ano to musi byt super 😉 dufam veru aj ja ze uz to budeme vsetky posudzovat so svojej vlastnej skusenisti 😉😉

mistisa
17. jún 2012

@horseshoe urcite micik. 🙂 joj dufam moc moc 🙂 a krize hm.uvidime ale netesim sa radsej az ked sa to potvrdi .-) my robime rezniky 🙂 mnamik uz nech su 🙂 🙂 takto krasne a ty chces byt chora? 😒 😠

mistisa
17. jún 2012

@mattuliatko30 tak tak dufam ze to tzak bude veru 🙂 joj len nech stupa teplotka n a37 a nech sa drziiii 🙂 a ty si tiez pekne moja na tom hm? 🙂

mistisa
17. jún 2012

@azzura nooo dufam ze len dobre 🙂 vystupila si pekne tak sa tam drzat teraz .-) joj budem drzat palceky nech sa vam to podarilo 🙂 🙂 no dufam ze sa budem drzat peklne hore uz teraz 🙂

azzura
17. jún 2012

@mistisa dakujem, to ako dopadnem už nie je v mojich rukach. Kedy testujes??

mistisa
17. jún 2012

@azzura no zalezi ako sa doktory posnazili? 😀 😀 neviem uvidim asi podla teplotky ked bude aspon 3 dni teraz takto vyssia tak testnem ale rozmyslam ze testnem zajtra ked dostanem test ked idem do tej BA ci mi neukaze nieco hm.uvidim ci kupim 😀

horseshoe
17. jún 2012

@mistisa mnam rezniky, to bych si dala aj s kyslou ogureckou a nadychanou zemiackovou kasou 😝 😝 😝 Tak dobrej chuti prajem 😉 😉 A snad nebudem chora, ved tolko do seba kadejakych vitaminov cpem, ze ta choroba ma velmi slabu sancu, aby naplno prepukla 😉 😉 😉

mistisa
17. jún 2012

@horseshoe pridi ale mame opekane zemiacky dnes 🙂 🙂 dojdi pozyvam ta na obedik 🙂 🙂 joj tak ma hlava boli hm ☹ no tak v tom pripade veru nema najmensiu sancu 😀 😀

horseshoe
17. jún 2012

@mistisa jej, dakujem za pozvanie 😉 😉 😉 akurat pozeram, ze si z Trencina, to by som mala od ruky 😀 😀 😀 A este by som vam nedajboh doniesla nejaku chorobu. A inak my mame pecene zemiacky k tomu lososovi 😀 Aj tie mam hrozne rada 😝
A vies co je dobre na bolest hlavicky? No predsa dobry kexik 😀 😀 😀 Tak sup-sup... 😀

horseshoe
17. jún 2012

@fifitko25 heh, no to zmodretie prsta ma napadlo len tak 😀 a ako sa mavas? uz sa polepsilo? drzim palceky, moc 😉 😉 😉

iwi9
17. jún 2012

@moni1007 joj, otras s tymi ludmi..... takze uz viac menej ocakavas mrchu? uf skoda.. 😠 . asi si sa s nou poriadne nerozlucila.. kopni ju do zadku, nech ide kade lahsie a hotovo! mne sa dnes nic nechce, mali by sme ist varit, ale je to to posledne na co myslim 🙄 . tu len prsi a prsi a prsi, len pod perinu sa zababusit....

iwi9
17. jún 2012

@mistisa mojaaa ved ta teplotka a aj ten graf mi napoveda, ze by to malo vyjst.. takze teraz klud, pokoj a o par dni znova testnes a budu // 🙂 🙂 tak drzim palce 😉

iwi9
17. jún 2012

@fifitko25 joj, ti ludia vedia 'sprijemnit' snazenie... ale hlavne je, ze ste stastne dorazili do ciela.. teraz len dufat, ze krcok sa umudril a vsetko bude uz prebiehat dokonale 😉 a nech si cim skor mozes nakupovat vybavicku 🙂

mistisa
17. jún 2012

@horseshoe nooooo veru len sme u mojich rodicov 😉😉 joj ja by som spala moja to co fu.a co porabkas? Ja ledva sedim co ma tak boli podbrusko a krize ☹ hm a ideme papaat 😉

drobcek11
17. jún 2012

ahojte dievcata no ja som stale negativna asi z toho nic nebude ms zatial nikde ale mozno mam posunuty cyklus no cakam zajtra takze urcite vam dam vediet ak by nedosla pocas tyzdna co dufam ze nedojde ale zaroven myslim ze sa nam to asi nepodarilo teraz takze uvidiii sa 🙂 a nezufajte mozno vsetko bude nakoniec tak ako si prajeme 🙂

mistisa
17. jún 2012

@iwi9 joooj moja dufam ze mas pravdu 😉 moc si to zelam 😉 strasne ma dnes podbrusko boli a krize hm.joj no uvidime 😉😉 a ty co v pohodke?

mistisa
17. jún 2012

@drobcek11 hm co to co to moja.no mozno ta to prekvapi este. Pokual mrcha neni tak nie je nic stratene 😉 ja som dnes stupla kustok dufam ze uz ostanem hore joooj 😉 a aj sa citis mrchovsky?

iwi9
17. jún 2012

@mistisa joj velmi ti to prajem 😉 ja v pohode,vcera asi bola ovu, alebo teraz niekedy v tychto dnoch, tak sa snazim na to nemysliet a byt optimisticka.... ved je to len druhy cyklus, tak sa snazim byt pri zemi...mm vymyslel, ze ideme kupit novy gauc, tak asi ideme na nakupy... aspon nemusim varit a najeme sa niekde vonku 😀

drobcek11
17. jún 2012

@mistisa ja sa citim mrchovsky len v den mrchy myslim bolesti v podbrusku atd prsia ma bolievali dlho dlho tyzden pred ms a teraz posledne tri cykly ma nebolia len v den ms ma zacnu, a teraz proste mavam obcasne pichanie a vcera ma celkom dost bolelo podbrusko myslela som ze ms ale nic no neviem ja sa uz na to nechcem sustredit radsej by som bola kedby prisla mrcha nez sa takto trapit myslela som ze to bude jednoduchsie ale my sa snazime prvy mesiac a ja uz mam stavy ze neviem proste, ja vobec neviem ako pidem na to ked budem tehu ked obcas mam pms obcas nie tak kto sa ma v tom vyznat. ja uz neviem som zufala lebo sme sa proste snazili pred ovu a dokonca este aj ked som mala teraz tie pozitivne ovu, mimochodom stale su pozitivne comu NECHAPEM.a tebe drzkam palceky nech ti to konecne vyjde tak ako si prajete verim ze vyslo 🙂

mistisa
17. jún 2012

@iwi9 jeeeej no super 😉 aj my sa chystame ale tu su take palky ze asi neskor teraz budu okna a nova stena obyvackova a potom sedacka 😉😉 tak budes mat radost co? Budem drzat palceky nech vam to vide uz teraz mojka 😉 nech sa vyhnete doktorom 😉😉

mistisa
17. jún 2012

@drobcek11 hm no vidim ze som nasla partacku.nebudem sama zahada uz sme dve.som strasne zvedava co sa z teba vykluje moja.ved ano su to nervy treba mat vela optimizmu na toto hm.ach jaj ale uvidis ze to bude stat za to a na toto hned zabudneme ked si chytime drobca do ruk 😉😉 dakujem micik ak ja tebe moc moc drzim palceky 😉😉

kikaneu
17. jún 2012

@moni1007 joj, to mi je ľúto, ale zas LF je dostatočne dlhá a v novom cykle je nová nádej 😉 poď do toho, človeku je hneď lepšie, keď niečo pre seba robí 😉

drobcek11
17. jún 2012

@mistisa joj dako to uz musime zvladnut, par dni do zadu sme sa s mojim tulili a ja som mu povedala na konci ze na co aj ked uz je neskoro a skoro som sa sla pocurat od smiechu ked mi zahlasil vsak co teraz si najplodnejsia 😀 ti chlapi asi vedia vsetko zeee 😀 ale nikdy nehovor nikdy

fifitko25
17. jún 2012

@horseshoe Dakujem, Uvidíme zajtra na kontrole, či lepšie... 😉

zuzanka9999
17. jún 2012

@moni1007
@mistisa caute kocky no ja mam od dnes 1 DC,mrska prisla;)))))) vy ste ako na tom????

iwi9
17. jún 2012

kocky ja som uz na nervy z toho mojho cyklu... mozem mat tri dni za sebou rovnako silne pozitivne ovu testy??? som 27 DC... ovu neviem kedy bola, mam dlhe cykly, mam teraz uz asi 3.den dost vela hlienu... ale ciarky nesilneju ani neslabnu....

mistisa
17. jún 2012

@zuzanka9999 ajooooj micik hm no to mi je luto moja.ale zas je dobre ze mozte snazilkovat skor 😉 ja mrcha nikde a grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... som stupla opat 😉😉 podbrusko boli stale krize ani nehovorim a dnes aj hlava k tomu vsetkemu ☹ a vytok ani nehovorim hm.a ako sa mi mas ty? Dufam ze bolesti nemas velke hm.?

mistisa
17. jún 2012

@drobcek11 no to ano chachacha 😀 to by som sa asi aj ja docurala chacha 😉 exot 😀